Widok

Mobbing w pracy

Witam moja parnerka od przeszlo 4 miesiecy jest na zwolnieniu lekarskim leczy sie na depresje zanim poszla na zwolnienie. Miesiac wczesniej zaczela plakac i nie chcialo sie isc do pracy czy jak zglosi sie do pipu czy pomoga walczyc o odszkodowanie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Można się zgłosić do PIP, oni podpowiedzą co trzeba przygotować i jak procedura wygląda
Pozew do sądu pracy pomoże zrobić osoba z punktu darmowych porad prawnych
najlepiej się u regionalnego inspektora zapytać jakie organizacje działają w okolicy i kto może pomóc w napisaniu takiego pozwu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mobing jest teraz aktualnym problemem, więc warto próbować wszędzie. Ewentualnie Cię przekierują do innego urzędu.
Życiowe porady dla osób poszukujących pracy na zachodzie: w Niemczech, Holandii, Austrii, Francji https://zagranica24.pl. Aktualne oferty pracy. Dodatkowo opisujemy liczne atrakcje turystyczne i porady dla początkujących. Dołącz do Zagranica24
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

i jak? udało się coś ugrać?

Ze względu na wiele pytań na temat mobbingu postanowiłam przygotować pełny poradnik o mobbingu w pracy. Zapraszam do zapoznania się http://kancelaria3miasto.pl/mobbing/

W artykule opisuję czym jest mobbing, jak udowodnić mobbing, co grozi za mobbing, czy możemy liczyć na odszkodowanie. Mam nadzieje że komuś pomorze.
Pozdrawiam
dr Małgorzata Dądalska
Adwokat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi w pipie powiedzieli ze mogłabym iść do sądu pracy... Ale to już nie na moje nerwy

W tych czasach łatwiej zmienić pracę niż uzyskać wyrok sądu, stąd też niewiele takich spraw, a szkoda, bo się niektórym s-synom należą.
Uwaga na często ponawiane ogłoszenia o pracę, za nimi może krycie coś więcej niż liche warunki......
Czasem szkoda zdrowia, trzeba uciekać, najlepiej jak kto może to na L4 a docelowo całkowicie daleko od firmy
To już się robi jakąś plagą, wariatów w pracy nie brakuje, a w dużych miastach to już kumulacja

Inne tematy z forum Inne

CDN Hosting (5 odpowiedzi)

Czy ktoś z was korzystał z tego rodzaju hostingu? Jakie są główne korzyści płynące z użycia CDN...

Moje doświadczenie z łatwymi pieniędzmi: lekcje, które wyniosłam (3 odpowiedzi)

Moja znajomość z łatwymi pieniędzmi zaczęła się, gdy po raz pierwszy natknąłem się na różne...

jakie konto bankowe wybrać? (148 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...

do góry