Widok
Moja przygoda z Klubem
Na pierwsze spotkanie poszłam nie do końca przekonana czy będę chciała to kontynuować, z natury jestem niśmiała. Powiedziałam sobie: pójdę i zobaczę bo wcześniejsze próby samodzielnego stosowania i dobierania diet + trener osobisty nie przyniosły oczekiwanych efektów. Było mnie po prostu ze 20 kg za dużo. Atmosfera w Klubie mnie zaskoczyła, wszyscy byli bardzo życzliwi, pomocni, a trenerki fantastyczne, zwłaszcza Anetka. Szefowa Dagmara - trochę dietetyk, trochę psycholog... nie tylko przygotowuje dietę, sprawdza wyniki i motywuje... ona także sprawia, że chce się żyć, wspiera nie tylko odchudzanie i umacnianie kondycji fizycznej... ona niejednokrotnie leczy nasze dusze i sprawia, że stajemy się lepszymi ludźmi. Zostałam z nimi na dłużej, mam nadzieję, że na bardzo bardzo długo, gdyż nic tak mi nie poprawia humoru jak wspólne z nimi ćwiczenia, marsze czy zabawy. Tu każdy znajdzie coś dla siebie i po kilku spotkaniach, jak my wszyscy, zapragnie być częścią tej społeczności. Polecam bez cienia wahania!
Moja ocena
Klub Skutecznej Utraty Wagi
kategoria: Dietetycy, leczenie otyłości
obsługa: 6
jakość usług: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6