Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Trochę na zdrogo!!!! wątek zamknięty Byłam zachwycona kiedy ponad rok temu odkryłam ten butik! Ubrania naprawdę...
~Puszek
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 marca 2014

Pozytywnie zaskoczona wątek zamknięty Słyszałam o tym sklepie od koleżanek ale nie przypuszczałam że będę aż tak...
~Jola
-

dodano: 16 kwietnia 2014

Górna półka wątek zamknięty Wcześniej była tam już moja mama, a teraz w końcu i ja się wybrałam. Bardzo...
~Ania (i Bartek)
-

dodano: 10 kwietnia 2014

Fantastyczne ciuchy wątek zamknięty Dawno nie widziałam butiku z tak pięknymi ciuchami. Wszystkiego do wyboru i...
~Natalia
1

dodano: 26 lutego 2014

Super dla "Prawdziwych Kobiet" wątek zamknięty Rozmiar XL+ też potrafi być modny! Kupiłam śliczną sukienkę na różne okazje i...
~PUSZEK
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2013

Dobrze, że są takie miejsca :) wątek zamknięty Szczerze polecam! Dawno nie spotkałam się z tak uprzejmą i pomocną obsługą....
~Paula
1

dodano: 29 września 2012

Świetny butik wątek zamknięty Kupiłam dwie sukienki i spodnie. Niespotykane wzory i kolory. Jestem bardzo...
~MARIOLA
1

dodano: 2 stycznia 2013

Dorota - opinia wątek zamknięty Wreszcie ubrałam się tak jak mi się chciałam. Sklepik - marzenie puszystej....
~Dorota
-

dodano: 13 października 2012

Bardzo dobry sklep wątek zamknięty Bardzo ładne miejsce, urządzenie sklepu również. Pani Olga była bardzo...
~Helena
-

dodano: 6 października 2012

Polecam wszystkim paniom, a w szególności "Puszystym" wątek zamknięty Kochane "Puszyste"- ten sklep posiada asortyment , gdzie każda z nas znajdzie...
~Halina
-

dodano: 4 września 2012

Bardzo dobry butik wątek zamknięty Polecam innym paniom szukającym eleganckich ciuchów w dużych rozmiarach. Duży...
~Julia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 czerwca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry