Widok

Muzyka Swobodnie Improwizowana - prezentuje Michał Gos

Opinie do imprezy: Muzyka Swobodnie Improwizowana - prezentuje Michał Gos, 26 sierpnia 2007 godz. 21:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klub na poziomie...Przynajmniej tak mi się wydawało do wczoraj(tj24.08.07).Jednego dnia dobrze się bawisz,zostawiasz masę pieniędzy,to dnia następnego możesz nie wejść z powodu mało zabawnego i źle wychowanego dzieciaka stojącego na tzw."bramce".Powód???NIE,BO NIE...I nie liczcie na to,że usłyszycie:"Bardzo mi przykro,ale Pan(i) nie może wejść".Tylko:"A ty dokąd?".Pozdrawiam sympatyczne barmanki i barmanów,całą obsługę z pominięciem TEGO PACHOŁKA PRZY WEJŚCIU.Moja noga prawdopodobnie więcej tam nie postanie,no chyba, że szanowny właściciel zlituje się nad tym GŁĄBEM W DRZWIACH i nie będzie wystawiał go więcej na pośmiewisko imprezowiczów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Wilno w Gdańsku 2024 (4 odpowiedzi)

Jesienią odbędzie się festiwal Wilno w Gdańsku. Wydarzenie zaplanowano na początek października...

ABC adopcji zwierząt - Spotkanie edukacyjne dla dzieci i dorosłych (5 odpowiedzi)

Drodzy Miłośnicy Zwierząt,Czy wiecie, że odpowiedzialna opieka nad zwierzęciem to klucz do...

Sztuka broni się sama (6 odpowiedzi)

Zapraszamy na akcję "Sztuka broni się sama", czyli Gdyńska Galeria Sztuki Współczesnej w Noc...

do góry