Widok

Módlmy się za zdrowie GŁÓWNEGO SĘDZIEGO

Wkrótce minie miesiąc jak dojechałem do mety w Kobylnicy a tu wciąż nie ma oficjalnych wyników. Wydedukowałem, że mogą być dwie tego stanu rzeczy przyczyny:
1/ Organizator, a zwłaszcza SĘDZIA GŁÓWNY totalnie olewa uczestników, tą wersję jednak po chwili namysłu odrzuciłem. Harpagan to rajd zbyt wysokiej klasy, żeby tak traktowano startujących.
Zaświtała w mojej głowie inna myśl. I zrozumiałem! Tak ! SĘDZIA GŁÓWNY na pewno jest chory! Może nawet leży biedaczysko w szpitalu?
Wpisujcie miasta, które modlą się za powrót do zdrowia GŁÓWNEGO SĘDZIEGO. wszak, gdy wyzdrowieje, raczy zapewne w swej bezgranicznej łaskawości ogłosić nam oficjlne wyniki Harpagana A.D. 2007.
Jako pierwszy wpisuje się Koszalin. Wracaj nam do zdrowia, o, SĘDZIO GŁÓWNY!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Warszawa dorzuca trzy zdrowaśki w tej intencji.
a tak poważnie to co sie dzieje z tymi wynikami że ich nie ma?
Przydało by się równierz odtajnić zawartość magazynu rzeczy zgubionych, jeszcze mam nadzieje, że będzie tam moja zguba :)
Rodzime miasto Sędziego Głównego dorzuca życzenia powrotu do zdrowia
Wróć Sędzio. wróć ...
taki maly przeciek dostalem, ze dzis sklejano wyniki koncowe, wiec niedlugo powinny sie ukazac
Nawet nie wiedziałem, że w Koszalinie jest SZPITAL PSYCHIATRYCZNY - skoro jednak jakiś vovopsychostrojtek pisze to pozdrowienia od NFZ

z www.bikerelblag.hg.pl - pozdrawia Darecki
Łopatka napisał(a):

> Nawet nie wiedziałem, że w Koszalinie jest SZPITAL
> PSYCHIATRYCZNY - skoro jednak jakiś vovopsychostrojtek pisze to
> pozdrowienia od NFZ
>
>
Wyluzuj, Darecki albo przyjeżdżaj do Koszalina. Jest jeszcze jedno wolne miejsce na mojej sali w oddziale dla rowerowych psychopopaprańców)))
Darecki jest wysoce wyluzowany - (patrz tabela)

z www.bikerelblag.hg.pl - pozdrawia Darecki
Słupsk dorzuca - Ojcze Nasz
tu już chyba żadne modlitwy nie pomogą... :/
Żarty, żartami, a może rzeczywiście coś się złego wydarzyło. Nigdy tak długo nie czekaliśmy na oficjalne wyniki. Karol, odezwij się. Wszystko u Ciebie OK? A może ktoś ma jakieś informacje?
No fajnie wynikow nie ma...
Wyslalem maila przed impreza ze nie pojawie sie...
Nikt nie odpisał wpisowego nie odzyskalem...
A Karola ostatnio widzialem na jesieni tak w polowie Października jak sie nie myle.
Listopada mialo byc xD
Martwi mnie sytuacja, że wyniki jeszcze się nie pojawiły. Nie pamiętam, kiedy tak ostatnio było? A planowałem wybrać się na kolejną jesienną edycje Harpagana
Mnie tam kompletnie wiszą cudze wyniki, a swój znałem w momencie przekroczenia linii mety. Szczerze mnie dziwi, że niektórzy do kwestii porównania swojej punktacji z punktacją jakichś nieznajomych ludzi przykładają taką wagę, denerwują się i podnoszą jako argument, że zapłacili 50 zł i należy im się odpowiedni standard obsługi.

Natomiast martwi mnie brak ruchu na stronie - mam nadzieję, że idea Harpagana nie umrze wraz z postępującą komercjalizacją naszego miłego kraju :-/ W każdym razie gdybym miał w najbliższym czasie pić piwo, to na pewno je wychylę za zdrowie organizatorów :-)

pozdrowienia
Ognacy
dla mnie to jakas paranoja. nie dosc że sie placi taka sume przy starcie to Kierownikowi Rajdu ciezko napisac COKOLWIEK o wynikach, kiedy beda czemu nie ma itd, na pewno kazdy by to zrozumial.A w takiej sytuacji weź i cokolwiek zrozum. Pozdro
A po co wyniki?:)

Wszyscy startujący są zwycięzcami!:P
Bjarni napisał(a):

> A po co wyniki?:)
>
> Wszyscy startujący są zwycięzcami!:P

to po co karty startowe jeśli tak jest:>
To warunek konieczny aby poczuć się współzwycięzcą. Inne to oddać kartę na mecie.
Ok, zwycięzcy czy nie zwycięzcy, ale chcemy poznać te wyniki, a organizatorzy źle się zachowują, że nie dają jakiejkolwiek informacji czy i kiedy te wyniki będą. Tak więc parafrazując:
Karolu i ekipo! Nie idźcie tą drogą!
Organizujecie najfajniejszą i najpopularniejszą imprezę tego typu w kraju i nie pozwólcie, żeby ludzie się od was odwrócili!

Z wyrazem szczerej troski o ideę Harpagana

Harpaganowicz