Widok
Biednemu zawsze wiatr w oczy
Powiem Wam tyle. Jak sie człowiek stara i chce coś w Gdańsku zorganizować, to wiecznie jest źle. Bez względu na to, kogo by nie ściągnęli, to i tak byłoby źle. Nie potraficie docenić starań organizatorow. Nie powiem, że mi się podoba zestawienie tegorocznych wykonawców, bo nie slucham Ich troje, ani pseudohiphopu. Ale na jakiś koncert może się wybiore. I nie ma co marudzić, ktoś z tego na pewno skorzysta. Dobrze, że w ogóle się coś dzieje w tym Martwym mieście.
TRAGEDIA !!!!!
Jak mozna .... takie zespoly ..... 5 lat temu juz byly lepsze, organizowaliscie po kilka wykonawcow jednego dnia, a teraz ??!?!?!?! Co to ma byc ? To jakis zart ? I jeszcze wstep 5 zl ? Wolalabym zaplacic te 5 zl za LAdy Pank i te inne stare zespoly niz na jakiegos Mezo, Velvet, czy innych roznych kretynow. Lipa totalna ...
Dlatego właśnie nie nawidzę Polaków
...bo zawsze są niezadowoleni. Nie podoba się? To wypad na wyspy gary szorować , jak wasi znajomi i rodzina.Za grosz szacunku dla władz miasta, że wogóle coś organizują. Ja, mimo, że nie jestem z Trójmiasta chętnie przyjadę na parę koncertów.I oby Was-głupich malkontentów tam nie było.
...
cieszcie się że wogóle władze coś organizują ...
Jakby tego nie zrobili to potem byłoby gadanie że mogliby chociaż nawet Ich Troje zaprosić ...
Tylko wiecznie narzekać potraficie ludzie.. jak chcecie to prosze bardzo .. tu płacicie 5 zł macie gwiazdy mniejszego pokroju .. a jak wam się nie podoba to jedźcie na Open'er Festival i płaćcie sobie 269 czy ileś tam złotych!
Jakby tego nie zrobili to potem byłoby gadanie że mogliby chociaż nawet Ich Troje zaprosić ...
Tylko wiecznie narzekać potraficie ludzie.. jak chcecie to prosze bardzo .. tu płacicie 5 zł macie gwiazdy mniejszego pokroju .. a jak wam się nie podoba to jedźcie na Open'er Festival i płaćcie sobie 269 czy ileś tam złotych!
Masakra!!
w tym roku,widać,że posawiono na muzyke dancy,hh, techno,pop i tego typu badziewie.pamietam,jak bilety były tansz,lub wjazd był za daermo,a na scenie szlał Perfeckt,Leady Pank,Acid Drinkers.ogolnie,wiecej muzyki rockoeo-metalowej.w ty roku,nieskorzystam...nawet z Comy..bo juz grali rok temu....
Zawsze jest niedobrze
Ludziska czy możecie chociaż przez chwilę zastanowić się nad tym co wypisujecie. Open`er cienizna, Gdańsk cienizna, Rod cienizna - powiem wam że taki jest Polski mental - nie ważne co dla Was robią - zawsze i tak będzie cienkie. szkoda słów. Za granica za takie gwiazdy trzeba płacić min. 10 Euro - a dla was jest to za darmo (5 zł) opamietajcie się :)
Nie nażekajcie!
Dobrze, że w ogóle coś jest. Poza tym to wy zawsze narzekacie! żeby to jeszcze było obowiązkowe, albo wejście kosztowało z 50 zł! 5 zł wejście, a jak się ma dobre towarzystwo to i zabawa będzie dobra! Jej, nikt nie zmusza i chciaż sama wolałabym coś innego to i tak pewnie pójde. Przeciez nie zaszkodzi! !!!
nie wiem kto wybieral wykonawow, ale probowal dogodzic wszystkim, czyli jak to bywa w takich wypadkach - nikogo.... nie wiem po co tez te zagraniczne gwiazdki 3 ligowe, tworzy sie z tego sopot festival dla ubogich... koncertow mniej z roku na rok, kiedys bywaly 2 tygodniowo przez cale wakacje, bylo rozorodnie i ciekawie z polskimi wykonawcami...
marta r
ludzie dajcie sobie spokuj czy wy jestescie nie normalni !!! jedni ludzie lubia taka muzyke i podoba im sie wiec dajcie se na luz!!1 Bo to co wy pokazujecie tymi komentarzami to jest wogule straszne !!! jak sie nie podoba to ifdzcie se gdzies indziej na jakis inny koncert tylko tam zaplacicie o wiele wiecej
DOBRE CZASY MINĘŁY
Stare dobre czasy Sceny LG nie wrócą... LG się wycofało z współorganizacji i teraz z roku na rok będzie już coraz gorzej. Szkoda bo jeszcze dwa czy trzy lata temu te koncerty to był na prawdę hit w Gdańsku. Ale dlaczego my narzekamy, przecież to co widnieje na liście koncertów to hity ESKI i Hity z pseudo - zagranicznych list przebojów, a tego głównie dziś słucha młodzież. NIE WSZYSCY TO JEDNAK KUPUJĄ!! Starszym zostaje Radio Złote Przeboje bo na żywo nic dobrego już chyba w Gdańsku nam zobaczyć dane nie będzie. Miłej zabawy życzę droga młodzieży! :-)
No fajnie, że COMA, ale...
No fajnie, że zagra COMA, bo to jedyny znośny koncert w tym roku, ale coś nie za często ta Coma gra w Trójmieście, który to już ich koncert u nas w ciągu ostatniego roku? A co do całego składu, to nie ma co narzekać, ostatnio u nas organizacja takich imprez schodzi na psy (vide tegoroczny SCF, gdzie najlepszy koncert dał moim zdaniem Kukiz - nie, żebym go nie lubił, ale są w Polsce lepsi, chociażby Kult, który zagra do truskawek w niedzielę)
Opinia
Lecza mnie matoly wypisujacy swoje nedzne opinie na temat zespolu Ich Troje. To 1 z najciekawszych zespolow na polskiej scenie muzycznej! Zespol ktorego aranzacje piosenek i show sceniczny trwale juz wpisal sie w gust Polakow. Nie jeden inny chcialby osiagnac choc w polwie taki sukces i zdobyc tylu fanow. Rewelacyjna kapela i super zabawa oto czym jest ICH TROJE!!!!!
tylko marudzic potraficie
Na uniting nations & global dj bylo naprawde dobrze, sama sie tego nie spodziewalam (chociaz nie przepadam za tego typu muzyka) i nawet deszcz w niczym nie przeszkodzil. Na ich troje tez pewnie bedzie dobrze ;p ale ja jednak sobie podaruje. Oby doczekac do piatku! 13 Akcent!!
żałosne
żałosni wykonawcy, żałosne koncerty i jeszcze 5 zł za wejście... nie wiem, co się dzieje, ale dzieje się coraz gorzej. Kiedyś 'muzyczne lato" trwało całe dwa miesiące, a nie tylko jeden miesiąc. No i przede wszystkim byli zapraszami jacyś przyzwoici wykonawcy, a nie to co w tym roku. żal patrzeć na to co się w tym mieście zaczyna dziać.
Przestańcie !
Luuudzie !. Cieszcie się ze wgl coś jest !. Moim zdaniem zespoły są spoko i jakoś to będzie. Dla moze kazdego cos dobrego . Jest ok. 5 zł to nie majątek dajcie na luuz !. niektore tego typu imprezy są jeszcze drozsze .
Dobrze ze jestem w te dni w trójmieście ;D Bede na pewno na Akcent i Infernal oraz Hity na czasie ;D
PzDr i milej zabawy ; )
Dobrze ze jestem w te dni w trójmieście ;D Bede na pewno na Akcent i Infernal oraz Hity na czasie ;D
PzDr i milej zabawy ; )
rozczarowanie....?!
z roku na rok jest coraz gorzej... niedość że cała imprezka trwa coraz krócej to wykonawcy są coraz mniej zachęcający. Niech ich troje też gra i niech grają boys'i ale jak sie organizuje tak mało koncertów to przynajmniej powinno sie zapraszać wykonawców konkretnych a nie zespoły z jednym przebojem tak jak mezo czy jet set... :/ gdzie Lady Pank, Perfekt!? jak ten "festiwal muzyczny" bedzie przyjmował takie zespoły z coraz to niższej półki to później nikt znany i szanowany w branży nie będzie chciał w Gdańsku grać! niech bilet nawet i kosztuje 10 zl ale niech grają zespoły które coś naprawdę potrafią a nie cała oprawa muzyczna idzie z playback'u a wokalista umie tylko powiedzieć "jesteście zaje... " bo to już dawno przestało imponować!
JA CHCĘ KRZYSZTOFA KRAWCZYKA heheh
w tamtym roku fajnie sie bawilam bylam na koncercie the jet set ,global deejays i danzela bo to byly w ten sam dzien 3 zespoly takze luzzzzzzzzz. Moim zdaniem powinni zaprosic tam peje i slums attack- fajnie jest na jego koncertach ostatnio mieli koncert w moim miescie- TCZEW z****ioza bylo nawet z icemanem flirtowalam heheh bo zagadal do mnie . Powinni tez zaprosic jakies zespoly takie min jak wiekszosc osob lubi a nie jakich "panków" heheh bo ci co takiej muzy sluchaja to tylko ubieraja glany i wina tanie pija i jeszcze chodza na jakies denne melanze.A tak wogóle to te koncerty powinny trwac dluzej a nie ja z Tczewa ledwie co przyjade a tu koniec juz jest i zespoly zwijaja sie do domu taka jest wlasnie moja opinia
"Powinni tez zaprosic jakies zespoly takie min jak wiekszosc osob lubi a nie jakich "panków" " a gdzies widzisz na tym rozkładzie zespoły punkowe ? :| coma to nie jest punk tylko komercyjna kupa :] a zapewne jakby chcieli zaprosic to pewnie by nie przyjeli zaproszenia całe szczescie . wole zaplacic 20/30 zl. za koncert w klubie gdzie sa normalni ludzie i normalna ochrona :]
Co chcesz od ochrony
Każdy ma prawo wejść na koncert obojętnie czy punk skin czy dres. Ochrona jest od tego żeby żadnych ustawek i zadym nie było. To nie prawda że ochrona jest bez szkoły a tureckich sweterków jak u Kononowicza nie było i tylko jedna interwencja pod sceną. Gdyby nie my czyli ochrona to byście się tam pozabijali. Podrawiam
Ehh
Nie mówcie mi że coma to zespół punkowy, niewielu punków tam widziałem....Ta jedna interwencja pod sceną była przeprowadzona sprawnie, nikomu nic sie nie stało, a mogło się coś stać... A co do muzyki to coma gra to co gra, nie każdemu to się podoba, jjak się nie podoba to po co na koncert przychodzić?
Ochrona do dupy..........
To się ciesz, że nic się Tobie nie stało - jak taka ochrona do dupy. Duża część tych tępych baranów bez szkoły posiada wykształcenie średnie , no i licencje 1 lub 2 stopnia, reszta baranów bez szkoły jest przeszkolona w zabezpieczeniach imprezy masowej. Jak widziałeś są też tam kamery , i obserwują wszystko co się dzieje dookoła , również tępych baranów bez szkoły.
do Madzi
Droga Madziu. Jak Ci sie nie podobaja ludzie co przyszli wczoraj na koncert to tylko i wylacznie Twoj problem. Ty chodzisz pewnie na koncerty gdzie biega sie w maseczce na pysku, z gwizdkiem w dupie i z pigulami zamiast mozgu. Kazdy lubi to co lubi i nie zmienisz tego. Uszanuj wiec odmiennosc drugiego czlowieka.
ochrona robi to co musi ...
jesli myslicie ze ochrona nic nie robi to jestescie w bledzie !! gdyby nie panowie i panie w jaskrawych kamizelkach to nie wiem czy byscie do domu wrocili w jednym kawalku ... a co do tych pod scena ... skoro robia zadyme to nalezy ich uspokoic :) na tym polega ochrona ... a co do ludzi ktorych wpuszczaja to wchodza Ci ktorzy zaplaca za bilet niewazny kolor skory czy jak sa ubrani ... a jak sie bedzie zachowywal nieodpowiednio to zostaje usuniety ... wiec nie wiem o co wam chodzi ...
No cóż...
Ee... wiesz co? Widać, na jakim poziome stoisz. Naprawdę. My do Ciebie kulturalnie, elegancko, że jak Ci coś nie pasuje to trudno, nie musisz nas na głos krytykować, a ty nas od razu zjeżdżasz i zaczynasz przeklinać.
I gdzie w tym wszystkim kultura?
Widać oczywiście, że sąd o kimś bierzesz tylko z tego jak wygląda, a nie, jaki jest.
I wybacz, ja nie noszę glanów. Nie chodzę cała na czarno. Codziennie się kąpię, myję włosy. Noszę biżuterię, dodatki, torebkę z motylkiem. Słucham także Beyonce, Sugababes, Rihanny i muzyki R'n'B.
A mimo tego, nie czepiam się tych wszystkich ludzi, którzy tam byli, za to, jak wyglądają ani dlatego, że nie podoba mi się ich ubiór (nie mam nic do glanów czy czarnych koszulek, ale niektórzy naprawdę wyglądali dla mnie... dziwnie? śmiesznie?) właśnie dlatego, że wiem, że są wporządku. Cholernie wporządku. Podadzą Ci dloń, kiedy tego potrzebujesz. Nie patrzą, czy jesteś bogaty, biedny, dobrze urodzony. Gówno ich to obchodzi czy jesteś za Arką czy za Lechią, czy słuchasz jeszcze techna, dance, trans, popu, disco polo.
A śmieją się z nich właśnie takie osoby jak ty, które nie mają pojęcia, jacy my tak naprawdę jesteśmy.
Bo wiesz, jednak z czarnych ubrań i glanów kiedyś się wyrasta. Ludzie idą w swoją stronę, zakładają firmy, zaczynają pracować. Bo, tak, to prawda, jesteśmy także dobrze wykształceni. Komunikatywni. Potrafimy znaleźć kilka rozwiązań, gdy mamy problem. Ustępujemy innym, pomagamy.
I właśnie tacy ludzie chowają ciemne ubrania w kąt, a wspomnienia, z czasem trudnej, choć mimo wszystko wspanialej młodości, wkładają do kieszeni marynarki i idą w świat, zakładają rodziny i żyją tak, jak wszyscy inni ludzie. A kultura oraz wszystko to, co jest w nich dobre, zostaje już na zawsze.
"Niech będzie chwała Bogu, a w mojej duszy spokój...." (COMA, dla niewiedzących).
I gdzie w tym wszystkim kultura?
Widać oczywiście, że sąd o kimś bierzesz tylko z tego jak wygląda, a nie, jaki jest.
I wybacz, ja nie noszę glanów. Nie chodzę cała na czarno. Codziennie się kąpię, myję włosy. Noszę biżuterię, dodatki, torebkę z motylkiem. Słucham także Beyonce, Sugababes, Rihanny i muzyki R'n'B.
A mimo tego, nie czepiam się tych wszystkich ludzi, którzy tam byli, za to, jak wyglądają ani dlatego, że nie podoba mi się ich ubiór (nie mam nic do glanów czy czarnych koszulek, ale niektórzy naprawdę wyglądali dla mnie... dziwnie? śmiesznie?) właśnie dlatego, że wiem, że są wporządku. Cholernie wporządku. Podadzą Ci dloń, kiedy tego potrzebujesz. Nie patrzą, czy jesteś bogaty, biedny, dobrze urodzony. Gówno ich to obchodzi czy jesteś za Arką czy za Lechią, czy słuchasz jeszcze techna, dance, trans, popu, disco polo.
A śmieją się z nich właśnie takie osoby jak ty, które nie mają pojęcia, jacy my tak naprawdę jesteśmy.
Bo wiesz, jednak z czarnych ubrań i glanów kiedyś się wyrasta. Ludzie idą w swoją stronę, zakładają firmy, zaczynają pracować. Bo, tak, to prawda, jesteśmy także dobrze wykształceni. Komunikatywni. Potrafimy znaleźć kilka rozwiązań, gdy mamy problem. Ustępujemy innym, pomagamy.
I właśnie tacy ludzie chowają ciemne ubrania w kąt, a wspomnienia, z czasem trudnej, choć mimo wszystko wspanialej młodości, wkładają do kieszeni marynarki i idą w świat, zakładają rodziny i żyją tak, jak wszyscy inni ludzie. A kultura oraz wszystko to, co jest w nich dobre, zostaje już na zawsze.
"Niech będzie chwała Bogu, a w mojej duszy spokój...." (COMA, dla niewiedzących).
Co do ochrony
W piątek jak były zespoły hip-hop-owe gdzie większość widzów była spalona lub po innych używkach nie robili zadym żadnych jak ci dwaj wczoraj. Na bramkach były wyłapane noże gazy itd. były osoby z łańcuchami od motoru, zgadzam się że każy może ubierać się jak woli ale z tymi łańcuchami i nożami to przesada po co to bierzecie jak niby idziecie się bawić
Wolność kocham i rozumiem...
Tak..ja niestety odniosę się do koncertu Comy, na którym ro działo się, to co się działo. Na początku pierwsze kwestia. Przy wejściu ochrona dokładnie wszystkich przeszukiwała i za to im chwała, tylko dlaczego panowie odziani w kresowy dresik chadzali po placu z butelkami piwa. Wątpię też, że owy osobnicy zapłaciliby całe 5 zl( to już jedno piwo) , żeby popatrzeć na "pedałów" jak to oni krzyczeli. Podejrzewam, że owe osobniki weszły nie proszone przez jakiś płot.. tylko po co? żeby po psuć ludziom humor? To im sie udało... mi się odechciało całego koncertu, kiedy w trakcie piosenki Spadam... zgraja podchmielonych łepków zaczęła czepiać sie ludzi... Kuźwa co za mentalność! Ja nie idę tam gdzie mnie nie chcą... już teraz widzę, że lepiej zapłacić te trzy dychy i iść na koncert do jakiegoś porządnego klubu. Tam ma się przynajmniej pewność, ze nikt Ci nie napluje w twarz za to, że komuś się może nie podobać Twój kolor włosów... ŻYJ I POZWÓL ŻYĆ INNYM!!!!!!!
P.S Piotruś dał czadu!!!:::::D:D:D huhu:D
P.S Piotruś dał czadu!!!:::::D:D:D huhu:D
TOLERANCJA
:D
Glany: droga dziewczynko, nie wiem czy wiesz glany zrobione są ze skóry charakteryzuje ją to że w naturalnym "otoczeniu" stopy nie pocą się tak jak w np. szpilkach. PS latem glany czesto nosi się tylko wieczorami gdy jest chłodniej, na dzień są tramki:D Kolejny argument za glanami: tylko i wyłącznie dzięki tym butom moje stopy żyją po koncertach
Włosy: częsciej widuję dziewczy w tłustych włosach niż facetów
Ubrania: w akademiku pokażę Ci kilkunastu chłopaków z krótkimi włosami i w przepoconych podkoszulkach, oraz zapewne taką samą ilość chłopaków z długimi włosami i w czystym ubraniu
Dziewczyny: hmmm nie wiem czy ktoś zgodzi się z moją opinia, ale zauważyłam że te "mało pociągające brudaski" mają częściej chłopakaków niż nie jedna laska która codziennie spędza 45 minut robąc makijaz... bo ona w tym czasie np. przeczyta kilkadziesiąt stron książki i jest bardziej pociągająca od tej pierwszej!! Bo ma swoje zdanie, jest mądra, naturalna i przy tym piękna!!(jak to każda kobieta). Poza tym ciuchy które moszą te dziewczyny są modne!!! w Hausie, H&M, wszędzie znajdziecie trampki, spódnice w kwiaty czyli tzw moda Hippisowska :D
Koncerty: jak miałam 13 lat nie mogłam zrozumieć co oni w tym widzą.4 lata później zrozumialam :) jest radocha z fali, wywijania włosami i skakania(co w tłumie nazywa się pogo:)
I zgadzam się z Magdą :D z tych ubrań się wyrasta :/
Ochrona: jak sama nazwa wskazuje: jest do ochrony ludzi a nie do ich "segregowania" ich przed koncertem, zwłaszcza na koncertach masowych, praktycznie bezpłatnych
Koncert: nie byłam, bo Coma na Juwenaliach strasznie smęciła więc wolałam iść do Domu Studenckiego, więc "po co przepłacac" :)
Glany: droga dziewczynko, nie wiem czy wiesz glany zrobione są ze skóry charakteryzuje ją to że w naturalnym "otoczeniu" stopy nie pocą się tak jak w np. szpilkach. PS latem glany czesto nosi się tylko wieczorami gdy jest chłodniej, na dzień są tramki:D Kolejny argument za glanami: tylko i wyłącznie dzięki tym butom moje stopy żyją po koncertach
Włosy: częsciej widuję dziewczy w tłustych włosach niż facetów
Ubrania: w akademiku pokażę Ci kilkunastu chłopaków z krótkimi włosami i w przepoconych podkoszulkach, oraz zapewne taką samą ilość chłopaków z długimi włosami i w czystym ubraniu
Dziewczyny: hmmm nie wiem czy ktoś zgodzi się z moją opinia, ale zauważyłam że te "mało pociągające brudaski" mają częściej chłopakaków niż nie jedna laska która codziennie spędza 45 minut robąc makijaz... bo ona w tym czasie np. przeczyta kilkadziesiąt stron książki i jest bardziej pociągająca od tej pierwszej!! Bo ma swoje zdanie, jest mądra, naturalna i przy tym piękna!!(jak to każda kobieta). Poza tym ciuchy które moszą te dziewczyny są modne!!! w Hausie, H&M, wszędzie znajdziecie trampki, spódnice w kwiaty czyli tzw moda Hippisowska :D
Koncerty: jak miałam 13 lat nie mogłam zrozumieć co oni w tym widzą.4 lata później zrozumialam :) jest radocha z fali, wywijania włosami i skakania(co w tłumie nazywa się pogo:)
I zgadzam się z Magdą :D z tych ubrań się wyrasta :/
Ochrona: jak sama nazwa wskazuje: jest do ochrony ludzi a nie do ich "segregowania" ich przed koncertem, zwłaszcza na koncertach masowych, praktycznie bezpłatnych
Koncert: nie byłam, bo Coma na Juwenaliach strasznie smęciła więc wolałam iść do Domu Studenckiego, więc "po co przepłacac" :)
lol
co do tej skromnej bojki pod scena to ja sie nie martwie kolesie zajatwia swoja sprawe w szkole :) jak sami mowili i chwala im niech robia co chca ... ale jesli przychodza na koncert po to zeby sie bic ... no to niech sie nie dziwia ze dostana jeszcze od ochrony :) ja jestem tolerancyjny co do punkow i ich subkultury ... ale jednak ... na koncercie tede nie bylo takiej akcji ? czemu ? wiekszosc hip hopowcow uchodzi za twardzieli itd ... ale jakos nie robili problemow i nie wnosili scyzorykow lancuchow nozyczek itp .... po co to komu na koncert ? pozdro dla tych co ida na koncert posluchac muzyki a nie robic burdy !! ... ;]
JESZCZE RAZ
DO MAGDY (tej pierwszej)
"i jeszcze jedno radze wam nie zamykac sie w swoim wlasnym swiecie bo tak was wszyscy odbieraja i nie dziwcie sie ze za kazdym razem jak wyjdziecie na ulice ludzie sie z was smieja i dostajecie wpierdo*
"
Mam kumpele ktora nie slucha rocka i posluguje sie takimi argumentami.Nie pisz ze wszyscy bo to nie prawda.Mam mase znajomych ktorzy sie tak nie ubieraja i mnie lubia.Tak samo ja moge napisac ze wszyscy smieja sie z Ciebie, bo zapewne znajde grupke ludzi ktorzy nie raz sie z Cibie/ z Twojego wygladu nasmiewali.Tak juz w zyciu jest ze nie dogodzisz wszystkim!!Ale nie pisz ze wszyscy mysla tak jak Ty!!
"I wlasnie waszymi opiniami pokazujecie wasza slabosc... Bo nie rozumiem dlaczego zgory zakladacie ze biagamy w bialych rekawiczkach i maskach?? dla waszej wiadomosci ja nie biegam na kazda impreze techno "
A dlaczego ty zkladasz ze my chodzimy brudni??ze biegamy na wszystkie koncerty rockowe??
Czy Ty się nie pocisz??nie masz tluszczu na wlosach??Jezeli nie to chyba z Toba cos nie tak bo to NORMALNE!!!!!!!!!Jest tylko kwestia czy sie umyjesz a wiekszosc moich znajomych to robi.Zapewne w Twojej grupce tez znajda sie osoby ktore maja problemy z higiena :D
"i jeszcze jedno radze wam nie zamykac sie w swoim wlasnym swiecie bo tak was wszyscy odbieraja i nie dziwcie sie ze za kazdym razem jak wyjdziecie na ulice ludzie sie z was smieja i dostajecie wpierdo*
"
Mam kumpele ktora nie slucha rocka i posluguje sie takimi argumentami.Nie pisz ze wszyscy bo to nie prawda.Mam mase znajomych ktorzy sie tak nie ubieraja i mnie lubia.Tak samo ja moge napisac ze wszyscy smieja sie z Ciebie, bo zapewne znajde grupke ludzi ktorzy nie raz sie z Cibie/ z Twojego wygladu nasmiewali.Tak juz w zyciu jest ze nie dogodzisz wszystkim!!Ale nie pisz ze wszyscy mysla tak jak Ty!!
"I wlasnie waszymi opiniami pokazujecie wasza slabosc... Bo nie rozumiem dlaczego zgory zakladacie ze biagamy w bialych rekawiczkach i maskach?? dla waszej wiadomosci ja nie biegam na kazda impreze techno "
A dlaczego ty zkladasz ze my chodzimy brudni??ze biegamy na wszystkie koncerty rockowe??
Czy Ty się nie pocisz??nie masz tluszczu na wlosach??Jezeli nie to chyba z Toba cos nie tak bo to NORMALNE!!!!!!!!!Jest tylko kwestia czy sie umyjesz a wiekszosc moich znajomych to robi.Zapewne w Twojej grupce tez znajda sie osoby ktore maja problemy z higiena :D
slowo o ochronie
nie jestem specem od ochrony ale na chlopski rozum to ochrona nie jest od biernego czekania na rozwoj wydarzen, tylko powinna wypatrywac potencjalne zagrozenia i skutecznie nim przeciwdzialac np. przyszla banda dresow na koncert rockowy, w ogole nie sluchaja, sa agresywni, maja butelki z piwem itp. ochrona powinna byc blisko takiej grupy aby tamci wiedzieli ze sa pod obserwacja, i ze jakakolwiek proba rozroby skonczy sie dostaniem po zsolaryzowanej mordzie.
jeszcze raz podkreslam. na ochronie sie znam tyle co wycztalem w gazetach: Komandos, Raport WTO, Nowa Technika Wojskowa, Poligon itp
jeszcze raz podkreslam. na ochronie sie znam tyle co wycztalem w gazetach: Komandos, Raport WTO, Nowa Technika Wojskowa, Poligon itp
dno
koncert z the jest set i kcent nawet nawet... oczywiście pomijam fakt, że prawie nie było osób!!! pierwszy sektor byl zapełniony w proporcji 3/4, co świadczy o tym, że wykonawcy w tym roku w te wakacje są po prostu beznadziejni :( rok temu byli o wiele lepsi :D na scooter'a juz miejsc nie było, a w tym roku to jakas porazka :P
brzezno wróc
z roku na rok jest coraz wieksza lipa...nie dosc ze teraz jest o wiele mniej koncertow niz dawniej to jeszcze zespoly przecietne...w zeszlym roku bylo chociaz pare osob na globalu i lady pank nie zapominajac o tlumach na scooterze a wtym roku stypa:( koncerty na bramie nigdy nie przebija dawnych koncertów w brzeznie
Global deejays i inni
mam kilka fotek i kilka filmików z tego koncertu w smugach deszczu ;)) kto chętny mogę poprzesyłać, tylko z dźwiękiem jest coś niedobrego, bo stałam blisko głośników i za dużo basów.... ;P jakby co to pisać na mejla ;)
a śledząc te wszystkie koncerty, to uważam, że właśnie ten z globalem był najlepszy:** zaproscie ich też w następnym roku, bo konccerty dają z*******e :)
a śledząc te wszystkie koncerty, to uważam, że właśnie ten z globalem był najlepszy:** zaproscie ich też w następnym roku, bo konccerty dają z*******e :)
Przestańcie
Trzeba się cieszyć że coś wogóle jest...bo za rok może tego wogóle nie być...ludzie się angażują a wy ich tak błotem obsypujecie... a był ktoś z was na choć jednym koncercie? jeżeli nie, to nie mamy o czym gadać... fajny koncert dał np global deejays ... zależy od upodobań, ale muzyka jest różnorodna, wiec każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Rzeczywiście koncerty LG były lepsze, ale doceńcie to co macie, bo za rok możecie tego nie miec~!!!!
spoko
dla mnie koncerty na muszli są spoko...nie mozna miec duzych wymagan skoro cena biletow jest taka niska...a opiniee w stylu "dzieci żule i śmieci" są zalosne bo nikt na to nie poradzi a napewno nie jest to wina organizatorów...;// a na forum norma ze wszystcyy krytykują czepiają sie szczegółow a nie spojrzą np na to że gwiazdyy na muszlii są z pierwszych miejsc list przbojow..;//...powodzenia w dalszym bezcelowym krytykowaniu ;// pozrdrawiam ;*
bajzel
po cholera nam te koncerty jak zapraszaja piosenkarzy dla ludzi po 40 gdzie maja sie mlodzi bawic na ich troje czy jakiejs cerekwickiej chca koncert to niech zaprosza kogos konkretnego,jak np....dj matys ludzi tego pokroju zrobic konkretna impreze..a nie zamule!! jak tak ma dalej byc to juz niech nie bedzie lepiej tych koncertow