Widok

Mój muzyczny kącik. cz6.

https://www.youtube.com/watch?v=BQaUs5J2wdI
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

https://www.youtube.com/watch?v=Urw-iutHw5E
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

AAAA
uwaga.
niedlugo bede miala rower.

szkoda, ze jestem dzis unieruchomiona..powloczylabym sie po lesie

Czyli rozgrzeszone niedzielne obżarstwo. Ja jeszcze na czczo. Z aureolą zatem. No chyba , że kawę też należy na listę przewin umieścić. Spylam gdzieś na grzyby.

Wlasnie wepchlam byla ostatniego pieroga.
teraz chyba poloze sie i bede trawic pol dnia.
szczesliwie bylam juz na 7 w kosciele.

Napisała ta co, aby parę pierogów zjeść potrzebuje dwóch dni. Dla Ciebie wszystko jest duże, silne i twarde. Dla mnie małe, słabe, i kruche.

Twoje lekko pociagles to jakby kon sie sploszyl.
albo moja suka rzucila sie na dzika. Tez lekko ciagnie,

Kot zje szczura, pies zagryzie kota, ja pogubię dzieci.... Wychodzi mi, że pies jest moim najlepszym towarzyszem.

Dementuje. Nie szarpnąłem. Lekko pociągłem. To byly inne czasy zreszta. Wódczane.

Chcesz mi dziecko od malego straszyc klaunem.
Mimo wszystko wstrzxymaj sie jeszcze z posiadaniem dzieci troche.. Tak z 10 lat..
Przypominam ze jak mala ciagnales w wozku na warzywa i wkurzyl cie jakis facet to tak szrpnales wozkiem ze na nos spadla.
mam na dowod zdjecia... Nosa.
W marcu szukala malin? nie pamietam..
Ja tez doceniam cisze i spokoj..
I tez lubie dzieci. I jednoczesnie sama siebie podziwiam ze je mialam i znioslam to wszystko co ze soba niosa. brrrrrrrrrdobra.. podrzuce ci dzieci, psy, kota i szczury. zobaczymy jak sobie poraezisz
A teraz koncze pierogi..
idz do taty uczyc sie je robic

Ale zobacz, wczoraj małej pokazałem zapach selera i swiezego czosnku. Lubię dzieci, zle ze mną nie maja, możesz mi spokojnie zostawiać dzieki mnie będą wiedziały że borówki biorą sie z krzaka a nie z plastykowego pudelka z biedry. A że uczę też innych niekoniecznie"dobrych" rzeczy. No cóż. U mnie jest Full pakiet. Podchodze do dzieci jak do dorosłego bez tej chorej, sztucznej wyższości. Dziewczynki dziewczynkami. A teraz...bedzie rojber. Szkoda ze rok musze czekać by wleźć z nim na dach by pokazac mu ze w kominie mieszka klaun. Hyhyhy

A co ja z tego wszystkiego będę miał?
O juz wiem. Kolejnego placzka, terroryste, czy roszczeniowego szkodnika pożerającego nagminnie maliny i porzeczki. Oraz okupujacego hamak i odwracającego buzie moich żab.
Siła złego na jednego.
Ostatecznie... Dzięki temu chwilowemu zaburzeniu mego świata mam możliwość docenienia w skali ciszy i spokoju jaki sobie stworzyłem.

No i.... Widok malej gnidy w marcu szukającej mi na krzaku czerwonej porzeczki owocow jest naprawde bezcenny.

kurcze.
trzeba bylo dac cwikle.
w ciazy o dziwo akurat buraki ida.
a to juz ostatnie dni

kurcze 3 na zimno 5 na cieplo.. do lazienki nie dojde z przejedzenia

No pierogi te to jest petarda.
Właściwie nie istnieje opcja zeby lepsze zrobić.

Gdybyś zajrzala do lodówki moglabys jeszcze ubiegać sie o swiezutka ćwikle. Cenie sobie Twoj takt. Pamiętaj teraz. Przez takich jak Ty ja nigdy nie mam na stanie siatek. Wszyscy tylko biorą a nikt mi nie oddaje.

https://www.youtube.com/watch?v=AIR5XPWK3Vk
smaze pierogi.
Uwielbiam ruskie.
Moze w koncu zabiore sie i sama tez zrobie.
ale to kiedys.
najpierw pierogi potem halwa a na deser znowu pierogi.
Polecam film- "spaleni sloncem"..
szlam przed chwila z psem i ten koncert swierszczy co odbywa sie na dworze jest niesamowity.
Jakos dalam rade sobie z psami. Choc byly ciezkie momenty.. szczegolnie wczoraj - uszkodzony o lawke palec..przyzwyczajam sie i ucze radzic sobie bez pomocy.. W koncu niedlugo zostane calkiem sama , tzn bez dzieci i wszystkie spacery spadna na mnie.
W tej chwili jeszcze tylko pod znakiem zapytania jest wyjazd na wesele. ale to zobaczymy.

Kończę, słaby ruch, forum z atmosferą szkoły podstawowej. Tam było najfajniej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piękny dzień. I bedzie pięknie spędzony. Przeciez to jeden z dni MOJEGO życia. Na powtórkę nie ma co liczyć. Jadę po pstrągi i świeże ciasto. A później praca u siebie ze soba :)

https://m.youtube.com/watch?v=Gu6FkETYuqw

Mam wrażenie, że wielu znalazło sobie stałe źródło zarobków, na osiągnięciu celu im już nie zależy, sprawa się wlecze, za sztuczną kasę balują i podróżują, jakby dostali dotację z UE. It is the time of their lives!

Myślę, żeby skierować wielką czarną chmurę na wielką białą chmurę. Bo mają się ku sobie.

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (25 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Portale randkowe (6 odpowiedzi)

Hej. Co o nich sądzicie? Czy poznaliście kogoś w ten sposób?

Najlepszy broker forex w Trójmieście (16 odpowiedzi)

Jak w temacie. Czy ogólnie ma znaczenie gdzie broker ma siedzibę? Z tego co widzę, to wszystkie...

do góry