Widok
Morenowy Sad
Morenowy Sad powstał w intensywnie rozbudowywanej w ostatnich latach części dzielnicy Morena. Atutem lokalizacji jest dostępność sklepów, szkół, przychodni, przedszkoli, żłobków oraz wszystkiego czego oczekujemy od miasta. Szeroko rozbudowana komunikacja miejska (tramwaj, autobusy, PKM w zasięgu krótkiego spaceru) pozwala osobom mieszkającym w tym obszarze na sprawne poruszanie się po mieście. Szybko można stąd dojechać do śródmieścia Gdańska, jak i centrum dzielnicy Wrzeszcz.
Kameralne ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
byłem się tam przejść niedawno, niestety budynki "wciśnięte" pomiędzy istniejącą zabudowę, od fundamentów morenowego sadu do najbliższych budynków za płotem jest dosłownie, z miarką w ręku, 4 metry. zabudowa 3 piętrowa, sąsiadująca obok znacznie wyższa słoneczna morena będzie górowała. dojazd do osiedla tylko od ulicy myśliwskiej od okolic stawku, moim zdaniem jest to uniedogodnienie, a nikt raczej nie połączy dwóch odcinków ulicy Hausbrandta. no a wisienką na torcie był przelatujący samolot dosłownie nad głowami, dla pasjonatów lotnictwa gratka ;), ale dla zwykłych zjadaczy chleba.... ja się nawet przeraziłem, a całe życie na suchaninie mieszkam
To prawda, telefonicznie przedstawicielka dewelopera odpowiedziała mi, że Budros wybuduje drogę dojazdową " w połowie", a połowa będzie w gestii UM. Czyli de facto drogi dojazdowej do ogrodzonego osiedla pod monitoringiem nie będzie. To jest Polska właśnie. Osiedle w szczerym polu, a infrastruktura leży. Na zachodzie to raczej nie do pomyślenia. Nawet Ekolan wybudował drogę dojazdową do 2 bloków na Stolema, gdzie wcześniej była polna ścieżyna.
W dodatku ceny około 6 tys. za metr niemal jak we Wrzeszczu. Panie i Panowie, odrobina szacunku do klienta
W dodatku ceny około 6 tys. za metr niemal jak we Wrzeszczu. Panie i Panowie, odrobina szacunku do klienta
Polecam tego dewelopera, bardzo profesjonalne podejście do klienta a wykonanie mieszkań na wysokim poziomie. Wcześniej oglądałam mieszkanie od innego dość znanego dewelopera w Gdańsku i tam niestety budownictwo pozostało jeszcze w czasach prl-u gdzie ściany krzywe i wszystko inne zrobione na odwal się co z resztą było bardzo nie adekwatne do drogiej ceny mieszkania w samym centrum, tutaj po odbiorze mieszkania na szczęście nie spotkałam się z tym i na chwilę obecną jestem bardzo zadowolona.