Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maciej - ocena wątek zamknięty Super miejsce dla amatorów japońskich przysmaków i nie tylko! Must visit!...
~Maciej
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 5 lutego 2024

Kaśka - ocena wątek zamknięty Najlepsze sushi w mieście:) polecam #kaskatancz
~Kaśka
-

dodano: 1 lutego 2024

Piotr - ocena wątek zamknięty Ciekawy wybór w karcie, bardzo smacznie. Super atmosfera
~Piotr
-

dodano: 29 stycznia 2024

Mikasa - ocena wątek zamknięty lokal z przyjemnym wystrojem, rolki podane estetycznie, duży plus za węgorza...
~Mikasa
-

dodano: 26 stycznia 2024

Natalia - ocena wątek zamknięty Lepszego sushi nie jadłem :)
~Natalia
-

dodano: 25 stycznia 2024

Sylwia - ocena wątek zamknięty Fantastyczne jedzenie, super lokalizacja, cudowna obsługa! Polecam!
~Sylwia
-

dodano: 24 stycznia 2024

Nikita - ocena wątek zamknięty Wyjątkowe doświadczenie sushi! Jakość ryb była znakomita, a dbałość o...
~Nikita
-

Maciej - ocena wątek zamknięty Polecam w 100% lokali czysty i elegancki a obsługa bardzo sympatyczna.
~Maciej
-

Ilona - ocena wątek zamknięty Na miejscu | Kolacja | 80100 zł Rzadko kiedy wystawiam opinie, ale śmiało...
~Ilona
-

dodano: 23 stycznia 2024

ObrotnyDamian - ocena wątek zamknięty Sushi warte grzechu! Wysokiej jakości produkty! Sushi burgery mega! polecam
~ObrotnyDamian
-

Dominika - ocena wątek zamknięty Byłam na prezentacji nowej karty. Totalna bomba! No i w końcu mają super...
~Dominika
-

M.M - ocena wątek zamknięty Generalnie bardzo dobre jedzenie, fajny klimat. Z pewnością jeszcze powrócę....
~M.M
-

Monika - ocena wątek zamknięty Przepyszne jedzenie, doskonała atmosfera. Obsługa na najwyższym poziomie. Z...
~Monika
-

J.Z. - ocena wątek zamknięty Dobra lokalizacja, miła obsługa i dobre jedzenie, znajdzie się coś dla...
~J.Z.
-

Smakosz - ocena wątek zamknięty Byłem i pozostanę stałym klientem jakość sushi zawsze jest zadowalająca, a po...
~Smakosz
-

dodano: 22 stycznia 2024

Mateusz Kowalewski - ocena wątek zamknięty Świetna atmosfera, czas mija tu bardzo szybko. Tutaj zjadłem pyszne sushi w...
~Mateusz Kowalewski
-

dodano: 22 stycznia 2024

Anna - ocena wątek zamknięty Świetny wystrój, zdecydowanie różni się od konkurencji, gdzie jest stara i...
~Anna
-

dodano: 7 stycznia 2024

Margo - ocena wątek zamknięty Jedno z lepszych sushi jakie jadłam,bogato wypełnione,nie żałują też...
~Margo
-

dodano: 5 stycznia 2024

Kacper - ocena wątek zamknięty Maja świetne sushi, ciekawe sety i wybor przystawek. Świeże składniki, ładnie...
~Kacper
-

dodano: 4 stycznia 2024

Mateusz R. - ocena wątek zamknięty Najlepsze sushi w trójmieście. Próbowałem różnych w całym mieście, natomiast...
~Mateusz R.
-

dodano: 4 stycznia 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry