Widok

Moja opinia dotyczy przychodni na Wileńskiej która jest porażką

Moja ocena dotyczy przychodni na Wileńskiej która jest porażką
Ponad godzina opóźnienia aby wejść do gabinetu. Byłem zapisany na 11:00 a wszedłem dopiero po 12:00 bo pani doktor albo bez kolejki zaprasza osoby po zwolnienia, albo wychodzi robić tzw blokady a jak karetka przywiezie jakiegoś pacjenta to leci na oddział co jeszcze bardziej wydłuża czasz oczekiwania. To jest nie do pomyślenia żeby w prywatnej przychodzi działy się takie cyrki. To w publicznej przychodni nie robią takich numerów! A paniusie z rejestracji zamiast zająć się pacjentami to plotkują przy kawce i są nieuprzejme.
Moja ocena
obsługa: 3

oferta: 3

jakość usług: 3

czas oczekiwania: 1

przystępność cen: -

ocena ogólna: 2

2.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
W przychodni na Wileńskiej przyjmują lekarze w ramach NFZu (ortopedzi), wiec Pan na pewno nie był prywatnie, wiec żale są nie na miejscu, wybór w przychodniach na NFZ jest przecież duży , trzeba było poczekać jeszcze ze 2 miesiące na wizytkę w innej przychodni i wejść o czasie...Albo zapłacić 150 zł to opóźnienia godzinnego by nie było!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Przepraszam. ale co panią obchodzi czy na NFZ czy prywatnie ? Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Zapewne jest pani jedną z tych rejestratorek, o których pisałem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry