Widok

Młyniec ma nową stronę ?!?!

Lokalni dodali zakładkę S.M. Młyniec na swojej stronie, czy to jest inicjatywa spółdzielni ? Są dane kontaktowe i jakieś aktualności ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"-są na tablicy w spółdzielni"
Chciałem zauważyć że biura w spółdzielni pracują w określonych godzinach(7-17,róznie w różne dni) A ja wychodzę z domu do pracy przed 7 a wracam po 17.
Jak będzie Pani w spółdzielni to proponuję poszukać tych regulaminów na tablicach.
A reszta takowych informacji jest ważna dla mnie jako spółdzielcy bo chciałbym wiedzieć jak się gospodaruje moimi pieniędzmi i na co się je wydaje - to takie dziwne ?
Uzyskanie wielu informacji wymaga czasu i pisania podań.
A ja jak większość normalnych ludzi pracuję i nie mam czasu w ciągu dnia, a mógłbym o tych sprawach poczytać wieczorem.
W normalnie działającej spółdzielni takie informacje są umieszczane na stronie internetowej ale ta spółdzielnia nawet takiej nie posiada.
Bo zapewne i po co.
Proponuję zajrzeć na stronę internetową jakiejś innej spółdzielni mieszkaniowej.
Gdyby Pani pracowała a nie plotkowała tylko z sąsiadkami to by Pani wiedziała że życie może wyglądać inaczej niż z Pani okna i drodze do okolicznych sklepów.
No chyba że jest Pani pracownikiem tej spółdzielni to wtedy powyższe zdanie Pani nie dotyczy i zrozumiałe wydaje się zadowolenie z braku informacji o tym co się dzieje w towarzystwie wzajemnej adoracji.
Życzę mądrych wpisów na forum.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czekam czy w zakładce "ogłoszenia i oferty......

-są na tablicy w spółdzielni.
O regulaminach i wszystkich bieżących sprawach nie wspomnę...

-są na tablicy ogłoszeń na klatce schodowej

Czekam czy w zakładce "ogłoszenia i oferty" pojawią się informacje o organizowanych w spółdzielni przetargach oraz ich rozstrzygnięciach......

Mogę wiedzieć ""po co""?
Takowe informacje są również w spółdzielni
piszę o przetargach. Na przetargu również wszyscy których on dotyczy
dowiadują się o jego rozstrzygnięciu.

Jak byś wyszedł z domu to byś zauważył ,że wszystko co piszę jest prawdą.
Życzę udanych wpisów na forum
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tak są dane kontaktowe oraz ogłoszenie o licytacji mieszkania. I to na tyle.
Spółdzielni nie zależy na własnej stronie. Ciemnym ludem lepiej manipulować.
Czekam czy w zakładce "ogłoszenia i oferty" pojawią się informacje o organizowanych w spółdzielni przetargach oraz ich rozstrzygnięciach.
O regulaminach i wszystkich bieżących sprawach nie wspomnę. Taki rzeczy powinny być na stronie spółdzielni.
Co jest bardzo pozytywnego na tej stronie to zapewne forum. Jeśli oczywiście nie będzie usuwania niewygodnych dla spółdzielni tematów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zaspa

Trójmiasto do bani (387 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

do góry