Widok

Muyczne lato...

Brzeźno Temat dostępny też na forum:
Czy w tym roku, tak jak w latach poprzednich planowane jest rozpoczęcie koncertów z cyklu "muzyczne lato z LG"(czy jakos tak),ale wszysycy wiedzą o co chodzi:)
Mowa o koncertach, przeniesionych z Brzeźna na "Plac Zebrań Ludowych"?
Czy miasto w tym roku planuje te koncerty?

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co wiem to owszem i dodatkowo mają być nawet lepiej obsadzone niż w latach poprzednich:) Niestety żadnych szczegułów jeszcze sam nie znam.
To super,przynaj,mniej to jakas rozrywka bedzie w weekedny:)chociaz szkoda,ze jeszcze nigdzie nie ma podanego programu tych imprez...
a szczegoly są takie proste :-)

3.07 Kult
4.07 Sistars, Mezo, Jeden Osiem L
10.7 Myslovitz
11.7 Krawczyk
17.7 Manaam
18.7 Kayah,Kowalski
24.7 Piersi
25.7 Kombi,
31.7 Stachursky, Fleszar
1.8 Ich Troje, Ha Dwa O!
A gdzie sierpień? Zawsze były też w sierpniu.
lubię cyfry i litery
z tego co się jeszcze dowiedziałam, trzeba będzie zapłacić za wstęp-2 złote. Przy wejściu będzie 6 kas, gdzie będą wydawane bilety. Co prawda 2zł to nie majątek,ale przyzwyczajono nas,że wszystkie koncerty z cyklu"muzyczne lato" są za free...
grafiku na sierpień moze jeszcze nie ustalili to raz a dwa to tez slyszalam ze ktos wykupil ten plac czy jakos tak i go ogrodzi i koncerty beda za pieniadze :-(

Inne tematy z forum Towarzyskie

dojrzale kobiety (22 odpowiedzi)

czesc mam 20 lat in starsznie pociagaja mnie dojrzale kobiety... chcialbym takowa poznac jezeli...

Gay Gdańsk (132 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

rumia (23 odpowiedzi)

Jest tu ktoś z Rumi :) poznam miłego mężczyznę o wesołym zadziornym usposobieniu (wiek 27 -40 )...

do góry