Myjnia Johnny Washer

Myjnie ręczne

Gdańsk, al. Grunwaldzka 141

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
M. - opinia wątek zamknięty Panowie nie znają pojęcia terminowości.
~M.
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 24 sierpnia 2020

Maciek - opinia wątek zamknięty Auto po nawoskowaniu wygląda jak nowe!
~Maciek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 stycznia 2020

Warto polecać! wątek zamknięty Usługa na wysokim poziomie! Wszystko bardzo dobrze doczyszczone. Felgi,...
~Marek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 października 2019

Aleksander - opinia wątek zamknięty Polecam super czyste autka wyjezdzaja
~Aleksander
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 września 2019

nie polecam wątek zamknięty zleciłem mechaniczne polerowanie całego auta aby nadać z powrotem blask...
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 maja 2019

zawsze super wątek zamknięty Korzystam z usług tej myjni juz dłuzszy czas. Auto zawsze bardzo dokładnie...
~ss
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2018

188 zlotych wątek zamknięty 188 zlotych za pelne sprzatanie ...to tak dla przyzwoitosci.
~ewa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 września 2017

WSZYSTKO NA PLUS :) wątek zamknięty Oddałam bardzo brudny samochód do mycia na sprzątanie całkowite. Po dwóch...
~Paulina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 listopada 2015

Warto ! wątek zamknięty Jakościowo bardzo dobra myjnia, korzystałem z innych myjni w Gdańsku i...
~Michał
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 marca 2015

Godni polecenia! wątek zamknięty Byłem wczoraj. Samochód został bardzo dobrze wyczyszczony od środka i...
~KazPL
1

dodano: 11 lipca 2014

Byłem, polecam! wątek zamknięty Witam, ostatnio miałem okazję skorzystać z usług tej właśnie firmy. Chłopaki...
~Bartek
-

dodano: 9 lipca 2014

super wosk za 100 zł wątek zamknięty zostawilem auto na tzw komplet Z woskiem za 99 zł, pasta bo tak mozna nazwac...
~bmw 335i
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 grudnia 2013

Nie! wątek zamknięty Nigdy wiecej. Sprzataja po ciemku i niedokladnie.
~Krzysiej
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2013

NIE POLECA wątek zamknięty byłem u nich dwu krotnie i nie polecam za każdym razem samochod był po prostu...
~Audi
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 maja 2013

Takie mycie, za taką cenę?! Porażka wątek zamknięty Witam, Skorzystałem dzisiaj z usługi myjni w Alfie i zrobiłem to po raz...
~bartek
-

dodano: 27 września 2012

Myjnia godna polecenia! wątek zamknięty Umyłam dzisiaj u nich moje autko po raz pierwszy i jestem mile zaskoczona....
~Dominika
-

dodano: 21 czerwca 2012

Słabizna wątek zamknięty Byłem tam dwa razy i więcej nie skorzystam. Kolejny raz moje auto było...
~Mariusz N.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 marca 2012

Tylko Johnny Washer wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony, samochód naprawdę wymagał porządnęgo sprzątania i...
~K
-

dodano: 27 listopada 2011

Miła obsługa, szybko i sprawnie wątek zamknięty Porównując do konkurencji mają dobre ceny, zwłaszcza w takiej lokalizacji....
~Tomek
-

dodano: 21 października 2011

W Galerii - nie warto !! W Alfie POLECAM !! wątek zamknięty Komplet, czyli wysprzątanie całości z woskiem to kwota ok 100 zł- plus, minus...
~A4
-

dodano: 12 października 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry