Widok

Monologi waginy

Monologi waginy Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Monologi waginy.
O kobiecej seksualności mówić jest niełatwo, szczególnie w teatrze. Czterem gdańskim aktorkom udało się to znakomicie. Łącząc humor z powagą poruszanych tematów, stworzyły wiarygodny, a jednocześnie niezwykle barwny obraz tego rzadko dyskutowanego publicznie elementu ludzkiej natury. Eve EnslerMonologi waginy reżyseria: Aldona Figurascenografia: Małgorzata Szydłowskachoreografia: Katarzyna ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Małgorzata Brajner jest rewela

Prawdę mówiąc widziałem dopiero drugie przedstawienie z udziałem Pani Brajner, ale jej gra przekonuje mnie do następnych wizyt w teatrze.

feministyczny?

nie rozumiem dlaczego traktuje sie te sztuke jako feministyczna, jest szczera, kobieca, otwarta, namawiam przede wszystkim pary na pojscie do teatru, panowie mogli by duzo wyniesc, oczywiscie dojrzali panowie, nam paniom czasami trudno mowic o "tych" sprawach tak otwarcie, a Monologi daja te szanse, moga zapoczatkowac piekny temat a nastepnie piekna milosc, pozatym slowo p***A ma juz zupelnie inne brzmienie, namawiam wszystkie waginy i penisy :)))

Rozczarowanie

Niestety spektakl na który długo czekałem całkowicie mnie rozczarował. Liczyłem na sztukę pełną polotu, wdzięku, czasami zabawną a czasami refleksyjną a to co zobaczyłem było dalekie od jakości o której piszę. Niestety ani gra sznownych Pań, ani wypowiadane kwestie, delikatnie mówiąc, nie wzbudziły mojego zachwytu. Nie polecam.
I jeszcze słowo do dyrekcji, być może odbiór byłby znośniejszy gdyby w sali było choć odrobinę świeżego powietrza. Nie zamykajcie okien przy 30st C na dworzu bo tam się poprostu nie da się wysiedzieć.

nie jestem pewna czy zostawienie choćby uchylonych okien byłoby dobrym pomysłem, hałasy, które dobiegają z Monciaka dekoncentrują aktorów.

bylo super

na tym spektaklu bylam z kolezanka usmialam sie do lez dowiedzialam sie kilku zeczy i zamierzam teraz pojsc jeszcze raz ale z chlopakiem. polecam wszystkim

kolo 4

5 za oryginalnosc -spektakl troche inny niz wszystkie. nie tylko do odbioru, cos po nim zostaje; 3 za dobor aktorek i gre. srednia - 4. dobry spektakl

Śmiech do rozpuku!

Coś dla ludzi, którzy nie wymagają od teatru tylko spektakli skłaniających do głębszych refleksji. Lekka, przyjemna, a przede wszystkim prześmieszna komedia dla wszystkich! Rewelacyjna scena odegrania przez Panią Joannę okrzyków rozkoszy!!!!!!!!!!! ;)

Litości

LITOŚCI!!!!!!!!!!!!!!

Jaka sztuka ?

Gdzie podziała sie sztuka ?

Inność

ciekawy spektakl, brawo!

monologi waginy

zdezelowane Ryfki. Kto chce z takimi waginami prowadzic dialogi, wiec pozostaja jedynie monologi.

Kiepska

Uwielbiam komedie w teatrze kameralnym dlatego też wybrałam się na Monologi Waginy. Zawiodłam się. Sztuka momentami niesmaczna, żałowałam że zabrałam chłopaka. Śmiałam się najmniej ze wszystkich sztuk na których byłam w Kameralnym. Bez rewelki.

Rewelacja!!!!!!!!!

Uśmiałam się bardzo!!! Polecam wszystkim!!!!!!

płakałam...

Płakałam ze smiechu :-))))))

Ogromnie się rozczarowałam:(

Poszłam na tą "sztukę" z moim chłopakiem i dwójką znajomych. Byliśmy nastawieni bardzo pozytywnie ponieważ wcześniej słyszeliśmy wiele pozytywnych opinii na jej temat. Jednak po wyjściu z teatru zastanawialiśmy się czy aby na pewno widzieliśmy tą samą sztukę co te osoby, które nam ją polecały. Spektakl nie wzbudził w nas żadnych emocji, moim zdaniem był bez wyrazu. Nie zauważyłam także niczego odkrywczego ani szokującego. Śmieszny był tylko jeden fragment o typach orgazmów:)
PS a propos temperatury latem nie da się wytrzymać z powodu gorąca. Skoro otwarcie okien jest niemożliwe z powodu hałasu to może założycie klimatyzację. Ja wiem że jest to spory wydatek ale korzyści płynące z tego byłyby nie wymierne. Naprawdę nawet przy b. dobrej sztuce przy takiej temperaturze ciężko wysiedzieć a co dopiero na monologach waginy.

polecam!

świetna zabawa, spektakl wyzwala wszelkie pozytywne uczucia; można naprawdę się odprężyć poprzez śmiech

Poszła...

akronim napisał:
"Gdzie podziała sie sztuka ?"

Poszła w p****! LOL

Przepraszam, ale to było nad wyraz kuszące, nie mogłem sie powstrzymać!
Popieram myśl autora powyższych słów w kontekście tego spektaklu.

juz 3 raz bede

komu sie nie podobalo to zwykle nie zna sie na sztuce i tyle na temat...

Warto

Sztuka mega dobra, faktycznie na poczatku mozna czuc lekki niesmak ale po chwili pojawia sie pierwszy usmiech. jest tez chwila powagi, naprawde warto to zobaczyc i nie zrazac sie poczatkiem spektaklu, pozdrawiam

Monologi - rewelacyjne!

Bardzo podobał mi się spektakl, nigdy jeszcze nie śmiałam się tak bardzo... Ciekawym pomysłem było również włączenie wątków poważniejszych, ale jakże prawdziwych... Gratulacje dla P. Małgorzaty Brajner!!!
do góry