Widok

Muzyczne Lato

Muzyczne Lato Temat dostępny też na forum:
29.06 - ARASH,VELVET30.06 - GLOBAL DEEJAYS, DJ DAZ,UNITING NATIONS06.07 - TEDE, KOŁCZ, KIEŁBASA,DJ MACU, WARSZAFSKI DESZCZ07.07 - 20:00 - FARBA COMA13.07 - AKCENT, THE JET SET14.07 - INFERNAL, PAWILON22.07 - HITY NA CZASIE - Kombii, Baracuda, Mezo/Kasia Wilk, Patrycja Markowska, Sunrise Ave, Ania Dąbrowska, Magnus i Magnetic27.07 - ICH TROJE
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

Tylko niech Tedunio uwaza zeby w beret niedostac przypadkiem tak jak to kiedys postapiono z Peja jak byl gdzies w 3miescie, juz nie pamietam gdzie

:|

same szity - jak co roku

syf jakiego mało

odkąd koncerty przeniosły się na Plac Zebrań przestałem chodzić. z roku na rok jest coraz gorzej. niedługo na scenie będa występować gwiazdy Disco Polo. co za żenada.....

Kiełbasa

Jesss. Nareszczie zobacze kiełbasę na scenie a nie tylko w mięsnym...

No fajnie, że COMA, ale...

No fajnie, że zagra COMA, bo to jedyny znośny koncert w tym roku, ale coś nie za często ta Coma gra w Trójmieście, który to już ich koncert u nas w ciągu ostatniego roku? A co do całego składu, to nie ma co narzekać, ostatnio u nas organizacja takich imprez schodzi na psy (vide tegoroczny SCF, gdzie najlepszy koncert dał moim zdaniem Kukiz - nie, żebym go nie lubił, ale są w Polsce lepsi, chociażby Kult, który zagra do truskawek w niedzielę)

KATASTROFA

MASAKRA ... WIEKSZEJ CHAŁY SIĘ NIE DA ZEBRAĆ W JEDNYM MIEJSCU!!! WIELKA KUPA A NIE KONCERTY!!!

i love us5

same klasyki beda, jush nie moge sie doczekac. czy wy tesh przyjdziecie. a tak wogole skond klikash???

mc MPZ

Wow fajnie bedzie Tedzio..
Ale mezo ??? i ich troje to to talna porazka :/

hahahaha

ale bieda! smutne

Koncert życzeń

A czego wy wszyscy spodziewacie się za 5 zetongów. Kto chce grać koncerty do browara? Chesz dobry koncert to trzeba zapłacić!

Nie jest tak źle...

Tak naprawdę to trudno dogodzić wszystkim, poza tym cieszmy się że możemy za 5zł iśc na koncert (: Mi się podoba tylko Infernal, Global dejays, Tede, kołcz i kiełbasa ;PP Jak nie chcecie to nie idźcie, nikt Was nie zmusza (-_-) Ale Ich troje to żeczywiście porażka :|

Juz dzisiaj 20:00

ARASH, ARASH, ARASH - widziałam go na lotnisku - chyba miał ze sobą z 5 ochroniarzy, a cały zespół z solistką normalnie sobie szli, mam autografy :)

pytanie?

ej do ktorej jest ten koncert co dzis ma byc. arash?

Arash :))))) to jest to!

:)

;)

Ja idę na Hity na Czasie.Chciałabm iść dziś na Arasha ale nie mogę ;( Chyba jak będzie Kombi to zatkam uszy...Dobrze że nie będę w Gdańsku 30.07. Bym chyba ogłuchła Ich Troje-to ma być fajne?? !!

;)

yy sorki 27.07 a nie 30.07

łeee

jaka kicha wogóle szok co to ma byc z roku na rok coraz denniejsze zespoły sa!

co to ma byc???

beznadzieja, z roku na rok sa coraz gorsi wykonawcy a bilet sa coraz drozsze, i my mamy placic za taka kiche???? porazka

GLOBAL DEEJAYS

polecam polecam polecam, w zeszłym roku dali naprawdę odjechany występ, za 5 zł aż się opłaca iść;D, co do reszty ... za 5 zł myślę, że warto pójść jeżeli ktoś lubi danego wykonawcę.

KICHA

W TYM ROKU KICHA Z ROKU NA ROK CO RAZ GORZEJ

Inne tematy z forum Rozrywka

Noc Kupały na plaży (3 odpowiedzi)

Noc Kupały na plaży - Gdańsk, wejście 68Świętuj najkrótszą noc w roku nad brzegiem morza! Zanurz...

Skok z Molo w Sopocie (7 odpowiedzi)

Skok z Molo w Sopocie bez mandatu i narażania się na niebezpieczeństwo? To możliwe zaledwie raz w...

IRONMAN 2026 Gdynia (5 odpowiedzi)

Gdynia wróci na mapę światowego triathlonu już 19 lipca 2026 roku. Ironman 70.3 Gdynia to jedno...

do góry