Widok

Musical Kosmos

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Musical Kosmos.
Musical Kosmos

Niepowtarzalna opowieść Wszechświata, zachwycających gwiazd, planet, księżyców, o jego sile niewyjaśnionej, doskonałej, która daje życie nieskończone. Nieziemska baśń obiektów astronomicznych, przedstawiona poprzez śpiew, akrobacje, różne techniki tańca, muzykę.

Obywatelu planety Ziemia, mały i duży, zapraszamy w przestrzeń Kosmosu! Czy znajdziesz w nim siebie? Czy on ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Musical Kosmos

Musical Kosmos to wyjątkowy spektakl, który zadebiutował na scenie 8 lat temu, zdobywając serca widzów swoją unikalną formą i głębokim przesłaniem. Teraz, po tych kilku latach, spektakl przeszedł metamorfozę, zyskując nowy wymiar artystyczny. W ramach tej transformacji, spektakl został wzbogacony o oprawę wizualną. W dniach 19 oraz 20 marca 2026 r. o godzinie 9.00 oraz 11.30 wystawiane będą ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety ogromne rozczarowanie

Czułam się jak na kiepskiej jakości teatrzyku szkolnym. Wstyd, że Teatr Szekspirowski dopuszcza coś takiego na deski swojego teatru. Absolutna amatorszczyzna, a co najgorsze w maksymalnie nudnym wydaniu. Zarówno ja, mąż, jak i nasza córka wynudziliśmy się za wszystkie czasy. Nie jestem w stanie powiedzieć o czym tak właściwie było to przedstawienie, bo fabuły tutaj nie znajdziecie. Taniec na powiedzmy jako takim poziomie, ale to też nie jest nic wow. Muzyka to porażka, śpiewanie jak dla mnie z playbacku w większości momentów, co patrząc na nazwę musical wydaje się lekkim oszustwem. W dodatku śpiewali ciągle te same, mało chwytliwe piosenki. Dla mnie to dziwne, że tyle razy powtarzało się to samo. Dało się wyłapać pełno błędów na scenie ze strony "aktorów", wiadomo to też ludzie, którym nie zawsze wszystko wychodzi, ale myślę że za tą cenę można oczekiwać trochę lepszej jakości. Duży problem jest też z dykcją osób na scenie, bo momentami nie mogłam zrozumieć co oni tak właściwie mówią. Uważam, że pieniądze wydane na to coś poszły w błoto i czuję się delikatnie mówiąc oszukana, dlatego chcę przestrzec innych przed zakupem na przyszłość. Jedyny plus jest taki, że dzieciaki które również brały udział w musicalu mogły sobie pograć na prawdziwej scenie i mieć z tego na pewno duży fun...cała reszta niestety do bani. No i jeszcze zaznaczę, że jeśli już to przedstawienie zdecydowanie najlepiej nada się dla dzieciaków myślę tak do maksymalnie siedmiu lat. Reszta będzie strasznie zawiedziona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Musical Kosmos

Musical Kosmos to wyjątkowy spektakl, który zadebiutował na scenie 8 lat temu, zdobywając serca widzów swoją unikalną formą i głębokim przesłaniem. Teraz, po tych kilku latach, spektakl przeszedł metamorfozę, zyskując nowy wymiar artystyczny. W ramach tej transformacji, spektakl został wzbogacony o oprawę wizualną. W dniach 19 oraz 20 marca 2026 r. o godzinie 9.00 oraz 11.30 wystawiane będą ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry