Widok

Mole spożywcze.Ma ktoś pomysł jak to odstraszyć.

Mam w mieszkaniu inwazję tych szkodników. Od dwóch lat trzymam wszystko w słoikach i pudełkach,bo było to samo.
Jak odstraszyć to paskudztwo? Wszędzie mam poprzyklejane pułapki i wyłożone listki laurowe,bo podobno ich zapachu nie cierpią,a jak przychodzi wieczór fruwają po całym mieszkaniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie będzie lekko. Może zagnieździły się za szafkami kuchennymi. Kiedys miałem i tez nie mogłem się pozbyć, dopiero jak rozebralem kuchnie to zobaczyłem ze na plecach szafek kuchennych porobiły sobie gniazda.

O zdejmowaniu szafek nawet nie myślę.Chyba nie mieszkają tylko u mnie,bo w piwnicy też je widziałam. Pozostaje tylko porozwieszanie w całym mieszkaniu pułapek.

Ciesz się, że nie macie moli odzieżowych, bo u nas w bloku KTOŚ je ma - podejrzewam Panią z drugiego piętra, która notorycznie robi o to hałas, a ten kto najgłośniej krzyczy to ten przecież je ma..

Inne tematy z forum Chełm

Gdzie dostane prawdziwe masło? (5 odpowiedzi)

Czy ktoś się orientuje czy w okolicach trojmiasta jest jakieś gospodarstwo w którym można kupić...

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

do góry