Widok

Muzyczne Lato

Muzyczne Lato Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Muzyczne Lato (), 29 czerwca 2007 - 27 lipca 2007 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:/

coma znowu :/ chyba bardzo mało biora za koncerty ze znowu graja :-)

coma

bardzo dobrze, że COMA będzie grać...
jedyny normalny koncert w tym roku.
moim zdaniem..

Jedynie coma reprezentuje jakiś poziom na tej imprezie ...
reszta to niestety banda ...

pfff bieda nie pojde na zaden lepiej by bylo tam krikoland postawic;]

ech ... kiepsko

same kiepskie klimaty, mogliby postarac sie troche. A zagraniczne nie zawsze znaczy dobre, albo tez Polski pseudo rap i hip hop - popkultura fuujj!

ech ... kiepsko

same kiepskie klimaty, mogliby postarac sie troche. A zagraniczne nie zawsze znaczy dobre, albo tez Polski pseudo rap i hip hop - popkultura fuujj!

co za K I C Z !!!!

co za lipa z tych tegorocznych koncertów! z roku na rok gorzej...... tylko COMA jest sensowna, bo reszta to szkoda gadać...... co to ma być w ogóle: Kiełbasa....... bez komentarza!

Biednemu zawsze wiatr w oczy

Powiem Wam tyle. Jak sie człowiek stara i chce coś w Gdańsku zorganizować, to wiecznie jest źle. Bez względu na to, kogo by nie ściągnęli, to i tak byłoby źle. Nie potraficie docenić starań organizatorow. Nie powiem, że mi się podoba zestawienie tegorocznych wykonawców, bo nie slucham Ich troje, ani pseudohiphopu. Ale na jakiś koncert może się wybiore. I nie ma co marudzić, ktoś z tego na pewno skorzysta. Dobrze, że w ogóle się coś dzieje w tym Martwym mieście.

ZNOWU COMA, JAK FAJNIE:)
RESZTA JEST MILCZENIEM...

;/

coma do bani ;/

Tak średnioComa wspaniale

ale cudowni, że Coma gra.

zle slabizna lipa

kazdy mowi ze zle , slabizna, lipa, ale takie sa "popowe" zespoly w polsce, pewnie na 2-3 gwiazdki wycisneli budzet i musieli dopchac terminarz polskimi "wykonawcami". I tak pozostalosci "elit" ktore nie wyjechaly zarobic na bmwice, beda sie na tych koncertach swietnie bawic...

kicha,kicha,kicha...

supcio

prawie wszystko oki ale po co to ich troje wciskają to jest taka beznadzieja to ich troje!

całkiem, całkiem

Coma i Ich Troje, Mezo, to jakieś wielkie pomyłki;/ ale reszta całkiem całkiem ładnie:)) GLOBAL DEEJAYS, DJ DAZ,
UNITING NATIONS;D

wykonawcy ok ale...

ja o wykonawcach nic nie napisze, ale moge napisac o wiekszosci malolatow,dresiarzy itp,ktorzy nie przychodza posluchac wykonawcow tylko po to aby komus zaj...jednym slowem sa do wymiany!!!

O tak!

Wszystko w tym roku zaje... :D
Tylko Najlepszy koncert przepuszcze, bawiac sie na wiejskim weselu... Coma :( nosz kurna... :(

znowu kicha

w tamtym roku beznadzieja z wyjatkiem scootera i w tym roku znowu klapa powiem szczerze jest coraz gorzej

COMACOMACOMA!

to będzie koncert!
tak jak w zeszłym roku!

coma to komercyjna kupa tak jak reszta tych zespolow :D kiedys bylo lepiej dzem , kult :)

z każdym rokiem coraz gorzej! dno...

ale klapa

Ej ludzie weźcie se jaj nie róbcie.. takie beznadziejne koncerty? coraz gorzej !! Bez przesady;/ Dajcie cos przy czym bedzie mozna sie pobawic a nie; / porazzkaaA! a o ich troje to już nie wspomnę.

po co ta scena

jezeli nie ma komu wystepowac to po co robic te koncerty i jeszcze podnosic ceny biletow,disco polo,upadłe ich troje,i warszawski deszcz znany zespo(nie wiem nawet kto to jest)ł,trgedia

olewka

a ja i tak mam gdzies co tam gra liczy sie namiot z piwem

PORAŻKA !!!!

W tym roku tylko muzyczna papka dla małolatów a co z ludzmi po 40-ce a natomist grupa zamykające tegoroczną edycję to już przysłowiowy gwóżdz do trumny tej imprezy.
"Szkoda czasu i atłasu " pozdrawiam fanów normalnej muzyki.

Cyt.

4 zagranicznych wykonawców m.in. Sound Rise Avenue+ Kombii, Mezo, Kasia Wilk, Patrycja Markowska- hehe, cos tu jest nie tak.To sa zaramaniczni wykonawcy??!

coraz drożej

co rok to drożej , a spóźnienia są normą i guzik kogo obchodzi przeprosić , najpierw niech kupią artychą po 3 zegarki i nauczą ich korzystać z nich

zenada

do malborka potrfią zaprosić MR. Prezedent do gdyni haineken festival , a w gdańsku naćpane małolaty i kombii odcinająca kupony zbowid

tragedia!!!

takiej kichy to jeszcze nie bylo!!! muzyczne lato spada na psy! i jeszcze bilety podrożały.Żenada.

brak słów

porażka... do pruszcza trzeba bedzie jezdzic, zeby normalnej kapeli posluchac, np. Lady Pank ... Muzyka dla malolatek...

Idzcie do domu!!!!!!!!!

a gdzie hip-hop taki jak kaliber 44 i Abradab.
Ich troje to kicha do domu z nimi fuuuj!

żAL

jeszcze 6.07 to cos dobrego ale pozniejj blee...

Panowie

żenada ! W zeszłych roku jeszcze było dla każdego coś dobrego. A teraz ? Gdzie kapele rockowe ??!!! Może np. warto by zaprosić Chylińską, Bracia, Chain Reaction... ? Wbrew pozorom coś się zaczyna dziać na polskiej scenie tych gatunków (vide Chain Reaction).

Fajnie

Może i dobrze żeby zamiast któryś raz z kolei przyjeżdzał Kombii czy Lady Pank, zobaczymy artystów na czasie.Do tego formacje które podbijają zagraniczne listy przebojów takie jak: Infernal, Arash. Velvet noi Akcent.

Fajnie

Może i dobrze żeby zamiast któryś raz z kolei przyjeżdzał Kombii czy Lady Pank, zobaczymy artystów na czasie.Do tego formacje które podbijają zagraniczne listy przebojów takie jak: Infernal, Arash. Velvet noi Akcent.

Żenada

Poziom spada , jest coraz gorzej

TRAGEDIA !!!!!

Jak mozna .... takie zespoly ..... 5 lat temu juz byly lepsze, organizowaliscie po kilka wykonawcow jednego dnia, a teraz ??!?!?!?! Co to ma byc ? To jakis zart ? I jeszcze wstep 5 zl ? Wolalabym zaplacic te 5 zl za LAdy Pank i te inne stare zespoly niz na jakiegos Mezo, Velvet, czy innych roznych kretynow. Lipa totalna ...

kiepsko kiepsko ...

beznadziejnie w tym roku z koncertami. widać że za późno zaczęli organizować to. jakby wcześniej się zainteresowali byłyby lepsze zespoły... ale mi tam odpowiada COMA i tylko to ;p

Bardzo fajnie

Uwazam ze fajnie a najlepszy bedzie koncert GLOBAL DEEJAYS tak jak w zeszlym roku beka bedzie wszystkim zycze udanej zabawy

Dno

To się powinno nazywać "muzyczne dno" a nie "lato"

Abradab?

Przecież był rok temu (gościnnie Gutek), z Jamalem i Sistars. Szczerze mówiąc wybiorę się chyba na Comę i oczywiście na Akcent, żeby się pośmiać ;d ewentualnie Tede, Kołcz itd.,ale po ich wybrykach w Uchu jakoś niespecjalnie chcę powtórkę...;>

Czy?

Akcent to te ciacha z zagranicy, tak? :D
koniecznie musze przyjsc :D

Gówno

Co za gówno!!

porazka

totalna porazka w tym roku....pamietam kiedys dzem, kult...to byly czasy....

Dlatego właśnie nie nawidzę Polaków

...bo zawsze są niezadowoleni. Nie podoba się? To wypad na wyspy gary szorować , jak wasi znajomi i rodzina.Za grosz szacunku dla władz miasta, że wogóle coś organizują. Ja, mimo, że nie jestem z Trójmiasta chętnie przyjadę na parę koncertów.I oby Was-głupich malkontentów tam nie było.

Kiedyś było za friko ale były porządne kapele, a teraz same umca umca. Paranoja

hohoho

toteż popadł w pijaństwo i cudownie odzyskał głos

Booże ... po co ludzie komentujecie jak wam się nie podoba ... niektórzy wpadną i będą się świetnie bawić .. a jak wam się coś nie podoba to się poprostu zamknijcie i nie przychodźcie ..

co za durny naród... wiecznie coś się nie podoba.

...

cieszcie się że wogóle władze coś organizują ...
Jakby tego nie zrobili to potem byłoby gadanie że mogliby chociaż nawet Ich Troje zaprosić ...
Tylko wiecznie narzekać potraficie ludzie.. jak chcecie to prosze bardzo .. tu płacicie 5 zł macie gwiazdy mniejszego pokroju .. a jak wam się nie podoba to jedźcie na Open'er Festival i płaćcie sobie 269 czy ileś tam złotych!

???

Ciekawe jak w tym roku organizacja???

?

wszyscy piszą kiepsko, tragedia ale i tak większość z nich będzie na prawie wszystkich koncertach.

truskawkobranie w kartuzach

m kult bedzie w kartuzach jak chcesz to ci dam namiary na kolesia ktory bardzo chce jechac ale nie ma z kim

spox

no co wy nie jest tak źle ja tam przyjde i się będę świetnie bawić choć nie wszystko w moim guście

DLA KOGO TA MUZA

LIPA W TYM ROKU .NIC DLA NORMALNYCH LUDZI

Nie jest źle

Aczkolwiek ja wpadne tylko na COME

?

Moze mi ktos powiedziec od kiedy zaczyna sie to durne muzyczne lato, bo ja juz z tego nic nie rozumiem.

co roku gorsze badziewie i bilety coraz drozsze :/

ehh a pamietam czasy jak te koncerty byly za darmo i zapraszali fajne zespoly

nic ciekawego

nic ciekawego oprócz comy........szkoda że nie będzie Lady Pank i Perfectu!;(

Masakra!!

w tym roku,widać,że posawiono na muzyke dancy,hh, techno,pop i tego typu badziewie.pamietam,jak bilety były tansz,lub wjazd był za daermo,a na scenie szlał Perfeckt,Leady Pank,Acid Drinkers.ogolnie,wiecej muzyki rockoeo-metalowej.w ty roku,nieskorzystam...nawet z Comy..bo juz grali rok temu....

MARCIK

wiem ze kult bedzie teraz w kartuzach...,..tak sie sklada ze tez nie mam z kim jechac;) wiec moje gg, 5156183

Coraz gorzej

Tylko COMA zasługuje w tym towarzystwie na uwagę.

porąbane

5 zl wtęp chore kiedysz było 2 zl

akcent

a czy akcent to akcent polski bedzie czy ten zagraniczny????ktos wie?

LUDU GDAŃSKI

Ludzie musicie tak narzekać ?! Bez przesady ! Rozumiem, może nie wszystkim podobają się wybrane zespoły, które mają się pojawić, ale wydaje mi się że lepiej żeby były takie jakby miało ich wcale nie być !! Spójżcie na to z tej strony...

hehe

a swoja droga muzyka w sam raz dla dresiarzy z nowego portu :) lepiej dla takich widac robic imprezy niz dla normalnych ludzi :/

Kazdy znajdzie cos dla sibie ..;-)

o jej

ale sie ciesze chociaż pierwszy raz bede na koncercie Arach i Velvet ;p;p;p

Akcent zagraniczny...

beznadzieja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gdansk-stolica pop i disco polo

naprawde zenada tak c roku nasze polskie dobre zespoly jak dzem,perfect czy inne,nawet stachursky a teraz

co do dresow

w porcie nie tylko dresy mieszkaja tak??????????????????
by nie mozna np indios bravos,maleo r rocerds? dobrze ze habakuk bedzie chociaz w innym miejscu za te koncerty na placu nie dal bym nawet 1 zeta

Zawsze jest niedobrze

Ludziska czy możecie chociaż przez chwilę zastanowić się nad tym co wypisujecie. Open`er cienizna, Gdańsk cienizna, Rod cienizna - powiem wam że taki jest Polski mental - nie ważne co dla Was robią - zawsze i tak będzie cienkie. szkoda słów. Za granica za takie gwiazdy trzeba płacić min. 10 Euro - a dla was jest to za darmo (5 zł) opamietajcie się :)

ehh...

szkoda gadac co roku bylo fajnie i fajne zespolu.. a w tym roku ?? - Arash ... szkoda gadac .... on wszystko ma takie samo ... beznadzieja i zenada .. a moze Ich Troje .... tylko wysmaic wszystkich ...

Nie nażekajcie!

Dobrze, że w ogóle coś jest. Poza tym to wy zawsze narzekacie! żeby to jeszcze było obowiązkowe, albo wejście kosztowało z 50 zł! 5 zł wejście, a jak się ma dobre towarzystwo to i zabawa będzie dobra! Jej, nikt nie zmusza i chciaż sama wolałabym coś innego to i tak pewnie pójde. Przeciez nie zaszkodzi! !!!

nie nazekajcie

ja to sie wogule siesze ze cos jest bo normalnie to unas prawie nic niema sa nudy powinno byc przez cale wakacje a nie tylko miesiac szkoda pozdrawiam

PARANOJA - GDZIE Są OKNA...

PARANOJA-GDZIE SA OKNA, GDZIE SA DRZWI, NO GDZIE!!

taa..

mamy to na co nas stac a ze malo mamy to i zespoly do d....y

sport narodowy = nazekanie

Gdyby dać lepsze zespoły bilet kosztował by 50 zeta i przyszło by 200 osób, zespoły są takie jakie są i za cenę mniej niż dwa browary, wiec sie cieszyć.

.

wielkie nic. w domu lepiej siedzieć.

;/

yyy tak jest zawsze kazdy narzeka marudzi itp a i tak przyjdziecie zeby sie uchlać jak swinie...cieszcie sie ze wogole cos jest. . . . .

zobaczycie ze napewno sie spotkamy na tym koncercie...=)

do agaty!

jestem ciekawa jak ty bys cie czuła jak by ciebie tak kazdy z góry przekresłaał..

ty napewno jestes we wszystkim swietna i najlpesza...noo baaaa

to stan i spiewaj anie tylko w gadce jestes mądra...

poprostu zal mi was ludzie...

o matko!

jak sie komuś coś nie podoba to nie przychodzić!
nikt wam wcale nie każe!
wy tylko narzekacie a nic nie robicie!
nie umiecie się wcale bawić przy takiej muzyce to idzcie na inna impreze, według mnie Arash jest znakomity;)

Będzie świetna zabawa

ja się ciesze ża to własnie w moim miescie się tyle dzieje. Ludzie mamy liste przebojów w lipcu a wy ciągle marudzicie. Pobudkaaaa

?

wszyscy piszą że dno, bieda itp. ale i tak większość z nich pójdzie na te koncerty. Cieszmy się że mamy to co jest.

hahaha

beka z tych wszystkich opini chyba luzie po 11 lat to pisza !

...

te koncerty z roku na rok są coraz słabsze.Kiedyś człowiek co tydzień chodził na koncerty to był stały punkt tygodnia, teraz wybiorę się jedynie na Come.
Bardzo spadła poziom, szkoda.

ciesze sie w tym miescie sa takie koncenrty nie mamy tego na co dzien wiec powinnysmy sie cieszyc ze maisto organizuje nam taka dobra ibtania rozrywke

cos normalnego : PAWILON :-)

ja mowie ze koncerty sa do bani, wiec na zaden nie pojde. :) a jak ktos chce isc na piwo, to lepiej na plazy wylądować, niz w miejscu gdzie bedzie sama dresiarnia....pozdrawiam:)

wreszcie coś !!!

wreszccie coś nowego ;p;p;p;p;p

nie wiem kto wybieral wykonawow, ale probowal dogodzic wszystkim, czyli jak to bywa w takich wypadkach - nikogo.... nie wiem po co tez te zagraniczne gwiazdki 3 ligowe, tworzy sie z tego sopot festival dla ubogich... koncertow mniej z roku na rok, kiedys bywaly 2 tygodniowo przez cale wakacje, bylo rozorodnie i ciekawie z polskimi wykonawcami...

własnie

Nie na okragło te same polskie zespoły

Na portalach zagranicznych

Już piszą o GDAŃSK SUMMER FESTIVAL - i co malkontenci

KACENT PL czy RO ?

moze mi ktos powiedzieć czy chiodzi tu o zespol akcent z polsdki czy z Rumunii ?;]

Koncerty w piątek

nie fajne jest to,że w tym roku koncerty są w piątki bo większośc z nas niestety chodzi w soboty do pracy i jak ma iść na koncert??!! niech wróca koncerty w niedziele to już było lepiej ;/

TRAGEDIA

CO ROKU CORAZ GORZEJ !
BYŁY KONCERTY CO WEEKEND PRZEZ CAŁE LATO,TERAZ TYLKO LIPIEC I TE ZESPOŁY WYBIORE SIĘ JEDYNIE NA TEDE I MOŻE JESZCZE NA AKCENT ŻEBY POSŁUCHAĆ JAK BAWIĄ SIE W RUMUNI ;)
POZDRO DLA TYCH KTÓRZY TAK JAK JA TWIERDZĄ,ŻE NA LG JEST CORAZ GORZEJ . . . . . . .

Ale lipa...

Tym oto sposobem zaoszczędzę sporo pieniędzy... jedynie na Comę warto się wybrać, reszta to jedna wielka porażka :/ aż szkoda pisać... najgrosze jest to, że będę miała wątpliwą przyjemność słuchać tej muzyki z domu...

...

Jedynie na Comię się pojawię. Reszta... Totalna porażka. ;/

NUDA

Kompletnie nic dla mnie :/

wole curacao

wole curacao bo tam sie bawie na calo:))) albo anioly bo po nich wychodze goly:):))))) maga byc tez piekni lodzi i bogaci bo tam kazdy chodzi bez gaci:)

WARSZAFSKI DESZCZ

No wkoncu moje klimaty
jak komus sie nie podoba to niech nie przychodzi proste...:P

marta r

ludzie dajcie sobie spokuj czy wy jestescie nie normalni !!! jedni ludzie lubia taka muzyke i podoba im sie wiec dajcie se na luz!!1 Bo to co wy pokazujecie tymi komentarzami to jest wogule straszne !!! jak sie nie podoba to ifdzcie se gdzies indziej na jakis inny koncert tylko tam zaplacicie o wiele wiecej

Sunshine Music Factory!!!

ja chce jeszcze raz Sunshine Music Factory!!!tam bylo zajefajnie i ile ludzi tam bylo powinni jeszcze raz zrobic taka bibke zyski z tego tez byly bardzo duze dlaczego tego nie ma!!

PORACHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kto wogole ustala te koncerty!!!!! bylo dobrze jak byli sami polscy wykonawcy!!!! teraz przyjada Ci ktorych nigdzie indziej nie chca taj jak Danzel ingrid globalni djeje itp!!!!! w swiecie ich nie chca to do nas jada!!!!!!!

Powiem tylko,że przykro iż Gdańszczan uważa się za fanów muzyki umcyk-umcyk spod znaku shit fm, bo o poziomie tegorocznego zestawu szkoda nawet dyskutować

:D:D:D:

30.06 bedzie z*******y dzionek :D:D:D:D:D:D:DD:D:D: a te deszcze i coma niech sie bujajta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boski TEDE

nareszcie wystąpi Tedunio z ekipą!!!!! bąba

DOBRE CZASY MINĘŁY

Stare dobre czasy Sceny LG nie wrócą... LG się wycofało z współorganizacji i teraz z roku na rok będzie już coraz gorzej. Szkoda bo jeszcze dwa czy trzy lata temu te koncerty to był na prawdę hit w Gdańsku. Ale dlaczego my narzekamy, przecież to co widnieje na liście koncertów to hity ESKI i Hity z pseudo - zagranicznych list przebojów, a tego głównie dziś słucha młodzież. NIE WSZYSCY TO JEDNAK KUPUJĄ!! Starszym zostaje Radio Złote Przeboje bo na żywo nic dobrego już chyba w Gdańsku nam zobaczyć dane nie będzie. Miłej zabawy życzę droga młodzieży! :-)

Wkurza mnie to

Jestem zła że to będzie działo się pod moimi oknami jak zamknę okno to i tak słychać kiedyś było w Brzeżnie i komu to przeskadzało.

:(

ŻENADA! a gdzie te show z ostatnich kilku lat? :(

:>

jeżeli wam sie nie podoba to możecie nie iśc nikt was tam na siłe nie pcha lepiej jak jest Global Deejays niż jakieś Ich troje albo kasia wilk albo co gorsza Gośia Andrzejewicz!!!!

Arash

Uwielbiam Arasha! Musze iść na jego koncert! i chciałabym iść też na The Jet Set, ale wtedy będę u babci :(

Arash

Uwielbiam Arasha! Musze iść na jego koncert! i chciałabym iść też na The Jet Set, ale wtedy będę u babci :(

Arash

Idziemy calą paką ale zajefajny koncercik będzie.

..

A wg o której to..?

To juz nie sa te same koncert co kiedys byly. Ale kazdy tytlko narzeka, ale tak przyjdzie na koncert. Juz nie narzekajmy, tylko cieszmy sie, ze cos sie dzieje tutaj.

JAK BYŁO W BRZEZNIE TO

JAK TE KONCERTY BYŁY W BRZEZNIE TO PRZESZKADZALY MIESZKAŃCOM BRZEŻNA

oj Arash

ale super będzie musze isc kocham jego piosenki

:)

Tylko niech Tedunio uwaza zeby w beret niedostac przypadkiem tak jak to kiedys postapiono z Peja jak byl gdzies w 3miescie, juz nie pamietam gdzie

Tylko niech Tedunio uwaza zeby w beret niedostac przypadkiem tak jak to kiedys postapiono z Peja jak byl gdzies w 3miescie, juz nie pamietam gdzie

:|

same szity - jak co roku

syf jakiego mało

odkąd koncerty przeniosły się na Plac Zebrań przestałem chodzić. z roku na rok jest coraz gorzej. niedługo na scenie będa występować gwiazdy Disco Polo. co za żenada.....

Kiełbasa

Jesss. Nareszczie zobacze kiełbasę na scenie a nie tylko w mięsnym...

No fajnie, że COMA, ale...

No fajnie, że zagra COMA, bo to jedyny znośny koncert w tym roku, ale coś nie za często ta Coma gra w Trójmieście, który to już ich koncert u nas w ciągu ostatniego roku? A co do całego składu, to nie ma co narzekać, ostatnio u nas organizacja takich imprez schodzi na psy (vide tegoroczny SCF, gdzie najlepszy koncert dał moim zdaniem Kukiz - nie, żebym go nie lubił, ale są w Polsce lepsi, chociażby Kult, który zagra do truskawek w niedzielę)

KATASTROFA

MASAKRA ... WIEKSZEJ CHAŁY SIĘ NIE DA ZEBRAĆ W JEDNYM MIEJSCU!!! WIELKA KUPA A NIE KONCERTY!!!

i love us5

same klasyki beda, jush nie moge sie doczekac. czy wy tesh przyjdziecie. a tak wogole skond klikash???

mc MPZ

Wow fajnie bedzie Tedzio..
Ale mezo ??? i ich troje to to talna porazka :/

hahahaha

ale bieda! smutne

Koncert życzeń

A czego wy wszyscy spodziewacie się za 5 zetongów. Kto chce grać koncerty do browara? Chesz dobry koncert to trzeba zapłacić!

Nie jest tak źle...

Tak naprawdę to trudno dogodzić wszystkim, poza tym cieszmy się że możemy za 5zł iśc na koncert (: Mi się podoba tylko Infernal, Global dejays, Tede, kołcz i kiełbasa ;PP Jak nie chcecie to nie idźcie, nikt Was nie zmusza (-_-) Ale Ich troje to żeczywiście porażka :|

Juz dzisiaj 20:00

ARASH, ARASH, ARASH - widziałam go na lotnisku - chyba miał ze sobą z 5 ochroniarzy, a cały zespół z solistką normalnie sobie szli, mam autografy :)

pytanie?

ej do ktorej jest ten koncert co dzis ma byc. arash?

Arash :))))) to jest to!

;)

Ja idę na Hity na Czasie.Chciałabm iść dziś na Arasha ale nie mogę ;( Chyba jak będzie Kombi to zatkam uszy...Dobrze że nie będę w Gdańsku 30.07. Bym chyba ogłuchła Ich Troje-to ma być fajne?? !!

;)

yy sorki 27.07 a nie 30.07

łeee

jaka kicha wogóle szok co to ma byc z roku na rok coraz denniejsze zespoły sa!

co to ma byc???

beznadzieja, z roku na rok sa coraz gorsi wykonawcy a bilet sa coraz drozsze, i my mamy placic za taka kiche???? porazka

GLOBAL DEEJAYS

polecam polecam polecam, w zeszłym roku dali naprawdę odjechany występ, za 5 zł aż się opłaca iść;D, co do reszty ... za 5 zł myślę, że warto pójść jeżeli ktoś lubi danego wykonawcę.

KICHA

W TYM ROKU KICHA Z ROKU NA ROK CO RAZ GORZEJ

Arash! ;*

Do której jest ten koncert?

Tede...

fajnie ze Tedzio przyjedzie....
ale tak to kicha...
kiedys trwaly koncerty 2 miesiace co weekend...
a teraz ;/
ich troje ? przepraszam... ;/

Lipa!

Wlasnie wrocilem do domu z koncertu.. koncenty skonczyl sie o 22.... czy to jakis zart? Dwu godzinny koncert? Kiedys bylo za darmo.. i trawalo to dluzej.. teraz placimy 5 zl. i jest straszna lipa.. nie polecam.

Bossko

wróciłam własnie z koncertu było bossko!!! gitarzysta Arasha sie domnie usmiechnął:*** było bossko:**

Bk xD

Arash...swietnie...koles umie sie bawic z publicznoscia ale velvet to kich fajne pisenkik ale do dupy wykonanie.....troche krotki ale coz.....jutro tez tam bede...xD

Ogólnie bk ;D

Bilety z roku na rok coraz droższe ale wykonawcy grają z****iście szkoda tylko ze dzisiejszy koncert trwał tylko 2 godziny to jest totalna porazka ...

BLA BLA BLA ... A JA MARZE O TYM ABY POJAWILI SIĘ MYLO, ZERO 7 z polskich NOVIKA , SMOLIK :)) czemu nikt ich nie zaprosi ....

Sobota

dzisiaj mamy 3,5 godziny zabawy- wczoraj było super

porazka

wczorajszy koncert to totalna porazka... koniec o 22 ? a co to przedluzona dobranocka ?

smiech na sali ...

stanowczo nie polecam :/

mam pytanko

ej o której dziś gra global dj?

hehe

galicja ale Ty jestes glupia.... o boze :D

Syf

Ludzie niema poco chodzic i wydawac siano na te kocerty jak one tylko twaja od 20 do 22

z roku na rok .....

... coraz gorzej. /nie ma to jak kameralna atmosferka w brzeznie.... to byly piekne czasy .....

pogoda;/

ciekawe czy dzisiaj będzie koncert, bo pogoda nie zbyd;/

30.06.2007

Ej bedzie dzisiaj ten koncert w taka pogodę ?

kibel

tegoroczni wykonawcy to jedna wielka pomyłka!!!

yyy...;/

Co sie z tym wszystkiem dzieje?? Gdzie Perfekt?? Gdzie Lady Pank?? Gdzie klasyka?? Ich troje?? To chyba jakas kpina...;/;/

zal

rok temu byle na kilku koncertach i było bosko... fakt ze troche organizacja niedopracowana, ale było super...wykonawcy bomba...a w tym roku? ich troje? to jakas kpina :/ zal nie ide na zaden koncert

nawet pogoda nie byla w stanie popsuc dzisiejszego koncertu... :) bylo meeega :)
tylko niestety z tegorocznych wykonawcow byloby na tyle...:/

ehh

Fajnie było. Pogoda nie dopisała, ale wieksząść bawiła się w deszczu. Heeh.

Opinia

Lecza mnie matoly wypisujacy swoje nedzne opinie na temat zespolu Ich Troje. To 1 z najciekawszych zespolow na polskiej scenie muzycznej! Zespol ktorego aranzacje piosenek i show sceniczny trwale juz wpisal sie w gust Polakow. Nie jeden inny chcialby osiagnac choc w polwie taki sukces i zdobyc tylu fanow. Rewelacyjna kapela i super zabawa oto czym jest ICH TROJE!!!!!

;D

wczorajszy koncert był megaaa...^^
szkoda ze pogoda nie dopisala, ale to chyba nikomu nie przeszkadzało wszyscy swietnie sie bawili ..^^

KIEUBASSA

A ja chce KIEŁBASSĘ!

Bendzie melanz

zobaczycie co się biędzie dopiero działa na koncercie tedego i kołcza jak będzie ładna pogoda to bedzie poprostu masakra a podejżewam że pogoda będzie odjechana

infernal

nie moge sie doczekac zespołu infernal

ą

Wy sie nie znacie Kołcz jest boski. Kocham GO! Jestem gejem i ide z zimami na jego koncert! KOCHAM CIE KOŁCZ

Kołcz

Ja tez uwielbiam Kolcza i Kielbase, oni sa tacy seksowni!

Kiełbasa

O tak, chetnie bym ich wzial w obroty :*

bawić to się będę za tydzień w sobotę. ;>

Zagejowali

Wlasnie, zagejowali forum!

Co wy jacys rasisci? Niech geje chodza gdzie chca! A wam co do tego. Tinkiłinki tez bedzie na koncertowym lecie w gdansku...

Tede, kołcz i kiełbasa rlz!!

Oczywiście ide na ten koncercik ;]] nie mogę się doczekać ;PP

bilety

Wie moze ktos czy na HITY NA CZASIE są jakies bilety, czy moze wstęp wolny ?? :>

Tinkiinki rządzi!

szambo

gdzie zespoły rokowe co za kit

ROCK

No właśnie... Ja chce rocka;[

wstyd!!!!

Ich troje!!! Przypal i wiocha co za baran ich zaprosil . DAJCIE ZYC!!! TEGOROCZNI WYKONAWCY TO JEDNA WIELKA LIPA!!!!! SZKODA CZASU . A GDZIE STACHURSKI!!!

szkoda ze nie wystapi w tym roku Dj Sqrvix :(

A ja chcę rocka!!!

tylko marudzic potraficie

Na uniting nations & global dj bylo naprawde dobrze, sama sie tego nie spodziewalam (chociaz nie przepadam za tego typu muzyka) i nawet deszcz w niczym nie przeszkodzil. Na ich troje tez pewnie bedzie dobrze ;p ale ja jednak sobie podaruje. Oby doczekac do piatku! 13 Akcent!!

coma

A ja mam pecha:(Tylko Come chciałam zobaczyć i posłuchać.I NIE BęDZIE MNIE W TRóJMIEśCIE!!!!Porażka

Ciekawe czy michal wystapi w czerwonych wlosach czy zielonych?

słyszałem że Farba ma wystąpić w sobotę, przynajmniej tak jest napisane u nich na stronie www.zespolfarba.com

żałosne

żałosni wykonawcy, żałosne koncerty i jeszcze 5 zł za wejście... nie wiem, co się dzieje, ale dzieje się coraz gorzej. Kiedyś 'muzyczne lato" trwało całe dwa miesiące, a nie tylko jeden miesiąc. No i przede wszystkim byli zapraszami jacyś przyzwoici wykonawcy, a nie to co w tym roku. żal patrzeć na to co się w tym mieście zaczyna dziać.

RATUNKU

Ja piernicze co jest grane!! Ludzie jak mozna bylo zaprosic tylu niewartosciowych wykonawcow!!! I jeszcze ich troje rany julek to dobiero porazka. Z roku na rok jest coraz gorzej i tego nie da sie ukruc. Chyba sie wyniose z tego miasta na ten czas:-(

porazka!

co to ma byc? ...eee.. szkoda gadać

el

Polecam zespol PAWILON :)

Przestańcie !

Luuudzie !. Cieszcie się ze wgl coś jest !. Moim zdaniem zespoły są spoko i jakoś to będzie. Dla moze kazdego cos dobrego . Jest ok. 5 zł to nie majątek dajcie na luuz !. niektore tego typu imprezy są jeszcze drozsze .

Dobrze ze jestem w te dni w trójmieście ;D Bede na pewno na Akcent i Infernal oraz Hity na czasie ;D

PzDr i milej zabawy ; )

Pech!

No własnie.....Coma i Markowska.....moja 8 letnia córka nawet tylko na te koncerty chciała sie wybrać,bo reszta to ...cóż...miernota.....:/.....Nie dość,że pogoda do d...to jeszcze lipa sie dzieje w Gd...oj straszna lipa....aż przykro....:(

PAWILON jest z*******y.

super muzyczne lato

jak koncert byly w brzeznie to bylo super i byly przez cale lato . Nie dosc ze koncertow malo to jeszcze jakies pisofszity graja .lepiej juz nie bedzie bo co roku jest gorzej

coma

a pawilon co graja? jak reggae to spoko...ale watpie;) Coma wielka!!!!!!! tylko to!reszta zalosna

Blleee

Boze co to za ścierowo! Nuda nuda ile razy mozna ogladac to samo ?? I na dodatek znowu the jeet set zygac mi sie chce jak ich słucham maja dwie pisoenki które caly czas spiewaja :(

Jest źle

Tylko Coma z tych zespołów mi się podoba. Reszta to wielkie gówno.

Wymieklem:)

Przeczytalem gdzieś niżej taki wpis "Ich troje!!! Przypal i wiocha co za baran ich zaprosil . DAJCIE ZYC!!! TEGOROCZNI WYKONAWCY TO JEDNA WIELKA LIPA!!!!! SZKODA CZASU . A GDZIE STACHURSKI!!!" Normalnie wymieklem ze smiechu

ale lipa

ten rok to wielka muzyczna kupa
nic ciekawego

rozczarowanie....?!

z roku na rok jest coraz gorzej... niedość że cała imprezka trwa coraz krócej to wykonawcy są coraz mniej zachęcający. Niech ich troje też gra i niech grają boys'i ale jak sie organizuje tak mało koncertów to przynajmniej powinno sie zapraszać wykonawców konkretnych a nie zespoły z jednym przebojem tak jak mezo czy jet set... :/ gdzie Lady Pank, Perfekt!? jak ten "festiwal muzyczny" bedzie przyjmował takie zespoły z coraz to niższej półki to później nikt znany i szanowany w branży nie będzie chciał w Gdańsku grać! niech bilet nawet i kosztuje 10 zl ale niech grają zespoły które coś naprawdę potrafią a nie cała oprawa muzyczna idzie z playback'u a wokalista umie tylko powiedzieć "jesteście zaje... " bo to już dawno przestało imponować!

syf do kwadratu

tylko idiota mógł wybrać takie zestawienie "zespołów"...syf syf syf syf

Same mendy na tym forum :)

Dajcie proszę sój zestaw wyko0nawców - przez duże W - barany

Proszę bardzo stały bywalcu:

Kult, Kukiz + piersi (ale niech nie grają nowych kawałków), Dezerter, Armia, Raz Dwa Trzy, Plebania.. Wymieniać dalej?

co to wogole ma byc?!

Nic z tych rzeczy mi sie nie podoba. Moze jak sie upije to pojde na ktorys z tych koncertow;) Kiedys to bylo na co isc. Fakt ze jest coraz gorzej!

Lipa to mało powiedziane co roku gorzej...brak słów

chlopcy nie narzekajcie

naprawde - zamiast tego znajdzcie inne miejsca gdzie jest fajnie. np. w czwartki (czyli dzis) gra w Kawiarence pod Zaglami w Sopocie facet na gitarze. Jest super! No i potrzebujemy chlopakow, bo przychodza same dziewczyny i nie ma sie kto nami zajac :-)

http://www.pawilon.art.pl/

a

niektorzy to chyba nie wiedza co mowia..zazdroszcze wam gwiazd! bo do mojego miasta jeszcze nigdy nie przyjechał nikt z zagranicy...

Arash

koncert Arasha był fenomenalny, żadnych playbacków, otwarcie na publikę,
bardzo bardzo udany wieczór, choć trochę koncert za krótki ;)

Marta

poracha jak nic, kiedys koncerty byly 2 miesiace a teraz to sa jakies kpiny, pozatym w Brzeznie i tak bylo najlepiej.... wszytskim sie podobalo tylko jak zwykle nie tym z gory... :)

dzisiejsze imprezy

siema.jest dzia jakas ciekawa impreza w gdanku
gdzie bedzie mozna sie dobrze zabawic
bo oprocz bramy oliwskiej
nic ciekawego bynajmiej ja nie widze
bede wdzieczny za informacjenie

Zagadzam się

Koncert Arasha był fenomenalny, ludzie mamy gwiazdy z list przebojów - a wy cały czas biadolicie - ot taka polandia.

dzisiaj Tede

Zaj....sty składzik dzisiaj w Gdańsku - oj będzie super koncercik

Bezsens

Dlaczego te koncerty sa w piatki? Powinny byc tylko w soboty .Ludzie nie którzy pracuja w piatek i nie maja sily isc na koncert nawet gdyby bardz chceili;/

a już jutro COMA

farba przed coma :]

dobry zart :]

lepiej jutro na długa isc :)
-habakuk bedzie wykonywac piosenki Kaczmarskiego :)
- masala sound system
-malenczuk
:]

LIPA

ZEBY CHOCIAZ RAZ NA TYCH KONCERTACHA BYL JAKIS DOBRY POLSKI HIP HOP TO BYM BYLA ZADOWOLONA.

alalalal

Warszawki deszcz pokazal ze ciagle pada ;]

koncert wyszedl ;]

;D

Koncert .. udany .
szkoda ze pogoda lipna .Ale było fajnie .

xD

żenada

dlaczego w tym roku nie zagra nic sensownego?sama techniawa, tandetny hip-hop i disco polo pokroju ich troje.Zenada!!! jedynie coma daje rade chociaz to tez juz od dawnaz komercha i dobrze brzmi tylko na plycie(w dodatku tylko na pierwszej).czas uciekac z tego miasta...:(

ŻaL

przepraszam ie kolego nizej ale tenn hip-hop nie byl tandetny .. :/
widac ze ktos tu sie nie zna na muzuzyce a mowi ...nieladnie .. ;//
sory ale denerwuje mnie takie coss bo to poprosu zal.pl ...

;)

SAM JESTES NIC SENSOWNEGO

STUL PYSK JAK SIE NIEZNASZ NA MUZIE TECHNO I HIP HOP RZADZI KMIOCIE

kupa

Powiem tak w tym roku nic dobrego...
Powini zapraszać więcej gwaizd muzyki elektronicznej(house,trance)bo to się trójmieście sprawdza...a nie jakieś comy,Pawilony czy The Jet Set...

JA CHCĘ KRZYSZTOFA KRAWCZYKA heheh

w tamtym roku fajnie sie bawilam bylam na koncercie the jet set ,global deejays i danzela bo to byly w ten sam dzien 3 zespoly takze luzzzzzzzzz. Moim zdaniem powinni zaprosic tam peje i slums attack- fajnie jest na jego koncertach ostatnio mieli koncert w moim miescie- TCZEW z****ioza bylo nawet z icemanem flirtowalam heheh bo zagadal do mnie . Powinni tez zaprosic jakies zespoly takie min jak wiekszosc osob lubi a nie jakich "panków" heheh bo ci co takiej muzy sluchaja to tylko ubieraja glany i wina tanie pija i jeszcze chodza na jakies denne melanze.A tak wogóle to te koncerty powinny trwac dluzej a nie ja z Tczewa ledwie co przyjade a tu koniec juz jest i zespoly zwijaja sie do domu taka jest wlasnie moja opinia

koncert Comy był magiczny.

Dzięki :-)

Fajnie było ... Farba grała (trochę krótko ale cóż, dobre i to) DZIEKI ASIU!!! i zespołowi ;-)

Potem niestety na scenę weszły jakieś szarpidruty i trzeba było opuścić plac, a szkoda :-(

Coma zaczarowała

nieziemsko! dzieki!
jedyny fajny dzien muzycznego lata.

"Powinni tez zaprosic jakies zespoly takie min jak wiekszosc osob lubi a nie jakich "panków" " a gdzies widzisz na tym rozkładzie zespoły punkowe ? :| coma to nie jest punk tylko komercyjna kupa :] a zapewne jakby chcieli zaprosic to pewnie by nie przyjeli zaproszenia całe szczescie . wole zaplacic 20/30 zl. za koncert w klubie gdzie sa normalni ludzie i normalna ochrona :]

Co chcesz od ochrony

Każdy ma prawo wejść na koncert obojętnie czy punk skin czy dres. Ochrona jest od tego żeby żadnych ustawek i zadym nie było. To nie prawda że ochrona jest bez szkoły a tureckich sweterków jak u Kononowicza nie było i tylko jedna interwencja pod sceną. Gdyby nie my czyli ochrona to byście się tam pozabijali. Podrawiam

Ehh

Nie mówcie mi że coma to zespół punkowy, niewielu punków tam widziałem....Ta jedna interwencja pod sceną była przeprowadzona sprawnie, nikomu nic sie nie stało, a mogło się coś stać... A co do muzyki to coma gra to co gra, nie każdemu to się podoba, jjak się nie podoba to po co na koncert przychodzić?

Ochrona do dupy..........

To się ciesz, że nic się Tobie nie stało - jak taka ochrona do dupy. Duża część tych tępych baranów bez szkoły posiada wykształcenie średnie , no i licencje 1 lub 2 stopnia, reszta baranów bez szkoły jest przeszkolona w zabezpieczeniach imprezy masowej. Jak widziałeś są też tam kamery , i obserwują wszystko co się dzieje dookoła , również tępych baranów bez szkoły.

Muzyczne Lato skonczylo sie na "Kill'em all"

Coma dała czadu!

Chociaż jeden fajny zespół, było extra! Ludzie byli zarąbiści, każdy każdemu pomagał, gdy ktoś coś zgubił lub ktoś upadł. Ochrona była faktycznie troche nie wyszkolona, ale interwencja pod sceną była szybka i nic nikomu się nie stało za co mają plus ;) Pozdrowienia dla wszytskich!

do Madzi

Droga Madziu. Jak Ci sie nie podobaja ludzie co przyszli wczoraj na koncert to tylko i wylacznie Twoj problem. Ty chodzisz pewnie na koncerty gdzie biega sie w maseczce na pysku, z gwizdkiem w dupie i z pigulami zamiast mozgu. Kazdy lubi to co lubi i nie zmienisz tego. Uszanuj wiec odmiennosc drugiego czlowieka.

ochrona robi to co musi ...

jesli myslicie ze ochrona nic nie robi to jestescie w bledzie !! gdyby nie panowie i panie w jaskrawych kamizelkach to nie wiem czy byscie do domu wrocili w jednym kawalku ... a co do tych pod scena ... skoro robia zadyme to nalezy ich uspokoic :) na tym polega ochrona ... a co do ludzi ktorych wpuszczaja to wchodza Ci ktorzy zaplaca za bilet niewazny kolor skory czy jak sa ubrani ... a jak sie bedzie zachowywal nieodpowiednio to zostaje usuniety ... wiec nie wiem o co wam chodzi ...

lepiej tanczyc pogo bo jak komus sie z łocka w ryjek strzli to nie ma zaraz boruty ani awantur wystarczy kiwnac glowa i jest spoko :] madzie nie rozumie tej zabawy a my nie rozumiemy bieganie w białych rekawiczkach i tyle :]

ja akurat mam włosy o długosci 1 cm , koszulke codziennie mam czysta i wyprasowana , glanow nie nosze ;] i lubie takie koncerty i tanczyc pogo :]

Jak dla mnie pogo jest elementem każdego koncertu rockowego/punk rockowego/metalowego itp. Ale przecież zawsze jest miejsce gdzie się nie poguje. Ludzie którzy to lubią biorą w tym udział, a Ci którzy nie stoją obok. Jak dla mnie to jest proste, nikt niczego nie narzuca.

No cóż...

Ee... wiesz co? Widać, na jakim poziome stoisz. Naprawdę. My do Ciebie kulturalnie, elegancko, że jak Ci coś nie pasuje to trudno, nie musisz nas na głos krytykować, a ty nas od razu zjeżdżasz i zaczynasz przeklinać.
I gdzie w tym wszystkim kultura?
Widać oczywiście, że sąd o kimś bierzesz tylko z tego jak wygląda, a nie, jaki jest.
I wybacz, ja nie noszę glanów. Nie chodzę cała na czarno. Codziennie się kąpię, myję włosy. Noszę biżuterię, dodatki, torebkę z motylkiem. Słucham także Beyonce, Sugababes, Rihanny i muzyki R'n'B.
A mimo tego, nie czepiam się tych wszystkich ludzi, którzy tam byli, za to, jak wyglądają ani dlatego, że nie podoba mi się ich ubiór (nie mam nic do glanów czy czarnych koszulek, ale niektórzy naprawdę wyglądali dla mnie... dziwnie? śmiesznie?) właśnie dlatego, że wiem, że są wporządku. Cholernie wporządku. Podadzą Ci dloń, kiedy tego potrzebujesz. Nie patrzą, czy jesteś bogaty, biedny, dobrze urodzony. Gówno ich to obchodzi czy jesteś za Arką czy za Lechią, czy słuchasz jeszcze techna, dance, trans, popu, disco polo.
A śmieją się z nich właśnie takie osoby jak ty, które nie mają pojęcia, jacy my tak naprawdę jesteśmy.
Bo wiesz, jednak z czarnych ubrań i glanów kiedyś się wyrasta. Ludzie idą w swoją stronę, zakładają firmy, zaczynają pracować. Bo, tak, to prawda, jesteśmy także dobrze wykształceni. Komunikatywni. Potrafimy znaleźć kilka rozwiązań, gdy mamy problem. Ustępujemy innym, pomagamy.
I właśnie tacy ludzie chowają ciemne ubrania w kąt, a wspomnienia, z czasem trudnej, choć mimo wszystko wspanialej młodości, wkładają do kieszeni marynarki i idą w świat, zakładają rodziny i żyją tak, jak wszyscy inni ludzie. A kultura oraz wszystko to, co jest w nich dobre, zostaje już na zawsze.

"Niech będzie chwała Bogu, a w mojej duszy spokój...." (COMA, dla niewiedzących).

Co do ochrony

W piątek jak były zespoły hip-hop-owe gdzie większość widzów była spalona lub po innych używkach nie robili zadym żadnych jak ci dwaj wczoraj. Na bramkach były wyłapane noże gazy itd. były osoby z łańcuchami od motoru, zgadzam się że każy może ubierać się jak woli ale z tymi łańcuchami i nożami to przesada po co to bierzecie jak niby idziecie się bawić

pogo pogo

ja tez metalem nie jestem a uwarzam ze pogo to najlepszy taniec;p

Wolność kocham i rozumiem...

Tak..ja niestety odniosę się do koncertu Comy, na którym ro działo się, to co się działo. Na początku pierwsze kwestia. Przy wejściu ochrona dokładnie wszystkich przeszukiwała i za to im chwała, tylko dlaczego panowie odziani w kresowy dresik chadzali po placu z butelkami piwa. Wątpię też, że owy osobnicy zapłaciliby całe 5 zl( to już jedno piwo) , żeby popatrzeć na "pedałów" jak to oni krzyczeli. Podejrzewam, że owe osobniki weszły nie proszone przez jakiś płot.. tylko po co? żeby po psuć ludziom humor? To im sie udało... mi się odechciało całego koncertu, kiedy w trakcie piosenki Spadam... zgraja podchmielonych łepków zaczęła czepiać sie ludzi... Kuźwa co za mentalność! Ja nie idę tam gdzie mnie nie chcą... już teraz widzę, że lepiej zapłacić te trzy dychy i iść na koncert do jakiegoś porządnego klubu. Tam ma się przynajmniej pewność, ze nikt Ci nie napluje w twarz za to, że komuś się może nie podobać Twój kolor włosów... ŻYJ I POZWÓL ŻYĆ INNYM!!!!!!!
P.S Piotruś dał czadu!!!:::::D:D:D huhu:D

Hity na czasie

dlaczego nie jest dokładnie podane kto występuje???

i to denerwuje :/ przed deszczem itd. grało majestic :( a dzis sie dopiero dowiedziałem

TOLERANCJA

:D
Glany: droga dziewczynko, nie wiem czy wiesz glany zrobione są ze skóry charakteryzuje ją to że w naturalnym "otoczeniu" stopy nie pocą się tak jak w np. szpilkach. PS latem glany czesto nosi się tylko wieczorami gdy jest chłodniej, na dzień są tramki:D Kolejny argument za glanami: tylko i wyłącznie dzięki tym butom moje stopy żyją po koncertach

Włosy: częsciej widuję dziewczy w tłustych włosach niż facetów

Ubrania: w akademiku pokażę Ci kilkunastu chłopaków z krótkimi włosami i w przepoconych podkoszulkach, oraz zapewne taką samą ilość chłopaków z długimi włosami i w czystym ubraniu

Dziewczyny: hmmm nie wiem czy ktoś zgodzi się z moją opinia, ale zauważyłam że te "mało pociągające brudaski" mają częściej chłopakaków niż nie jedna laska która codziennie spędza 45 minut robąc makijaz... bo ona w tym czasie np. przeczyta kilkadziesiąt stron książki i jest bardziej pociągająca od tej pierwszej!! Bo ma swoje zdanie, jest mądra, naturalna i przy tym piękna!!(jak to każda kobieta). Poza tym ciuchy które moszą te dziewczyny są modne!!! w Hausie, H&M, wszędzie znajdziecie trampki, spódnice w kwiaty czyli tzw moda Hippisowska :D

Koncerty: jak miałam 13 lat nie mogłam zrozumieć co oni w tym widzą.4 lata później zrozumialam :) jest radocha z fali, wywijania włosami i skakania(co w tłumie nazywa się pogo:)

I zgadzam się z Magdą :D z tych ubrań się wyrasta :/

Ochrona: jak sama nazwa wskazuje: jest do ochrony ludzi a nie do ich "segregowania" ich przed koncertem, zwłaszcza na koncertach masowych, praktycznie bezpłatnych

Koncert: nie byłam, bo Coma na Juwenaliach strasznie smęciła więc wolałam iść do Domu Studenckiego, więc "po co przepłacac" :)

lol

co do tej skromnej bojki pod scena to ja sie nie martwie kolesie zajatwia swoja sprawe w szkole :) jak sami mowili i chwala im niech robia co chca ... ale jesli przychodza na koncert po to zeby sie bic ... no to niech sie nie dziwia ze dostana jeszcze od ochrony :) ja jestem tolerancyjny co do punkow i ich subkultury ... ale jednak ... na koncercie tede nie bylo takiej akcji ? czemu ? wiekszosc hip hopowcow uchodzi za twardzieli itd ... ale jakos nie robili problemow i nie wnosili scyzorykow lancuchow nozyczek itp .... po co to komu na koncert ? pozdro dla tych co ida na koncert posluchac muzyki a nie robic burdy !! ... ;]

JESZCZE RAZ

DO MAGDY (tej pierwszej)

"i jeszcze jedno radze wam nie zamykac sie w swoim wlasnym swiecie bo tak was wszyscy odbieraja i nie dziwcie sie ze za kazdym razem jak wyjdziecie na ulice ludzie sie z was smieja i dostajecie wpierdo*
"
Mam kumpele ktora nie slucha rocka i posluguje sie takimi argumentami.Nie pisz ze wszyscy bo to nie prawda.Mam mase znajomych ktorzy sie tak nie ubieraja i mnie lubia.Tak samo ja moge napisac ze wszyscy smieja sie z Ciebie, bo zapewne znajde grupke ludzi ktorzy nie raz sie z Cibie/ z Twojego wygladu nasmiewali.Tak juz w zyciu jest ze nie dogodzisz wszystkim!!Ale nie pisz ze wszyscy mysla tak jak Ty!!

"I wlasnie waszymi opiniami pokazujecie wasza slabosc... Bo nie rozumiem dlaczego zgory zakladacie ze biagamy w bialych rekawiczkach i maskach?? dla waszej wiadomosci ja nie biegam na kazda impreze techno "

A dlaczego ty zkladasz ze my chodzimy brudni??ze biegamy na wszystkie koncerty rockowe??

Czy Ty się nie pocisz??nie masz tluszczu na wlosach??Jezeli nie to chyba z Toba cos nie tak bo to NORMALNE!!!!!!!!!Jest tylko kwestia czy sie umyjesz a wiekszosc moich znajomych to robi.Zapewne w Twojej grupce tez znajda sie osoby ktore maja problemy z higiena :D

'Moim zdaniem powinni zaprosic tam peje..'
hahahha peja w Gdansku ?
umre ze smiechu

"pozdro dla tych co ida na koncert posluchac muzyki a nie robic burdy !! ... ;]"

Dołączam sie!:D

Hity na czasie

ale będzie jazda
Kombii, Baracuda, Mezo/Kasia Wilk,
Patrycja Markowska, Ania Dabrowska,Magnus
Magnetic no i supppperr zespół Sunrise Ave

zajefajnie

Jak co roku o tej porze kazdy bawi sie troche lepiej lub troche gorzej!!!!!! ALE ja napewno nie mam zamiaru przegapic tej IMPREZY i wy chyba TEZ co???? Pozdro MICHU

slowo o ochronie

nie jestem specem od ochrony ale na chlopski rozum to ochrona nie jest od biernego czekania na rozwoj wydarzen, tylko powinna wypatrywac potencjalne zagrozenia i skutecznie nim przeciwdzialac np. przyszla banda dresow na koncert rockowy, w ogole nie sluchaja, sa agresywni, maja butelki z piwem itp. ochrona powinna byc blisko takiej grupy aby tamci wiedzieli ze sa pod obserwacja, i ze jakakolwiek proba rozroby skonczy sie dostaniem po zsolaryzowanej mordzie.
jeszcze raz podkreslam. na ochronie sie znam tyle co wycztalem w gazetach: Komandos, Raport WTO, Nowa Technika Wojskowa, Poligon itp

Hym

Zauważyłam ze tanczycie pogo-pogo ale uważam ze na koncertach tych o ktorych jest teraz mowa nie powinno sie tego robic bo mozna komus niechcacy krzywde zrobic...Ja sama staram sie odchodzic gdy widze ludzi którzy to tancza :(

no na comie to normalne ale wiesz nikt na akcent czy ich troje nie bedzie tanczył pogo ;]

gdzie można kupić ten bilet??????

Mam pytanie!

Akcent będzie zagraniczny czy polski ?

xd

zagraniczny xD

akcent

było super poprostu super wyszalałam sie za wszystkie czasy

Szalona

nie no takiego koncertu juz długo nie było.. wyszalam sie... ajj Suepr.. powinno byc wiecej takich koncertów..
Bosko... KOCHAM AKCENT

Ale było exstra

Właśnie wróciłam nie dawno z koncertu zespołów the jest set i akcent ale sie wybawiłam a jaka była goraca atmosfera i ludzje jak sie bawili na maxa .Oraz gorąco pozdrawiam zespoł akcent i organizatorów tej imprezy,exstra ze do nas wpadaja takie swiatowe gwiazdy ....

Był to najlepszy koncert na którym byłam w tym roku;] Pierwsza cześć troche nie bardzo. O dziwo nawet podobało mi się The Jet Set ale Akcent nieźle rozkręcili publiczność. Naprawde warto było pojść:D

sapko

Uważam że koncerty są do bani gdzie nasze sławy polskie jak dzem , tsa,lady pank,budka suflera, stanisław sojka,itp dlaczego mam słuchać jakis zagranicznych śmieci i jakiiegoś hip hopu!!!!!!

Akcent!!!!!

Mówiłam że bedzie super! no i bylo. Akcent to najwspanialszy zespol na swiecie! a po koncercie to juz w ogole bylo super, tacy mili dla fanow itd. Lepiej byc nie moglo!
MARIUS

ŚWIETNY KONCERT AKCENT ROZKRĘCIL PUBLICZNOSC NA MAKSA!!! Sczegolnie tą damska publiczność:) było na co popatrzeć!!! Super kolesie:))) i super koncert!!! Pozdro

Super koncert !!!

Jet Set też był fajny ale najlepszy Akcent, była gorąca atmosfera:D
Najl;epszy jest Adrian..hehe no troche z achudy ale w sumie to nawet fajne te chłopaczki z Rumunii.
Pozdrowienia dla Rumunii i Akcenta !!
Było booo00))skkO!!

AjĆ . ! Bylo z****iscie ;D Takie gwiazdy jak akcent powinny czesciiej do nas wpadac ;D oni umieja rozkrecic atmosfere. ;P The jet set zanudzali . . na poczatku troche ;D ale poz iej juz sie . rozkrecilo . ;D super koncert. :)

??

A tak czekałam na tegoroczne Lato z LG, jak zobaczyłam kto bedzie grał to niestety ale...zawiodłam się no! Co to za shit??

Muzyczna lipa

Szkoda jeszcze ze nie będzie dody, piaska , kaja googoo i limahl'a.

mi koncer się podobał szególnie jak akcent zaczął śpiewać

Nie bylo chyba az tak zle :)

http://www.xeyo.eu/2007/07/14/muzyczne-lato-gdansk-the-jet-set-akcent/..

Koncert 13.07

Jeeee!!!!!!! The Jet Set rozgrzało widownie ale ja i tak przyjechałem tam dla kogo innego czyli dla - AKCENTU!!!! Chłopaki wymiatają!!!

INFERNAL

Uwielbiam właśnie takie brzmienia.Szkoda tylko że nie mieli czasu na bis :-(

dno

w tym roku organizatorzy przeszli samych siebie zarówno pod względem ilości koncertów jak i wykonawców

skład iście jak ze wsi

j.w.

dno

koncert z the jest set i kcent nawet nawet... oczywiście pomijam fakt, że prawie nie było osób!!! pierwszy sektor byl zapełniony w proporcji 3/4, co świadczy o tym, że wykonawcy w tym roku w te wakacje są po prostu beznadziejni :( rok temu byli o wiele lepsi :D na scooter'a juz miejsc nie było, a w tym roku to jakas porazka :P

brzezno wróc

z roku na rok jest coraz wieksza lipa...nie dosc ze teraz jest o wiele mniej koncertow niz dawniej to jeszcze zespoly przecietne...w zeszlym roku bylo chociaz pare osob na globalu i lady pank nie zapominajac o tlumach na scooterze a wtym roku stypa:( koncerty na bramie nigdy nie przebija dawnych koncertów w brzeznie

ale kupa

...artystów :) beznadzieja, papka, muzyczne chwasty.
Chleb i igrzyska dla ludu!! Żeby odwrócić uwagę tłuszczy od tego co się dzieje.

Podrawiam!

beznadzieja

od początku lata śledzę i szukam gdzie tu iść się pobawić i kicha... co za syf!!! już lepiej w domu dvd oglądać i pić przy grilu z sąsiadami

beznadzieja

od początku lata śledzę i szukam gdzie tu iść się pobawić i kicha... co za syf!!! już lepiej w domu dvd oglądać i pić przy grilu z sąsiadami

Global deejays i inni

mam kilka fotek i kilka filmików z tego koncertu w smugach deszczu ;)) kto chętny mogę poprzesyłać, tylko z dźwiękiem jest coś niedobrego, bo stałam blisko głośników i za dużo basów.... ;P jakby co to pisać na mejla ;)

a śledząc te wszystkie koncerty, to uważam, że właśnie ten z globalem był najlepszy:** zaproscie ich też w następnym roku, bo konccerty dają z*******e :)

beznadziejny skład

największa porażka lata jeśli chodzi o imprezy w gdańsku, może czas zmienić organizatora?

pojeby

o dżeny ja tam nie byłam na żadnym z nich, ale bez przesady. Ludzie się angarzują żeby cos zoorganizować, a wy mar udzicie.. jeny .. żal !

Tak beznadziejny sklad 2

Tak zgadzam sie z tym ze sklad jes calkiem do bani w tym roku , no i musze powiedziec ze sama scena tez nie zachwyca mnie , wystarczy spojzec na inne miasta jak te sceny wygladaja .

ale wypasss buahaha

udanej zabawy, taplania się w gównie- smacznego hahaha, pozdrawiam :)

nic ciekawego

jaka cena taka zabawa, nic ciekawego, dzieci, żule, śmieci

syf i marmolada

dawniej to było cos a tere to ju nic

To już się stało...

"największa porażka lata jeśli chodzi o imprezy w gdańsku, może czas zmienić organizatora?" - Przecież został zmieniony!! Co prawda nie główny bo to scena muzyczna i MDK... ale za czasów LG ... nikt nie narzekał na poziom koncertów ...

Wieśniaki

O czym wy tu wypisujecie, jeźeli podobają się wam koncerty w Kartuzach czy okolicach to won. A może pokażecie mi inne misto które przez lipiec miało tylu artsytów z list przebojów ? Co cisza.....

Polak to potrafiiii.....:]

Ludzie spróbujcie sami coś zorganizować jak zawsze do krytyki pierwsi, ale o kreatywność z Waszej strony trudno.......ja ich podziwiam dobrze,że coś robią nigdy nie było tak, żeby wszystkim wszystko odpowiadało.....!

Przestańcie

Trzeba się cieszyć że coś wogóle jest...bo za rok może tego wogóle nie być...ludzie się angażują a wy ich tak błotem obsypujecie... a był ktoś z was na choć jednym koncercie? jeżeli nie, to nie mamy o czym gadać... fajny koncert dał np global deejays ... zależy od upodobań, ale muzyka jest różnorodna, wiec każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Rzeczywiście koncerty LG były lepsze, ale doceńcie to co macie, bo za rok możecie tego nie miec~!!!!

!

taaa... jak było LG to na nich narzekaliście.... nikomu sie nie dogodzi, ale zestopujcie!

spoko

dla mnie koncerty na muszli są spoko...nie mozna miec duzych wymagan skoro cena biletow jest taka niska...a opiniee w stylu "dzieci żule i śmieci" są zalosne bo nikt na to nie poradzi a napewno nie jest to wina organizatorów...;// a na forum norma ze wszystcyy krytykują czepiają sie szczegółow a nie spojrzą np na to że gwiazdyy na muszlii są z pierwszych miejsc list przbojow..;//...powodzenia w dalszym bezcelowym krytykowaniu ;// pozrdrawiam ;*

bieda...

Gdzie się podziały tamte koncerty niezapomniane, Kult, Big Cyc, żeby za dużo nie wymieniać...
Teraz to już tylko w koszulce na kancik albo w pasiaku i jazda na konzert.

?????????

A cenna billetu jest normalna ??

ahhh...

już nie moge się doczekać na HITACH NA CZASIE bedzie mezo itd. kogo tam nie będzie : niech żałuje !!

Wstęp bedzie za darmo

Też nie moge sie doczekac ;D

chłopcze nie bulwersuj się!

wielka kich

TEN ROK JEST DO DUPY

w tym roku organizatorzy przeszli samych siebie zarówno pod względem ilości koncertów jak i wykonawców

do dupy

za rok ma byc perfect lady pan itd.same hity

Gdańsk

Najpiękniejsze miasto i cudowne koncerty - tylko palantów na forum nie barkuje

;|.

Dajcie spokuj .... te koncerty byly yhhh .. .... .... o tych niby HITACH to juz wg zal mowic .......... Jedynie fajnie wypadli ... MAGNUS MAGNETIC i SUNRISE AVE no i BARACUDA ... reszat PRZYKROŚĆ ... ;///.

; ))

phii.. mi tam sie podobalo. owszem idealnie nie bylo. ale marudzicie strasznie... boz.e.. ;/

Super było ;DD

Co wy mowicie ;p
Super było !!
Mi sie bardzo podobało xDD
Nawet udało mi sie zdobyc autograf Sunrise Avenue :DD

;D

Mi sięę bardzo podobał koncert hitów...z polskich gwaizd najbardziej P.Markowskaa...a z zagranicznych to wszyscy byli okk! ;*

tylko w tv wyglada fajnie...

tak naprawde to nic szczegolnego te HITY NA CZASIE:O.koncert jak koncert a wszyscy sie nim tak jarali:D

o sorry..

Ania Dabrowska byla jak zwykle swietna:::D

misie podobalo...

bylo ok mi sie podobalo, bylo super ;P. niewiem czemu narzekacie

ŻENADA!!

całe te muzyczne lato

ich siedmioro do lamusa

wkurza mnie Michał Czereśnia{Wisniewski}

porażka

cała impreza "muzyczne lato" to kulturowa porażka Gdańska

Koncert się odbył??

Ja słyszałam że koncert się nie odbedzie, więc nie poszłam.Czyli jednak był?

Sunrise Avenue

jak zobaczylam co wyprawia zespol Sunrise Avenue to sczena mi opadla! czad na maksa!!

Fajnie było :)

Tak, odbył się. I fajnie było ;P Byłam ze znajomymi, więc jak zawsze zabawnie było ;]] Wykonawcy również spoko ;], ale Kombii nigdy nie polubię ;]

kiedy ?

Mam pytanie . ; )
Kiedy bedzie retransmisja w tvp2 z koncertu ??

odp. - kiedy ?

ma byc w niedzielę o 21 ;D

kilka klipów

http://42.pl/u/tjI..

PODAJ

Anonimuks PODAJ STRONE Z KLIPAMI DOKŁADNĄ STRONE ZEBY JAK SKOPJULE LINK ZEBY WESZŁO ODRAZU BO WŁACZĄ I NIEMOŻE WYŚWIETLIC STRONY

Syf

Gdańsk już taki biedny,że takie badziewie ma u nas grać?

PODAJE

http://youtube.com/profile_videos?user=ksejo&p=r ..

bajzel

po cholera nam te koncerty jak zapraszaja piosenkarzy dla ludzi po 40 gdzie maja sie mlodzi bawic na ich troje czy jakiejs cerekwickiej chca koncert to niech zaprosza kogos konkretnego,jak np....dj matys ludzi tego pokroju zrobic konkretna impreze..a nie zamule!! jak tak ma dalej byc to juz niech nie bedzie lepiej tych koncertow

takiej kichy to już dawno nie było!

Kasy im brakuje czy co??? Takich kiepskich wykonawców już dawno nie było!! Gdzie polscy znani i lubiani wykonawcy????
Zapraszają garstce znane kapele, bo na dobre ich nie stać czy co??

wróciłam zmęczona z pracy...

...pomyślałam - szkoda życia, ponoć tętni coś na mieście, myślę-sprawdzę...sprawdziłam - idę spać.

super koncerty

Co wy mówicie? Koncerty były pierwsza klasa? Wolicie Maryle Rodowicz na otwarcie jarmarku? Scena Muzyczna jest najlepsza, oby tak dalej!!!!

Inne tematy z forum Rozrywka

Dary Ziemi (18 odpowiedzi)

Poczuj wyjątkowy klimat na największym pikniku rodzinnym, zrelaksuj się na łonie natury i poznaj...

Iluminacje Świąteczne w Gdyni (3 odpowiedzi)

Również i w tym roku w świąteczny nastrój wprowadzą nas iluminacje na terenie całej Gdyni. Poza...

Festiwal ALEgramy 2023 (3 odpowiedzi)

Serdecznie zapraszamy Was na Festiwal ALEgramy 2023, który odbędzie się w dniach 18-19 listopada...

do góry