Widok

Morenova

Morena Temat dostępny też na forum:
Morenova powstaje w dobrze skomunikowanej z centrum miasta lokalizacji i niedaleko od niego. Tuż naprzeciwko osiedla znajduje się przystanek tramwajowy, a także duże centrum handlowe, które zapewnia dostęp do szerokiej oferty handlowej i usługowej.

Ze względu na ukształtowanie terenu budynki zostaną kaskadowo rozlokowane na skarpie, dzięki czemu z części mieszkań widoczna będzie panorama ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

gusta sa rozne, ale powinno sie o nich dyskutowac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

My szukamy teraz mieszkania dla córki i syna, choć jeszcze nie na teraz - póki co będziemy wynajmować. Natomiast inflacja skłania mnie, by już teraz tematem się zainteresować i jak najszybciej ulokować kapitał w nieruchomość. Podoba nam się Morenova - zobaczymy, może to będzie ta inwestycja :)

bardzo fajne dziewczyny tam mieszkaja

Szukam teraz mieszkania pod inwestycję i ta inwestycja mocno mnie interesuje. Jak się tu mieszka, są jacyś mieszkańcy i mogą się wypowiedzieć o sąsiadach? Samo osiedle i lokalizacja bardzo w porządku, powinno być łatwo wynająć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, tak, bo nie liczy się to, że brakuje mieszkań i to jest fajna propozycja. Mi osobiście bardzo pasuje i lokalizacja, wizualna część też jest ok - jak ktoś szuka mieszkania, to why not?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Goldman Sachs

zarabia na Polakach, których gust i mentalność jest wręcz niewolniczy.

Mieszkamy, to był dobry wybór :) Nie mam zastrzeżeń, a bardzo polubiliśmy się też z sąsiadami, co jest kompletnie inne, niż w poprzednim mieszkaniu w starym budownictwie.

Ja chcę wrócić do Polski i szukam mieszkania w Trojmiescie. Bardzo podoba mi się Morenova, w dodatku blisko do rodziny, dla której między innymi wracam. To chyba będzie moje miejsce, a dodatkowo jeszcze teraz wygodnie można się skomunikować na odległość.

Mieszkamy, bardzo sobie chwalimy wybór :) Fajna okolica, dużo zieleni, wszędzie blisko. Sąsiedzi czasem dają czadu, ale ogólnie też akurat my mamy bardzo sympatyczne i spokojne towarzystwo najbliższe. Polecamy!

Kupiłem tu kawalerkę na wynajem. Już odebrałem i jestem b. zadowolony. Nawet torchę żałuję, że to nie ja będę tu mieszkał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żałosne komentarze od dewelopera... dwa wpisy z tego samego IP + wpis na forum słonecznej moreny... tam tez kupili

lokalizacja warta uwagi, cena też jest w miarę ok
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Siostra kupiła mieszkanie na tym osiedlu i zaraz się wprowadza. Mnie też się podoba :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odebraliśmy z mężem mieszkanie, niedługo remont. Fajnie będzie w końcu mieszkać na swoim.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

2019-05-10 17:34:41
Wiesz, ale z Morenowej jakby co to spokojnie na rowerze zjade do SKMi do Wrzeszcza, więc lokalizacja the best!
lawendowe wzgórze ma genialną lokalizację, zazdroszczę tym którzy mieszkają na tym osiedlu.

https://rocklee93.wixsite.com/website zapraszam

Wiesz, ale z Morenowej jakby co to spokojnie na rowerze zjade do SKMi do Wrzeszcza, więc lokalizacja the best!

Jakby co to i z Kolbud dojdzie się do SKM-ki.
ps. Jak otworzą Nową Bulońską i całe Szadółki popłyną do Wrzeszcza i Oliwy Rakoczego+Potokową na Morenie będzie całodobowe kongo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja wynajmuję właśnie na ostatnim piętrze no i powiem ze widok na Morenovej jest nieziemski! A lekkie niewygody jestem w stanie znieść :-)

NO chyba nie tylko dla studenta. dla mnie również a już nie studiuję. Wszędzie mam blikso. Jakby co to na Morenową dotre i na piechotę od skmki
do góry