Obsługa klienta na bardzo niskim poziomie. Kupiłam torebkę i po pierwszym użyciu w jednym miejscu zaczęła się pruć( dodam torebka zrobiona z papieru - taki ma opis na stronie internetowej ), bardzo złe wykonanie. Zareklamowałam torebkę i po 3 dniach otrzymałam wiadomość, że reklamacja została odrzucona. Pani która przyjmowała mi reklamację, ogólnie była od początku negatywnie nastawiona do mojej osoby, już przy przyjmowaniu reklamacji stwierdziła, że to moja wina. To jest torebka, ma dwa paski, jeden krótszy i jeden dłuższy. Wada wystąpiła po wew stronie, od strony ciała, to jak mogła ją uszkodzić . Do tego jak odbierałam reklamację, ta właśnie Pani obsługiwała swoją koleżankę i powiedziała Jej, że jak wystąpi usterka w zakupionym portfelu, niech przyjdzie to zwrócą Jej pieniążki. Czyli koleżanka ma większe prawo niż klient. Ta Pani to kierowniczka salonu Mohito Riviera Gdynia. Złożyłam odwołanie od reklamacji, jestem w 100% pewna że z czystej złośliwości tej Pani moje odwołanie zostanie odrzucone. Tragedia jak można tak postępować, duma dumą ale fakt, że produkt jest wykonany z bardzo słabego materiału widać gołym okiem.