Widok
Moja opinia
Witam, pewien czas temu poszedłem do innego osk (R._K.) i zacząłem się uczyć jazdy samochodem. Sądziłem że zrobię ten kurs w kilka miesięcy, no i się przeliczyłem, kurs trwał 6 miesięcy, jazdy były do dupy bo typ zamiast uczyć to darł się że cały czas coś źle robię, NIE POLECAM TEGO OŚRODKA NIKOMU! Po zakończeniu kursu poszedłem na egzamin i oczywiście porażka, zdałem sobie sprawę że kompletnie nie potrafię jeździć. Stwierdziłem, że muszę dokupić z 5 godzin żeby się nauczyć. Dowiedziałem się o OSK EXPERT, zadzwoniłem i umówiłem się na jazdy z SZYMONEM KIEDROWSKIM. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że Szymon nauczył mnie więcej przez te 5 godzin niż tamten debil z R.- K. Ciesze się że trafiłem na takiego człowieka, wytłumaczył mi wszystko, podczas jazdy był spokojny i opanowany nawet jak coś źle zrobiłem ( a błędów robiłem sporo). Trudne manewry i skrzyżowania szczegółowo mi omówił, że przed egzaminem nie stresowałem się aż tak bardzo, bo wiedziałem jak mam się zachować na ulicy. Dzisiaj zdałem egzamin!!! Dzięki Szymon!!! Polecam wszystkim tego instruktora!!!
wypowiedź zmoderowana (automat czas, 2012-06-28 21:48:43)
Moja ocena
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6