Widok

My dwoje - beznadziejny serwis

Pełno mężczyzn, którzy nic ciekawego nie mają do zaoferowania, a wymagania jak z Ziemi na księżyc.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4
...pewnie prędzej się zabiję jeżdżąc jak jeżdżę bo nie mam dla kogo zwolnić.

Nie uwierzę, że nie masz zupełnie nikogo, jakaś rodzina na pewno musi być i dla niej trzeba zwolnić :) I uważać na innych uczestników ruchu, rzecz jasna ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale zabij się nie zabijając innych.OK?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawy wątek:)
Co do tematu, to samo mógłbym powiedzieć o kobietach.
No i nie ograniczajmy się do wykształcenia bo jeżeli ja jako facet nie mam metra dziewięćdziesięciu i nie jestem brunetem to też... a nie skończę :)
Co ja jako facet miałbym według Ciebie mieć ciekawego do zaoferowania? Czego szukasz?
Powiem tak, bawią mnie teksty o pasjach bo jestem w stanie przebić swoimi i dziesięciu a opowiadanie, że facet powinien jakieś mieć to jakaś ściema na kiju:) No chyba, że męską pasją będzie moda, seriale i tajniki makijażu, ale czy to jeszcze jest mężczyzna? Nigdy, podkreślam to nigdy żadna kobieta z którą się umawiałem nie wsiadła ze mną na motocykl. Wiem nie mam czoperka, ale ścigacz też może jechać przepisowo bo to ja o tym decyduje.

Zrób to co ja i pogódź się z prawdą, że już pewnie zostaniesz sam i to raczej z własnej winy. Osoby samotne mają swoje przyzwyczajenia i przekonania których ciężko się wyrzec na rzecz drugiej osoby. Liczysz na księcia z bajki? Jest ich pełno, tylko według Ciebie nie mają nic do zaoferowania i taka jest prawda.
Jeżeli uważasz, że nie mam racji to umów się z kimś kto według Ciebie nie ma nic do zaoferowania a potem oceniaj charakter człowieka.
Problem nie leży po drugiej stronie, ja już to zrozumiałem.
Mimo to nadal jestem sam i cóż... pewnie prędzej się zabiję jeżdżąc jak jeżdżę bo nie mam dla kogo zwolnić.
ps. jeżeli to kogoś interesuje, nie mam wyższego wykształcenia - oceniajcie mnie :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aż sie boję tutaj odezwać :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na zdjęcie nie zwracam za bardzo uwagi, najbardziej interesował mnie opis od siebie i oczekiwania danej osoby. No cóż niezły samochód to ja mam własny ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Majka, podpisuję się pod tym, co napisałaś: również znam osoby po studiach (po dwóch kierunkach), a głupie jak but i bez studiów, a inteligentne i zawsze mające coś mądrego do powiedzenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przepraszam Was bardzo, ale wykształcenie jest dla Was wyznacznikiem??? Przecież w dzisiejszych czasach nie problem mieć skończone studia (oczywiście zależy jakie), jest multum prywatnych uczelni i takich "prywatnych" magistrów (nie obrażam nikogo).
Sama mam skończone studia i to nie jeden kierunek, ale nigdy wykształcenie nie było dla mnie wyznacznikiem.
Znam ludzi po studiach, z którymi naprawdę nie ma o czym rozmawiać. Wręcz powala mnie ich głupota.
Znam również takich, którzy tych studiów nie mają, a mogłabym godzinami z nimi rozmawiać, a co ważniejsze mogę wiele się od nich nauczyć. Są naprawdę inteligentnymi ludźmi.
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
O paniusiu, tu się nie zgadzam! Prawdopodobnie jesteś za wybredna, szukasz ideału i być może sama nie masz nic do zaoferowania w swojej codziennej tandecie. Jedyne na co mogę się zgodzić to to, że i my faceci i Wy, kobiety, macie częstokroć za duże wymagania. Ale najprawdopodobniej:
- jakiś tam lovelas zapoznany jakkolwiek nie wpadł Ci w oko po zaprezentowaniu się na fotografii;
- napisał "który" przez "ó" otwarte (takie u);
- okazał się ojcem dzieciom (dziecku);
- jeździ samochodem cinquecento i koleżanki będą się śmiały:
- nosi klapki kubota i białe skarpetki;
- albo jest zaje bi stym facetem tylko trzeba się z nim spotkać żeby Cię po ludzku oczarował??? tyle, że Ty, Wy, macie wymagania z d...py i piszecie takie dyrdymały.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jednak roznica wyksztalcenia w związku czesto powoduje nude , marazm i rozsrtanie. Przyjdzie taki czas ze sama stwierdzisz ze nie ma o czym rozmawiac. Kiedys specjalnie komus powiedzialam ze jestem tylko po zawodowce na spotkaniu , odrazu mi facet podziekowal , mowiąc ze to dla niego nieodpowienia partia.Moim zdaniem ludzie powinni sie dobierac o zblizonym poziomie wyksztalcenia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
Serwis może nie jest beznadziejny ale mam takie wrażenie, że osoby tam zarejestrowane chcą tylko rozerwać się. Natomiast trudno nawiązać z kimkolwiek dłuższą wymianę korespondencji, umówić się itp.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może sam podasz priv do siebie, wtedy pogadamy ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej Łukasz, podaj mi swojego maila lub gg.
Beata
Witaj
Podaj mi swojego priv maila, to pogadamy.
Pozdrawiam
przeznaczeni .pl tez sami psychopaci, wejdz i spr
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zgadzam sie
a może wykształconego zbliżenia? to chyba istotne
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
obecnie nie ma znaczenia poziom podobny.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
mysle ze pierw mature :p

moze kiedys bede tego zalowac ale w wyborze mezczyzny jakos przemawiaja do mnie inne wartosci .. inne niz kasa i wyksztalcenie :o
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie to on powinien iśc na studia =)
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 10
zblizonego wyksztalcenia.. ? ;o mamo . .czemu wszyscy sie tym kieruja..? prosze wytlumaczcie mi to :( to naprawde ma takie znaczenie? :o
ja robie studia a mooj chlopak ma zawodowke .. czy powinnam sie z nim rozstac ?????????????:o :O
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry