Widok
Rzeczywiście jeśli chodzi o na prawdę dobry jakościowo i bezproblemowy internet to w Multimedia można mieć takie od zaraz. Polecam wam zajrzeć na ich stronę https://www.multimedia.pl/ , gdzie znajdziecie więcej wartych uwagi informacji na ten temat
Witam,
jeżeli są państwo niezadowoleni z obecnego operatora, zapraszam do kontaktu na jdrywa@volta.net.pl. W tej okolicy jest możliwośc przyłączenia budynku do naszego szkieletu światłowodowego.
Ceny za internet zaczynają się od 50zł a przepustowości łącza sięgają 200mb/s! BEZ MODEMÓW!
Jeżeli są państwo zainteresowani, prosiłbym o napisanie krótkiego emaila z adresem budynku gdzie przyłącze miało by zostać wykonane.
Pozdrawiam J.
jeżeli są państwo niezadowoleni z obecnego operatora, zapraszam do kontaktu na jdrywa@volta.net.pl. W tej okolicy jest możliwośc przyłączenia budynku do naszego szkieletu światłowodowego.
Ceny za internet zaczynają się od 50zł a przepustowości łącza sięgają 200mb/s! BEZ MODEMÓW!
Jeżeli są państwo zainteresowani, prosiłbym o napisanie krótkiego emaila z adresem budynku gdzie przyłącze miało by zostać wykonane.
Pozdrawiam J.
Mam to samo doświadczenie, sidze na necie praktycznie cały dzien (wiem ze to chore). Ok 20 codziennie zrywa tak na 10 min i po ponownym restarcie modemu jest ok. W ostatnia niedziele ta sama sytuacja ok 14.00. Nie wiem co robią ale to jakas lipa z ich strony. Sprawdzałem również prędkość łącza i mam podobnie. Osiedle Jakuba przy Horsztyńskiego