Widok
Montaż autoalarmu
Z czystym sumieniem moge polecić. Zanim podjąłem decyzje telefonicznie dowiedziałem się co i jak, nastepnie podjechałem do warsztatu by skonkretyzowac moje wymagania.
Otrzymałem odpowiedzi na moje wszelkie pytania w sposob wyczerpujacy i rzeczowy, co znaczy o doswiadczeniu w branzy.
Na wiarygodnosc wplynal rowniez przedstawiony mi certyfikat producenta alarmu.
Bez problemu moglem byc przy montażu - po prostu nie lubie zostawiac auta w warsztatach - chce wiedziec co i jak jest montowane i miec wplyw na rozne drobnostki podczas prac.
Czas przewidywanego montazu równał sie z czasem rzeczywistego wykonania. Osoba bardzo kulturalna i uprzejma, porady i wskazówki bardzo rzeczowe i praktyczne.
Z kolejnym autem tez tam pojade, bo i cena przyzwoita.
Naprawde polecam.
Otrzymałem odpowiedzi na moje wszelkie pytania w sposob wyczerpujacy i rzeczowy, co znaczy o doswiadczeniu w branzy.
Na wiarygodnosc wplynal rowniez przedstawiony mi certyfikat producenta alarmu.
Bez problemu moglem byc przy montażu - po prostu nie lubie zostawiac auta w warsztatach - chce wiedziec co i jak jest montowane i miec wplyw na rozne drobnostki podczas prac.
Czas przewidywanego montazu równał sie z czasem rzeczywistego wykonania. Osoba bardzo kulturalna i uprzejma, porady i wskazówki bardzo rzeczowe i praktyczne.
Z kolejnym autem tez tam pojade, bo i cena przyzwoita.
Naprawde polecam.
Moja ocena
Autowen
kategoria: Audio, alarmy i zabezpieczenia
obsługa: 6
asortyment: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6