Widok

Mnie to rozbawilo

Niedawno ktos przestrzegal przed jakas firma i tak to opisal

"PROSZE UWAZAC NA TĄ FIRME TO OSZUSCI !!! Miałem do czynienia z ta firma.Juz na początku zdziwiło nas na rozmowe kwalifikacyjna pan Zukiel wybral peron skm w Gdyni Redłowie -o umowionej godzinie wyszedl z krzakow i powiedzial ze mamy byc jutro na 7 rano w pracy"

hehe
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobre. Też czytałem :) Trzeba było wkleić całość ogłoszenia, bo dalej też było zabawnie, a link już nie działa. Zablokowane ogłoszenie. Chociaż administracja powinna takie kwiatki zostawiać. Jako ostrzeżenie i dla śmiechu ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/sektetarke-przedstawicielke-ogl6004872.html

"wymagania:

Witam zatrudnianie panią do papierkowej pracy . studentkę lub po studiach obowiązki: firma sie rozwija wiec szczególnie chodzi o promowanie firmy dbanie o wygląd i sprawne działanie jednakże praca nie jest zbyt wymagająca ponieważ bywają dni po prostu typowo nie pracowite oferujemy: wysokie...zarobki !+ telefon
CV prosze przesyłać ze zdjeciem sylwetkia jak i twrzy przectawajace własną osobe jak najlepszej strony"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też zwróciłam uwagę na to ogłoszenie ;) i przy okazji zgłosiłam ten matrymonialny szajs do moderacji...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry