Widok

Musical Kosmos

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Musical Kosmos.
Musical Kosmos

Niepowtarzalna opowieść Wszechświata, zachwycających gwiazd, planet, księżyców, o jego sile niewyjaśnionej, doskonałej, która daje życie nieskończone. Nieziemska baśń obiektów astronomicznych, przedstawiona poprzez śpiew, akrobacje, różne techniki tańca, muzykę.

Obywatelu planety Ziemia, mały i duży, zapraszamy w przestrzeń Kosmosu! Czy znajdziesz w nim siebie? Czy on ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Musical Kosmos

[lead]Musical Kosmos to widowisko dla całych rodzin, które od 2018 roku zachwyciło już ponad 42 500 widzów w całej Polsce. To autorska produkcja Teatru Młodych, łącząca musical, teatr, taniec, śpiew, akrobacje i nowoczesne projekcje wizualne w jedną niezwykłą podróż przez Wszechświat.[/lead] To historia o wyobraźni, odwadze, przyjaźni, nadziei i odkrywaniu tego, co w życiu naprawdę ważne. W ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawdziwa sztuka!

Piękny i bardzo poruszający spektakl. Był śmiech, łzy, ciarki -właśnie takich emocji powinna dostarczać sztuka. Nie miałam możliwości przeżywać poprzednich spektakli wystawianych przez akademię, ale dopiero teraz poczułam jak bardzo wspólna pasja i miłość do tego co się robi potrafią połączyć ludzi! Dzieci grały tak swobodnie, że naprawdę jestem pełna podziwu. Ogromne gratulacje za scenariusz i muzykę! Tutaj wszystko grało! Oglądanie i słuchanie tak utalentowanych artystów było naprawdę pięknym przeżyciem! Dziękuję!! Odsapnijcie po premierze i oczywiście czekamy na więcej! ❤
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fenomenalny musical

Bawi, porusza, umiejętności artystów budzą podziw. Jestem zachwycona i polecam

Marta

Super przedstawienie! Gorąco polecam!

Warto zobaczyć

Miałam przyjemność być na poprzednich spektaklach( Oliver Twist, Król Lew) i innych barwnych występach Akademii: scena pełna młodych artystów, muzyka na długo zostaje w uszach, wrażenia niesamowite.
Już nie mogę się doczekać
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 4

Musical Kosmos

[lead]Musical Kosmos to widowisko dla całych rodzin, które od 2018 roku zachwyciło już ponad 42 500 widzów w całej Polsce. To autorska produkcja Teatru Młodych, łącząca musical, teatr, taniec, śpiew, akrobacje i nowoczesne projekcje wizualne w jedną niezwykłą podróż przez Wszechświat.[/lead] To historia o wyobraźni, odwadze, przyjaźni, nadziei i odkrywaniu tego, co w życiu naprawdę ważne. W ...
Przejdź do spektaklu.
do góry