Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam zakupy w tym sklepie wątek zamknięty duży wybór lamp w korzystnych cenach oraz profesjonalna obsługa klienta
~Monika
3

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2010

Zwrot pieniędzy wątek zamknięty Mam pytanie czy komuś udało się odzyskać pieniądze za reklamowany towar i jak...
~anna
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 marca 2015

Moje lampy - żenada wątek zamknięty Brak realizacji zamówienia mimo wyznaczenia dwóch dodatkowych terminów, brak...
~Heimo
3

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 lutego 2012

NIE POLECAM I OSTRZEGAM wątek zamknięty Nie zdarza mi się często wystawiać opinii ale tym razem piszę bo 1) jestem...
~Anna
-

dodano: 8 lutego 2014

OBURZONA wątek zamknięty Absolutnie nie polecam tego sklepu. Po 3 tyg. powiedział mi Pań że towar jest...
~Kenda
-

dodano: 3 stycznia 2014

Totalna niekompetencja wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam. Zgodnie z otrzymaną ofertą miałem otrzymać gratis...
~niezadowolny_klient
3

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 czerwca 2011

Profesjonalnie i w dobrej cenie wątek zamknięty Sklep warty uwagi i polecenia. Zamawialiśmy lampy od kilku producentów....
~Ola
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 lutego 2011

Bardzo bogaty wybór i szybka realizacja wątek zamknięty Zakupów dokonałem już po raz drugi. Polceam wszystkim. Markowy towar w dobej...
~Jaro
1

dodano: 19 marca 2010

Nigdy więcej! wątek zamknięty Nie polecam zakupów w tym sklepie! Towar zapłacony i od 2 miesięcy czekam - i...
~robot
2

dodano: 15 grudnia 2010

Sklep godny polecenia wątek zamknięty Skorzystałam powtórnie z polecanego mi przez znajomych sklepu przy okazji...
~Aleksandra
2

dodano: 5 grudnia 2010

Polecam ten sklep z oświetleniem wątek zamknięty Polecam sklep. Duży wybór, dobre ceny. Skompletowałem w dwóch rzutach...
~Sławomir
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 lutego 2011

Profesjonalizm w każdym calu! wątek zamknięty Po pierwsze bardzo sympatyczny kontakt mailowo-telefoniczny. Na bieżąco...
~Aleksandra
1

dodano: 9 lutego 2010

Żenująca obsługa wątek zamknięty Zamówiłem u nich lampę Moonlight. Czas realizacji miał być parę dni. Później...
~Piotr Stanek
1

dodano: 28 listopada 2010

Godny polecenia.Sprawna realizacja wątek zamknięty Sklep godny polecenia.Choć towar dostarczono firmą kurierską w ciągu tygodnia...
~Jarosław
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 9 lutego 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
35

14

wątków

do góry