Widok

Muzyczne Lato

Muzyczne Lato Temat dostępny też na forum:
29.06 - ARASH,VELVET30.06 - GLOBAL DEEJAYS, DJ DAZ,UNITING NATIONS06.07 - TEDE, KOŁCZ, KIEŁBASA,DJ MACU, WARSZAFSKI DESZCZ07.07 - 20:00 - FARBA COMA13.07 - AKCENT, THE JET SET14.07 - INFERNAL, PAWILON22.07 - HITY NA CZASIE - Kombii, Baracuda, Mezo/Kasia Wilk, Patrycja Markowska, Sunrise Ave, Ania Dąbrowska, Magnus i Magnetic27.07 - ICH TROJE
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

coma

A ja mam pecha:(Tylko Come chciałam zobaczyć i posłuchać.I NIE BęDZIE MNIE W TRóJMIEśCIE!!!!Porażka

Ciekawe czy michal wystapi w czerwonych wlosach czy zielonych?

słyszałem że Farba ma wystąpić w sobotę, przynajmniej tak jest napisane u nich na stronie www.zespolfarba.com

żałosne

żałosni wykonawcy, żałosne koncerty i jeszcze 5 zł za wejście... nie wiem, co się dzieje, ale dzieje się coraz gorzej. Kiedyś 'muzyczne lato" trwało całe dwa miesiące, a nie tylko jeden miesiąc. No i przede wszystkim byli zapraszami jacyś przyzwoici wykonawcy, a nie to co w tym roku. żal patrzeć na to co się w tym mieście zaczyna dziać.

RATUNKU

Ja piernicze co jest grane!! Ludzie jak mozna bylo zaprosic tylu niewartosciowych wykonawcow!!! I jeszcze ich troje rany julek to dobiero porazka. Z roku na rok jest coraz gorzej i tego nie da sie ukruc. Chyba sie wyniose z tego miasta na ten czas:-(

porazka!

co to ma byc? ...eee.. szkoda gadać

el

Polecam zespol PAWILON :)

Przestańcie !

Luuudzie !. Cieszcie się ze wgl coś jest !. Moim zdaniem zespoły są spoko i jakoś to będzie. Dla moze kazdego cos dobrego . Jest ok. 5 zł to nie majątek dajcie na luuz !. niektore tego typu imprezy są jeszcze drozsze .

Dobrze ze jestem w te dni w trójmieście ;D Bede na pewno na Akcent i Infernal oraz Hity na czasie ;D

PzDr i milej zabawy ; )

Pech!

No własnie.....Coma i Markowska.....moja 8 letnia córka nawet tylko na te koncerty chciała sie wybrać,bo reszta to ...cóż...miernota.....:/.....Nie dość,że pogoda do d...to jeszcze lipa sie dzieje w Gd...oj straszna lipa....aż przykro....:(

PAWILON jest z*******y.

super muzyczne lato

jak koncert byly w brzeznie to bylo super i byly przez cale lato . Nie dosc ze koncertow malo to jeszcze jakies pisofszity graja .lepiej juz nie bedzie bo co roku jest gorzej

coma

a pawilon co graja? jak reggae to spoko...ale watpie;) Coma wielka!!!!!!! tylko to!reszta zalosna

Blleee

Boze co to za ścierowo! Nuda nuda ile razy mozna ogladac to samo ?? I na dodatek znowu the jeet set zygac mi sie chce jak ich słucham maja dwie pisoenki które caly czas spiewaja :(

Jest źle

Tylko Coma z tych zespołów mi się podoba. Reszta to wielkie gówno.

Wymieklem:)

Przeczytalem gdzieś niżej taki wpis "Ich troje!!! Przypal i wiocha co za baran ich zaprosil . DAJCIE ZYC!!! TEGOROCZNI WYKONAWCY TO JEDNA WIELKA LIPA!!!!! SZKODA CZASU . A GDZIE STACHURSKI!!!" Normalnie wymieklem ze smiechu

ale lipa

ten rok to wielka muzyczna kupa
nic ciekawego

rozczarowanie....?!

z roku na rok jest coraz gorzej... niedość że cała imprezka trwa coraz krócej to wykonawcy są coraz mniej zachęcający. Niech ich troje też gra i niech grają boys'i ale jak sie organizuje tak mało koncertów to przynajmniej powinno sie zapraszać wykonawców konkretnych a nie zespoły z jednym przebojem tak jak mezo czy jet set... :/ gdzie Lady Pank, Perfekt!? jak ten "festiwal muzyczny" bedzie przyjmował takie zespoły z coraz to niższej półki to później nikt znany i szanowany w branży nie będzie chciał w Gdańsku grać! niech bilet nawet i kosztuje 10 zl ale niech grają zespoły które coś naprawdę potrafią a nie cała oprawa muzyczna idzie z playback'u a wokalista umie tylko powiedzieć "jesteście zaje... " bo to już dawno przestało imponować!

syf do kwadratu

tylko idiota mógł wybrać takie zestawienie "zespołów"...syf syf syf syf

Same mendy na tym forum :)

Dajcie proszę sój zestaw wyko0nawców - przez duże W - barany

Proszę bardzo stały bywalcu:

Kult, Kukiz + piersi (ale niech nie grają nowych kawałków), Dezerter, Armia, Raz Dwa Trzy, Plebania.. Wymieniać dalej?

Inne tematy z forum Rozrywka

Challenge Gdańsk 2026 (3 odpowiedzi)

Nowa, szybka jak nigdy dotąd odsłona Challenge Gdańsk 2026 nadchodzi już 21 czerwca 2026 roku....

Skok z Molo w Sopocie (7 odpowiedzi)

Skok z Molo w Sopocie bez mandatu i narażania się na niebezpieczeństwo? To możliwe zaledwie raz w...

IRONMAN 2026 Gdynia (5 odpowiedzi)

Gdynia wróci na mapę światowego triathlonu już 19 lipca 2026 roku. Ironman 70.3 Gdynia to jedno...

do góry