Widok

Moze byc lepiej

Niestety mimo checi moja srednia ocena to"4"; obsługa jest ale najczesciej obrazona na caly swiat (poza młodą obsługą bardzo chętną do wszelkiej pomocy); bylem ostatnio na zajeciach boksu, a Pani nie chciala stalemu bywalcowi sprzedac wody bo ... juz sie rozliczyla (przed zamknieciem klubu; sytuacja nie po raz pierwszy); poza tym podejscie do klienta bardzo obojętne (nie znam imion, ale kobietki po 40-tce), nie do konca znaja oferty ze swojego cennika ("boks siłownia po 10 wejsc" - moze mooja bledna interpretacja ale dla mnie jest tam 10 wejsc na boks i 10 na silownie, slowo "po" do czegos zobowiazuje; ..., a jest albo 10 boks albo 10 silownia). Poza tym po zajeciach fitness u kobiet wypadaloby przetrzec podloge, bo na nastepnych zajeciach boksu wszyscy sie slizgaja ;)

Cennik wysoki, niestety konkurencja sie rozwija, ceny maleja a standard coraz wiekszy.

Brawa dla "dziadka" - trenera boksu ! ! ! Jeden z nielicznych powodów dla których zdecydowanie polecam ten klub :)

PS: jeśli podejscie do klienta sie zmieni (..., a niewiele trzeba) z przyjemnoscia jeszcze raz ocenie klub i zajecia :)
Moja ocena
Akademia Fitness i Centrum Odnowy Biologicznej FIT ZONE kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 3

oferta: 5

wyposażenie: 4

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 4

3.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
popieram całkowicie p.ewa przykro mi to muwić ale nie jest przyjemna dla klijetów i nie jest to miłe ja chodze na aerobik jestem bardzo zadowolona z zajęć jedno co sie zmieniło w tym klubie to to że jest czysto aż miło ale sprzęt nie jest wymieniany na siłowni bo mój mąż tam chodzi i prysznice do szefowej klubu niech zadba o naprawe prysznice słuchawka na saunie działa a w szatni gorąca woda nie jest to przyjemne ale coż tak bywa zastanawiam się nad zmianą klubu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Droga Stała Klijentko... :)
Proponuję najpierw zapoznać się z zasadmi poprawnej polszczyzny, a dopiero później krytykować innych :).
Pozdrowienia dla pani Ewy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ech... Pani Ewa nie jest taka zła , może brakuje wam dystansu do życia i samych siebie , a może sami wchodzicie i oprócz podania karnetu ani me ani be a do tego jakiś krzywy grymas twarzy bo dzień był kiepski .
Do Pani Ewy nic nie mam jestem długoletnią bywalczynią klubu , to że pani Ewa nie "szczerzy do mnie zębów " od progu i nie siedzi uchachana nie znaczy że zaraz mam być zdruzgotana - w końcu przychodzę tam poćwiczyć a człowiek jest tylko człowiekiem i nie każdy jest taki rozdarty i roześmiany jakby był non stop na haju ;-)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
może i masz racje że pani Ewa nie jest taka zła ale swoją miną potrafi odstraszyć jest niezbyt przyjemna to klub sportowy anie przychodnia dla mocherowych beretów . ogólna ocena 4
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry