Jestem zadowolony z mojej współpracy z firmą Goodworkers. Pracuje z nimi niemal od początku istnienia i zarabiam więcej niż w korporacji plus dostaje comiesięczną premię oraz co roczną podwyżkę. Do tego bonusy trzy razy w ciągu roku. Godziny pracy mogę dostosować na mojej sytuacji życiowej, raz mogę skończyć wcześniej, a raz później, czasami praca z domu. Zapewniają umowę o pracę, firmowy samochód, laptop, smartphone itp. Opłacają wszystkie koszty i dbają o pracownika. W firmie panuje rodzinna atmosfera, a jak to w rodzinie, czasami bywa i nerwowo :), a to dlatego, że wszystkim zależy nam na sukcesach firmy. Przez tyle lat współpracy przeszliśmy w tej firmie wiele wzlotów i upadków, razem przeżywaliśmy nasze śluby, narodziny naszych dzieci i wiele innych wspaniałych chwil. Ekipa jest naprawdę zgrana i chce się przychodzić do pracy. Celowo piszę, że współpracuje z firmą, a nie pracuje dla niej, bo choć mam umowę o pracę, to czuje się, że traktują mnie po partnersku. Taka jest moja opinia. Pozdrawiam!