Moya Matcha

Kawiarnie i herbaciarnie

Gdańsk, Piwna 59/60

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karola - ocena nowy temat Na mapie Gdańska to moje ulubione miejsce, zapraszam każdego gościa bo to nie...
~Karola
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

dodano: 6 czerwca 2026

Lena - ocena nowy temat Kawiarnia warta uwagi! Pyszna matcha - moja ulubiona to Vanilla Sea Salt ale...
~Lena
-

ostatnia odp. 3 godziny temu

Lena - ocena nowy temat Najlepsza nowa miejscówka w trójmieście !!! Pierwszy lokal specjalizujący się...
~Lena
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

Lena - ocena nowy temat Najlepsza nowa miejscówka w trójmieście !!! Pierwszy lokal specjalizujący się...
~Lena
-

Natalia L. - ocena nowy temat Do Moya Matcha w Gdańsku trafiłam dzięki wydarzeniu Joga & Matcha! Poznałam...
~Natalia L.
-

Zuzanna - ocena nowy temat Świetne miejsce z wyjątkową atmosferą. Matcha była doskonale przygotowana, a...
~Zuzanna
-

Agata - ocena nowy temat Serdecznie polecam to miejsce na mapie Gdańska!! Najlepsza matcha jaką piłam,...
~Agata
-

Ada - ocena nowy temat Bardzo polecam! Lokal ma super klimat, jest dużo przestrzeni i miejsc do...
~Ada
-

Oliverduszynski - ocena nowy temat Moje mecze to jest naprawdę przepiękny taki kawiarnia i tam są rzeczy z ma...
~Oliverduszynski
-

ostatnia odp. 6 godzin temu

Emilia Jabłonowska - ocena nowy temat Było super!! Wygląd tego miejsca strasznie mnie zachwycał i zaciekawił,...
~Emilia Jabłonowska
-

ostatnia odp. 6 godzin temu

Marina Novikova - ocena nowy temat Uwielbiam to miejsce. Nie lubiłam matchy, dopóki nie spróbowałam jej tutaj....
~Marina Novikova
-

ostatnia odp. 9 godzin temu

Aleksandra - ocena nowy temat Bardzo klimatyczne miejsce, miła i bardzo szybka obsługa. Iced Strawberry...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 5 czerwca 2026

Wiktor - ocena nowy temat Świetne miejsce z pyszną matchą polecam bardzo
~Wiktor
-

Laura - ocena nowy temat Przepiękny estetyczny lokal, z bardzo pozytywną obsługą. Duży plus że pieski...
~Laura
-

lidia - ocena nowy temat świetna matcha miejsce warte polecenia super przestrzeń
~lidia
-

Marta - ocena nowy temat Odwiedziłam Moya Matcha dwukrotnie. Przede wszystkim zachwyciło mnie wnętrze...
~Marta
-

Kaniewskaama - ocena nowy temat Świetne miejsce dla każdego fana matchy! Klimatyczne wnętrze, bardzo miła...
~Kaniewskaama
-

Marta - ocena nowy temat Najlepsze miejsce na wypicie matchy w Gdańsku! Pomocna i miła obsługa,...
~Marta
-

Rafal - ocena nowy temat super przepyszna matcha miła obsługa chętnie doradzają
~Rafal
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 4 czerwca 2026

Alicja K - ocena nowy temat Jeśli kochacie matchę tak jak ja, to miejsce jest idealne! Desery były...
~Alicja K
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 3 czerwca 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry