Widok

My dwoje - beznadziejny serwis

Pełno mężczyzn, którzy nic ciekawego nie mają do zaoferowania, a wymagania jak z Ziemi na księżyc.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4
Na zdjęcie nie zwracam za bardzo uwagi, najbardziej interesował mnie opis od siebie i oczekiwania danej osoby. No cóż niezły samochód to ja mam własny ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aż sie boję tutaj odezwać :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawy wątek:)
Co do tematu, to samo mógłbym powiedzieć o kobietach.
No i nie ograniczajmy się do wykształcenia bo jeżeli ja jako facet nie mam metra dziewięćdziesięciu i nie jestem brunetem to też... a nie skończę :)
Co ja jako facet miałbym według Ciebie mieć ciekawego do zaoferowania? Czego szukasz?
Powiem tak, bawią mnie teksty o pasjach bo jestem w stanie przebić swoimi i dziesięciu a opowiadanie, że facet powinien jakieś mieć to jakaś ściema na kiju:) No chyba, że męską pasją będzie moda, seriale i tajniki makijażu, ale czy to jeszcze jest mężczyzna? Nigdy, podkreślam to nigdy żadna kobieta z którą się umawiałem nie wsiadła ze mną na motocykl. Wiem nie mam czoperka, ale ścigacz też może jechać przepisowo bo to ja o tym decyduje.

Zrób to co ja i pogódź się z prawdą, że już pewnie zostaniesz sam i to raczej z własnej winy. Osoby samotne mają swoje przyzwyczajenia i przekonania których ciężko się wyrzec na rzecz drugiej osoby. Liczysz na księcia z bajki? Jest ich pełno, tylko według Ciebie nie mają nic do zaoferowania i taka jest prawda.
Jeżeli uważasz, że nie mam racji to umów się z kimś kto według Ciebie nie ma nic do zaoferowania a potem oceniaj charakter człowieka.
Problem nie leży po drugiej stronie, ja już to zrozumiałem.
Mimo to nadal jestem sam i cóż... pewnie prędzej się zabiję jeżdżąc jak jeżdżę bo nie mam dla kogo zwolnić.
ps. jeżeli to kogoś interesuje, nie mam wyższego wykształcenia - oceniajcie mnie :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale zabij się nie zabijając innych.OK?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
...pewnie prędzej się zabiję jeżdżąc jak jeżdżę bo nie mam dla kogo zwolnić.

Nie uwierzę, że nie masz zupełnie nikogo, jakaś rodzina na pewno musi być i dla niej trzeba zwolnić :) I uważać na innych uczestników ruchu, rzecz jasna ;)
"... nigdy żadna kobieta z którą się umawiałem nie wsiadła ze mną na motocykl"

Nie umawiałam się z właścicielem ścigacza, ale dobrze się znaliśmy i dałam się namówić na przejażdżkę tym pojazdem. Po przeczytaniu Twoich słów poczułam jakbym była nie wiadomo jak odważna, a tak naprawdę kiedy zeszłam ( choć to niezbyt właściwe słowo) z motocykla miałam w głowie myśl- gdzie ja rozum miałam, nigdy więcej :)

Prędkość jest inaczej odczuwana podczas jazdy ścigaczem i samochodem. Poczucie pewności też powoduje przesuwanie granicy, a adrenalina uzależnia. Z własnych obserwacji mogę napisać, że jeśli ktoś czuje się pewien swoich umiejętności nie kontroluje, ile pokazuje licznik. Posiadanie kogoś czy wręcz rodziny niczego nie zmienia.

" Nigdy, podkreślam to nigdy żadna kobieta z którą się umawiałem nie wsiadła ze mną na motocykl."
"pewnie prędzej się zabiję jeżdżąc jak jeżdżę"

Dlaczego mnie nie dziwi że żadna nie wsiadła z Tobą na motocykl?
Ja bym się bardzo chętnie dała przewieźć na motocyklu ale z kimś rozsądnym a nie z szaleńcem ;)
Odbiega od tematu widzę:)
Wiozłem znajomych kilka razy, to ile jechałem zależało od tego na ile zgodził się i chciał pasażer a przede wszystkim na ile ja się czułem wiedząc, że osoba za mną za chwilę może odpłynąć ze strachu.
Nie mam tendencji ani potrzeby do popisywania się a wręcz odwrotnie.
Mam sobie ustaloną granicę zdrowego rozsądku, ale czasami się zapominam. Wiem, że tego nie widać w kasku, ale mam wtedy szeroki uśmiech:) Nie powiedział bym, że należę do odważnych, ale nie odczuwam strachu. Jeżeli coś się dzieje na drodze, ocieram się o centymetry od śmierci bo ktoś mi wyjedzie z podporządkowanej (co jest nagminne) nie czuje strachu. Można powiedzieć, że jestem zbyt pewny swoich umiejętności, ale jeżdżę motocyklami od kiedy miałem mniej niż dziesięć lat i potrzebowałem pomocy brata żeby wystawić WSK ojca z garażu:)
Można powiedzieć, że jestem wariatem i idiotą nie zamierzam się z tym sprzecza:)
Jak by był tor to bym to robił w bezpiecznym dla innych użytkowników drogi miejscu, ale nie ma a dla mnie to jest jedyna rzecz która daje mi szczęście :)
Jeżeli chodzi o rodzinę (rodziców) mam ubezpieczenie na życie żeby im nie zostawić problemów.
Mam dziwne przeczucie, Lui, że Twoi rodzice woleliby stanowczo widzieć Cię całego i zdrowego po każdej wyprawie motocyklowej :)
"Jak by był tor to bym to robił w bezpiecznym dla innych użytkowników drogi miejscu, ale nie ma a dla mnie to jest jedyna rzecz która daje mi szczęście :)"

Czy to będzie dla Ciebie usprawiedliwieniem kiedy zabijesz/okaleczysz jakąś postronną osobę?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
@Lui - jako matka miałabym w d*pie fakt posiadania polisy, wolałabym, aby moje dziecko żyło.
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
Tego chyba nigdy nie pojmę... Po co jeździć motorem którego człowiek się wstydzi i chce jak najszybciej dojechać, do tego taką prędkością że nikt nie zdąży zauważyć na czym jedzie... A co do wyjeżdżania z podporządkowanej, to trudno zauważyć motor który mknie ponad 200 km/h gdzie ograniczenie jest do 70 czy 50 km/h to są sekundy...
Marzy mi się chopper którego nie będę musiała się wstydzić;))))

A co do wykształcenia to mój mąż jest mgr inż i robi doktorat na politechnice, a ja mam tylko średnie;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cross ja się nie usprawiedliwiam i nie będę tego robić. Masz prawo mieć własne zdanie na ten temat.
W tym tygodniu w pomorskim zginęło kilku motocyklistów:

1. Film i artykuł
https://www.youtube.com/watch?v=QqqZpn8kPq4
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,16067861,Tragiczny_wypadek__mlody_motocyklista_zginal_na_oczach.html
2. artykuł
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,16060753,Tragiczny_wypadek_na_krajowej__6___Nie_zyje_motocyklista.html

Szkoda, że nie możecie poczytać o tym na forum motocyklowym.
Nikt nikogo tam nie obraża, nie ocenia i nie gani. Wina motocyklisty i tyle, bez emocji krótka ocena sytuacji.

W rama ciekawostki dodam tylko, bo o dziwo mało kto o tym wie. Jazda motocyklem pomiędzy stojącymi samochodami w korku jest legalna i dozwolona i uwaga wyprzedzanie na podwójnej ciągłej też o ile motocykl nie przekroczy tej linii.

To tyle ode mnie, odmeldowuje się :)
Jeśłi ktoś na motocyklu spokojnie lawiruje między autami to ok. Nawet czasami, jełśi jest możliwość, daję mu więcej miejsca.
Ale jesłi ktoś się wbija z dużą prędkoscią i rykiem silnika... zawsze mam ochotę otworzyć drzwi :)
I zrobię to..prędzej czy później. Miej nadzieję, że akurat Ty nie trafisz na taki poziom mego wk.rwu :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No właśnie beznadziejny potwierdzam to, mało się tam dzieje chyba dlatego, że mało kto ma abonament wykupiony. Może jakieś inne propozycje gdzie kogoś poznać jak się ma 40+.
Zapraszam:)) Pogadamy:)) Może coś ciekawego we mnie znajdziesz:)) Pisz na kriskos1@wp.pl
> Może coś ciekawego we mnie znajdziesz:)

np. zgubiony zegarek kolegi ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie myślałem, że akurat Ty mnie rozbawisz do łez:))))))))
@sadyl
właśnie dziwnie się na mnie spojżeli gdy wybuchnęłam śmiechem ;)
@kosmitka
popraw sie, bo zaraz bedzie lincz... ;)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotność (5 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry