Widok

Mlodzik

trenowalem biegi zaczelem od 1000m przez 1500, 3000 a nawet do 5000. Potem trenowalem biathlon, i wiem ze chce wystartowac tylko mam pytanie co lepsze start wiosna czy jesienia???

O harpaganie dowiedzialem sie w karczmie na mazurach i juz wiedziałem... Startuje na wiosne!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć

Jak dla mnie to lepsza jest jesień, mam lepszą kondycję po letnich wypadach, ale pewnie co człowiek to inna opinia.

pozdrawiam

Jacenty
Teoretycznie to wiosnš powinna byc lepsza pogoda. Chociaz ostatni raz lało na H24 w Pucku. K
No Wiki - H24 to jesień przecież była - oj pamiętam tamtego Harpa
Wikiemu chyba chodziło o to że była to ostatnia edycja na której padało - potem było już ślicznie zarowno wiosna jak i jesienią ...
Oby było tak dalej.
Pozdr/Jankes

----
"Time is nature's way of keeping everything from happening at once"
{Woody Allen}
nawet przy najwiekszej ulewie mozna sie niezle bawic jesli tylko towarzystwo dopisuje (patrz HP-19-pbudka babci o trzeciej nad ranem) :D:D:D:D:D:D:D:D
Wystartować można o każdej porze roku i przy każdych warunkach atmosferycznych. Inną kwestią jest kiedy idzie się lepiej. Miałem przyjemność wziąć udział zarówno w jesiennej jak i wiosennej edycji.
Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć iż zdecydowanie lepszą formę ma się na jesieni. Człowiek jest wówczas w lepszej kondycji i potrafi wykrzesać z siebie więcej energii. Pozdrawiam.