Korzystam z internetu i telefonu stacjonarnego tej firmy. Niestety z dnia na dzień jestem coraz bardziej niezadowolony, przede wszystkim jeżeli chodzi o awaryjność. NIE MA w miesiącu dnia bez problemu z internetem... Do tego dochodzi dziwne upominanie w przeglądarce internetowej ( praktycznie co miesiąc ) o zapłacenie za zaległy miesiąc, i krótka blokada internetu, pomimo tego iż jest wszystko zapłacone -.- ...
Zdarzają się dni iż internet tak zwalnia że nic nie da się zrobić; albo 15 min. jest a następnie 30 min. nie ma i tak może trwać nawet przez kilka godz. ( Aktualnie taka sytuacja ma miejsce u mnie od początku maja, i to min skłoniło mnie do napisania tej opinii ). Dodam iż jak nie ma internetu to często również telefon stacjonarny nie działa... Pani w biurze mówi by dzwonić jak są problemy... tak tylko chyba nie o to chodzi bym miał kilka razy dziennie dzwonić z prośbą by mi to naprawić, tym bardziej iż nie dzwonię ze stacjonarnego ( bo nie działa ) tylko dzwonię z komórki, za co muszę "dodatkowo" płacić. Skoro płacę to wymagam.

Także nie polecam...