Widok

Moje hobby - biżuteria ręcznie robiona

Witam, moim hobby jest robienie biżuteri z różnego rodzju koralików - , zachęcam wszystkie dziewczyny do tworzenia biżuterii.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdzie w Trójmieście można kupić potrzebne materiały, gdzie kupujesz duże kamienie - czy wszystko zamawisza w sklepach internetowych?

bbunia napisał(a):

> Witam, moim hobby jest robienie biżuteri z różnego rodzju
> koralików - , zachęcam wszystkie dziewczyny do tworzenia
> biżuterii.
> Pozdrawiam
super sprawa,, chetnie bym sie tym zajela, ale nie wiem gdzie mozna kupic takie kamienie,, i wszystkie materialy,,, jesli mozesz mi podpowiedziec,, to chetnie,, sie tym zajme,,,, pozdrawiam cieplutko,,, ela,,,,

Lubicie grać w gry komputerowe? Ostatnio znalazłam https://allegraj.pl/ i widzę, że oferta jest świetna. Można tutaj kupić porządne gry jak i oprogramowania, dodatkowo też zamówienia są tutaj szybko realizowane

och, też bym chciała spróbować, muszę kupić koraliki, powiedz mi, jakiej nici używasz do bazy?

Inne tematy z forum Hobby

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

ASG czyli bezpieczna wojna (57 odpowiedzi)

Witam, W wakacje postanawiam zakupić sobie już 3 replikę jakiegoś karabinu. Ale nudno jest mi...

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...

do góry