Widok

Morenova

Morenova Morena Temat dostępny też na forum:
Morenova powstaje w dobrze skomunikowanej z centrum miasta lokalizacji i niedaleko od niego. Tuż naprzeciwko osiedla znajduje się przystanek tramwajowy, a także duże centrum handlowe, które zapewnia dostęp do szerokiej oferty handlowej i usługowej.

Ze względu na ukształtowanie terenu budynki zostaną kaskadowo rozlokowane na skarpie, dzięki czemu z części mieszkań widoczna będzie panorama ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

zbyt daleko na plażę i do parku Reagana
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobra lokalizacja jak do mieszkania szczególnie dla studentów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak dla mnie dobry plan na mieszkanie w Gdańsku. W zasadzie wszędzie blisko
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wcale się nie dziwię ze te mieszkania schodza na pniu. To naprawdę dosonała lokalizacka. No i cena jeszcze jest nie do pogardzenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wychodzi na to że ludzie się zabijają o ten Mordor, dramat.

chyba że to wpis sponsorowany...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

paskudny moloch?

please, nie obrażaj ludzi którzy mieszkają w tym budynku, Z Twojego wpisu wynika że te kilkadziesiąt (a może setka) rodzin to jacyś ludzie bez żadnego gustu? grubo się mylisz...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Widok z górnego piętra musi być niezły!

Problem chyba jest taki sam u większości deweloperów. Nie to że ich tłumaczę ale problem jest chyba w tej budowlance spory. Wszystko poszło do góery i nie ma ludzi do pracy. Ja miałam własnie ekipę do remontu mieszkania zamówioną i co? I od dwóch tygodni do dziadów nie mogę się dodzwonić. Sądze że jak sie dodzwonię to strzelą mi cenę x 2.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słyszałam że dobrze się tu mieszka. Wygląda też nieźle. Ktoś co o funkcyjności mieszkań? jestem zaineteresowana

Taka sytuacja: we wtorek po południu otrzymaliśmy mailowo ofertę na mieszkanie na Morenovej, środa była wolna (15.08), w czwartek rano wysłaliśmy maila z prośbą o podanie cen piwnic, kiedy możemy się umówić na spotkanie etc. Dostaliśmy nową wycenę tego samego mieszkania o ok. 50 000 zł większą. Po wyjaśnieniach okazało się, że to podwyżka cen podyktowana przez zarząd i nie da się przywrócić poprzedniej ceny. To są jakieś kpiny. Skonsultowaliśmy się z innym przedstawicielem firmy i co usłyszeliśmy: że mieszkanie zostało już sprzedane i i tak go nie było.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

To terz sprawdź cenę u konkurencji! Miejsce to poszło w górę i wszycy cokupili mieszkanie na Morenowej są już zarobieni! Więc nie dość ze dobre miejsce do mieszkania to jeszcze inwestycja
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oj to prawda widok jest nieziemski! I dobry rozkład mieszkania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

chyba mieszkasz w falowcu
Nowoczesna technologia budownictwa , plus audyt energetyczny i straty ciepla ograniczone do minimum. Wiec i latem i zima jest spoko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

ostatnie pietra beznadziejne w lato piekarnik w zime zimno
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

nazwa osiedla

Też mi sie podoba. Jestem kurierem i często bywam w tych wysokich blokach na morenie. Raz miałem okazję zobaczyć widok z mieszkania. Robi wrażenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

najwyższe piętra ponoć sprzedają sie najlepej

a ci co marudzą to pewnie nie zdązyli kupić wybranego mieszkania na ostatnim piętrze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja się zdecydowałam właśnie na Morenova super miejscówka, dla mnie logiczne ze w mieście buduje się wzwyż gdybym chciała nisko kupiłabym za miastem na wioseczce
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ładnie

teraz tak się buduje. Ogromne w pełni wyposażone osiedla . I dobrze bo jak tu w tych korakach jeździć w tą i spowrotem. Trzeba wybierac osiedla ze wszystkim pod ręką
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

W zasadzie ta adzielnica wyrasta na małe miasteczko a teraz dzięki Morenovej może zostać miejscem samowystarczalnym. I to dobrze rokuje. Planuję znaleźć tu swoje miejsce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

widok z okna

słyszalam, że z mieszkań na górnych pietrach będzie super widok, podobno nawet morze widać, wow
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4