Widok

Morfologia na NFZ z Banina a punkty w Gdansku

Hej
Mam takie pytanie- czy orientuje się ktoś gdzie w Gdańsku mogłabym zrobić badania krwi i na skierowanie wystawione przez NZOZ Zukowo/ośrodek w Bani nie?
Byłam w szpitalu kolejowym ale.powiedziano mi ze ZOZ Zukowo musi mieć jakąś umowę podpisana z grupą laboratoryjna czy coś w tym stylu. Nie mam za bardzo czasu z rana jechać do Żukowa czy czekać na otwarcie punktu pobrań w obu przychodniach w Baninie i dlatego pytam.
Może ktoś miał podobna sytuacje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

co prawda nie miałam takiej sytuacji ale moim zdaniem bezpłatnego pobrania możesz oczekiwać tylko w ZOZ Żukowo i podległych jednostkach tj. Banino, Chwaszczyno i chyba jeszcze gdzieś (sprawdzić na www).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziwne trochę w sumie no NFZ bo NFZ. Ale dziękuję za igormajce. Dopytam w rejestracji.

skierowanie z banina w invicta gdańsk madison zrealizowano mi bez opłat ze 3 miechy temu

W każdej przychodni POZ z kontraktem NFZ musi być też laboratorium. Takie są wymogi. Jeśli robią inaczej, polecam zgłaszać.

problemem nie jest niedostępność punktu pobrań a godziny jego pracy. O godz 8 rano to się pracuje i ciężko być w tym czasie w Baninie. Ale o 7 rano można być w invikcie i zzrobic to samo badanie bezpłatnie w 10 minut łącznie z kolejką, Czasem tak się uda.

Mnóstwo laboratoriów jest od 7 rano, polecam Polmed na Zaspie

własnie.. chodzi o czas startu Punktu. Ale sprawdzęw invictcie bo waśnie wydawło mi się, że NZOZ ma z nimi umowę. Najyżej jednak podejdę do Żukowa jeśli nie bezie innego wyjścia.

Panie pielęgniarki z Banina są bardzo miłe i pomocne. Kiedyś miałam podobna sytuacje do twojej i Pani w ramach wyjątku pobrała mi krew dzień wcześniej po południu, no i nie musiałam być na czczo.

Znam panie pielęgniarki i nie mam do nich nic a nic - babeczki spisują się na medal :) I bardzo lubię nasz ośrodek zdrowia w Baninie:)

A sprawę juzwyjaśniłamu źródła - tak jak ktoś wyżej wspomniał: tylko przychodnie w Baninie, Chwaszczynie i Żukowie.

Ale dziękuję za odpowiedzi:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na pewno można też w Invicta w Madisonie. Może tam są inne godziny pobrań np. po południu?

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

do góry