Widok

Morska Park

Morska Park Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje w sąsiedztwie głównych arterii: obok ulicy Morskiej, która prowadzi w stronę Śródmieścia Gdyni, a dalej Sopotu i Gdańska oraz obok Trasy Kwiatkowskiego, którą dojeżdża się do obwodnicy, a dalej do każdej części aglomeracji. Dostępne w pieszej odległości od inwestycji przystanki autobusowe i SKM sprawiają, że życie w tym miejscu wygodne będzie także dla osób, które nie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

mieszkanie na wyższych piętrach poza śródmieściem

Czy rekomendujecie mieszkanie na piętrze 12+ w Morska Park od Semeko czy może 8-9 piętro w Modern Tower od Atal? Mieszkanie 2 pokoje dla siebie lub na wynajem długoterminowy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

to miasto nigdy nie dojrzeje

w tym miejscu budynek mógł by mieć 30 kondygnacji i 350 lokali do sprzedaży ale niech budują te swoje klocuszki dalej a pózniej jak już przez to nie będzie miejsca to niech wycinają park krajobrazowy
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 21

kup dwa jak nie możesz zdecydować się

ja bym tak zrobił, gdybym nie był biedny....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak tam wyglądają ceny za m2? Nie chce mi się dzwonić czy chodzić po ich biurach. To jakieś takie wieśniackie że znaczna część firm nie może wystawić po prostu cen w internecie.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale Artur Beń jasno wyjaśnił że to rozwojowa inwestycja, dobrze wpłynie na ekonomie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

drogo czy do przezycia?

ktos wie ile sobie zyczą za m2? nie rozumiem robienia tajemnicy z cen lokali. albo kogos stac albo nie, po co zawracac sobie 4 litery
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

11 tys za m na wyższych piętrach, 9 500 na niższych
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy Deweloperzy uprzedzają i mówią kupującym mieszkania o wszelkiego rodz "atrakcjach" ?...

Córka kupiła trzy lata temu mieszkanie na nowym osiedlu w nowym bloku w stanie deweloperskim ! ,zanim się wprowadziła to ok. 3miesięcy trwała dostosowywanie -urządzanie lokalu {inaczej nazywając -trwał remont ! . I w końcu po trzech miesiącach wprowadzka i !.... zaczęło się , utodziło się dziecko , wokół trwają podobne remonty i urządzania się to do dziś , przebudowy , pukania , wiercenia na okrągło ! - nie ma możliwości na normalną egzystencje !, relaks odpoczynek ,drzemka po pracy , obejrzenie TV itd. kiedy tam jestem to chcę jak najszybciej stamtąd wyjść nieraz nie da się nawet porozmawiać dosłownie !. a jeszcze raz przypominam -budynek trzy lata temu został zasiedlony ! Kiedy ja w swoich młodych latach otrzymałem mieszkanie {Nowe !} to było ono gotowe do zamieszkania ! . Uważam ,że problem jest wielki ! , może na początek za te wszystkie "udogodnienia" zmniejszyć lokatorom opłate czynszową ?... Czy deweloperzy nie powinni coś z tym problemem zrobić ? , czy nie można w trakcie budowy nowego budynku w porozumieniu z poszczególnymi nabywcami -lokatorami uzgadniać i wykonywać odpowiedniego urządzenia i wystroju danego lokalu ??? .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 28

cena

od 6 do 9 tysięcy za m2
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

pół roku opóźnienia

Wszyscy, którzy zakupili mieszkania w 1 budynku otrzymali list z informacją o opóźnieniu do maja 2024r. Tłumaczą się oczywiście cofitem i wojną. Obserwuję budowę i zapowiada się na dużo większe opóźnienie. Na budowie pracuje średnio 4 pracowinków. Jak na 17 piętrowiec z taką ilością mieszkań nie widzę TYLKO półrocznego opóźnienia...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę że, opóźnienie w tej chwili sięga listopada 2024 bo jakby mieli oddać w maju to już całą elewacja była skończona i okna wstawione. No cóż trzeba być cierpliwym.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stutthof

Wiecie, że w tym miejscu w trakcie wojny był podobóz należący do obozu koncetracyjnego Stytthof gdzię przy budowie portu ginęli masowo pracownicy przymusowi? To miejsce ma bardzo mroczną historię.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na serio..?

Semeko,to upadły deweloper..Proszę nie zadawaj takich pytań..,bo pozostanie Ci namiot...o dwóch sypialniach..Poważnie..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

prawda

Ale nie dla mrocznej gangsto-deweloperki..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fakty

Oni toną od dawna..,skrzywdzili wiele osób..,a pracownicy uciekli z budowy bez wynagrodzeń..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

..................

Cierpliwym,czy głupim..? brak mi słów..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba masz rację, że głupim. Ale co nam poza cierpliwością
zostaję, kasa utopiona w mieszkaniu którego nie ma. Trzeba mieć nadzieję że wszystko zakończy się pomyślnie, bo co innego nam zostało.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry