Widok
Módlmy się za zdrowie GŁÓWNEGO SĘDZIEGO
Wkrótce minie miesiąc jak dojechałem do mety w Kobylnicy a tu wciąż nie ma oficjalnych wyników. Wydedukowałem, że mogą być dwie tego stanu rzeczy przyczyny:
1/ Organizator, a zwłaszcza SĘDZIA GŁÓWNY totalnie olewa uczestników, tą wersję jednak po chwili namysłu odrzuciłem. Harpagan to rajd zbyt wysokiej klasy, żeby tak traktowano startujących.
Zaświtała w mojej głowie inna myśl. I zrozumiałem! Tak ! SĘDZIA GŁÓWNY na pewno jest chory! Może nawet leży biedaczysko w szpitalu?
Wpisujcie miasta, które modlą się za powrót do zdrowia GŁÓWNEGO SĘDZIEGO. wszak, gdy wyzdrowieje, raczy zapewne w swej bezgranicznej łaskawości ogłosić nam oficjlne wyniki Harpagana A.D. 2007.
Jako pierwszy wpisuje się Koszalin. Wracaj nam do zdrowia, o, SĘDZIO GŁÓWNY!!!
1/ Organizator, a zwłaszcza SĘDZIA GŁÓWNY totalnie olewa uczestników, tą wersję jednak po chwili namysłu odrzuciłem. Harpagan to rajd zbyt wysokiej klasy, żeby tak traktowano startujących.
Zaświtała w mojej głowie inna myśl. I zrozumiałem! Tak ! SĘDZIA GŁÓWNY na pewno jest chory! Może nawet leży biedaczysko w szpitalu?
Wpisujcie miasta, które modlą się za powrót do zdrowia GŁÓWNEGO SĘDZIEGO. wszak, gdy wyzdrowieje, raczy zapewne w swej bezgranicznej łaskawości ogłosić nam oficjlne wyniki Harpagana A.D. 2007.
Jako pierwszy wpisuje się Koszalin. Wracaj nam do zdrowia, o, SĘDZIO GŁÓWNY!!!
Łopatka napisał(a):
> Nawet nie wiedziałem, że w Koszalinie jest SZPITAL
> PSYCHIATRYCZNY - skoro jednak jakiś vovopsychostrojtek pisze to
> pozdrowienia od NFZ
>
>
Wyluzuj, Darecki albo przyjeżdżaj do Koszalina. Jest jeszcze jedno wolne miejsce na mojej sali w oddziale dla rowerowych psychopopaprańców)))
> Nawet nie wiedziałem, że w Koszalinie jest SZPITAL
> PSYCHIATRYCZNY - skoro jednak jakiś vovopsychostrojtek pisze to
> pozdrowienia od NFZ
>
>
Wyluzuj, Darecki albo przyjeżdżaj do Koszalina. Jest jeszcze jedno wolne miejsce na mojej sali w oddziale dla rowerowych psychopopaprańców)))
Mnie tam kompletnie wiszą cudze wyniki, a swój znałem w momencie przekroczenia linii mety. Szczerze mnie dziwi, że niektórzy do kwestii porównania swojej punktacji z punktacją jakichś nieznajomych ludzi przykładają taką wagę, denerwują się i podnoszą jako argument, że zapłacili 50 zł i należy im się odpowiedni standard obsługi.
Natomiast martwi mnie brak ruchu na stronie - mam nadzieję, że idea Harpagana nie umrze wraz z postępującą komercjalizacją naszego miłego kraju :-/ W każdym razie gdybym miał w najbliższym czasie pić piwo, to na pewno je wychylę za zdrowie organizatorów :-)
pozdrowienia
Ognacy
Natomiast martwi mnie brak ruchu na stronie - mam nadzieję, że idea Harpagana nie umrze wraz z postępującą komercjalizacją naszego miłego kraju :-/ W każdym razie gdybym miał w najbliższym czasie pić piwo, to na pewno je wychylę za zdrowie organizatorów :-)
pozdrowienia
Ognacy
Ok, zwycięzcy czy nie zwycięzcy, ale chcemy poznać te wyniki, a organizatorzy źle się zachowują, że nie dają jakiejkolwiek informacji czy i kiedy te wyniki będą. Tak więc parafrazując:
Karolu i ekipo! Nie idźcie tą drogą!
Organizujecie najfajniejszą i najpopularniejszą imprezę tego typu w kraju i nie pozwólcie, żeby ludzie się od was odwrócili!
Z wyrazem szczerej troski o ideę Harpagana
Harpaganowicz
Karolu i ekipo! Nie idźcie tą drogą!
Organizujecie najfajniejszą i najpopularniejszą imprezę tego typu w kraju i nie pozwólcie, żeby ludzie się od was odwrócili!
Z wyrazem szczerej troski o ideę Harpagana
Harpaganowicz