Widok
Myśliwski Stok
Myśliwski Stok to osiedle domów wielorodzinnych, które powstaje w dynamicznie rozwijającym się rejonie Gdańska, przy ul. Myśliwskiej.
W ramach całego przedsięwzięcia powstanie 14 czterokondygnacyjnych budynków. Wszystkie wyposażane są w windy. Na terenie osiedla powstały również lokale handlowo - usługowe.
Dla najmłodszych przewidziano plac zabaw.
Osiedle powstawało etapami. Ostatni budynek osiedla został oddany do użytkowania we wrześniu 2017 roku.
Projekt osiedla powstał w Firmie ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Nie zgadzam się z opinią o niskim standardzie wykończenia
-drzwi Dierre
- okna Veka i Velux
-drzwi garażowe Hormann
-windy kone w każdej klatce
-gładkie i proste ściany
-wentylacja mechaniczna
-dobre wyciszenie mieszkań porównaj z osiedlem królewskim lub nad wodą gdzie słychać każde pierdnięcie sąsiada
To jest ten niski standard?
- okna Veka i Velux
-drzwi garażowe Hormann
-windy kone w każdej klatce
-gładkie i proste ściany
-wentylacja mechaniczna
-dobre wyciszenie mieszkań porównaj z osiedlem królewskim lub nad wodą gdzie słychać każde pierdnięcie sąsiada
To jest ten niski standard?
Świetnie!
Jestem bardzo zadowolona! Nie miałam żadnych problemów z tym deweloperem. Świetne ceny za metr. Ze wszystkim można się dogadać. Przestrzenie między blokami rzeczywiście są bliskie, ale każdy kto kupuje tu mieszkanie wie na co się pisze. Do tego na osiedlu są 2 sklepy, wędliniarnia i piekarnia! Polecam wszystkim!
Mieszkanie trzypokojowe zakupione na początku tego roku (budynek już był oddany), 5200/m2, czynsz 305,00 zł + zużycie wody i prądu. Jeśli ktoś uważa, że ta cena jest wysoka to warto wspomnieć, że deweloper daje wycekolowane i pomalowane dwukrotnie ściany, czego nie ma np. Margo czy Ekolan.
Na początku też mnie denerwował brak informacji o cenach na stronie internetowej ale później wszystko poszło ok. Sprzedawca bardzo pomocny, nawet jak już sprzedał mieszkanie, zawsze miał czas, by nam pomóc. Ja to sobie cenię.
Na początku też mnie denerwował brak informacji o cenach na stronie internetowej ale później wszystko poszło ok. Sprzedawca bardzo pomocny, nawet jak już sprzedał mieszkanie, zawsze miał czas, by nam pomóc. Ja to sobie cenię.
Wspólne dojazdy do pracy do Gdyni
Witam. Poszukuję osoby, która od pon. do piątku dojeżdża do pracy z okolic Morenowego Wzgórza do Gdyni (jako lokalizacja docelowa to przy estakadzie Kwiatkowskiego), na godz. 8 rano, a powrót ok. 16.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany, proszę o kontakt na adres mailowy: a.gaa22@wp.pl
Jeśli ktoś byłby zainteresowany, proszę o kontakt na adres mailowy: a.gaa22@wp.pl
Polservice to kompletna porażka
Jestem zaskoczony, że do tej pory żaden pismak nie pokusił się o rzetelne przedstawienie powstających inwestycji na Morenie. Polservice jest typowym przykładem pazerności dewelopera, który zachowuje MINIMALNE odległości między budynkami. Ostatnie budynki to już kompletna porażka, otoczone prawie z każdej strony miejscami parkingowymi, niewielki plac zabaw znajduje się tuż przy głównej drodze. O zieleni można zapomnieć!
Dokładnie, w Allconie za 2-pokojowe mieszkanie na I pietrze z widokiem na śmietnik chcieli ode mnie 30 tys. więcej niż Polservice za taki sam metraż na ostatnim piętrze. Po dodaniu miejsca postojowego różnica robiła się już prawie 40 tys. - za tyle to ja mogę wykończyć mieszkanie. Przyroda w pobliżu taka sama jak na Królewskim, więc nie widzę powodu dopłacania 40 koła za ogródki z altankami. Na razie współpraca z deweloperem układa się idealnie, mam nadzieje, że tak samo będzie po odbiorze.
Te place to raczej male więzienia przypominają ;), ale teraz taka moda na grodzenie wszystkiego siatką.
Ale jest otwarta siłownia na świeżym powietrzu :)
Jak komuś mało przestrzeni to 50 metrów obok jest lasek, a raczej zagajnik - ale nie wiadomo czy niedługo ktoś tam czegoś nie wybuduje ;)
Dla singli i par osiedle bardzo fajne, z dziećmi bym się zastanawiała.
Niech każdy rozważy czego potrzebuje i na co go stać, zawsze trzeba iść na jakiś kompromis. Dla mnie to akurat plus, że nie będzie wielkiego placu zabaw pod moim oknem ;)
Ale jest otwarta siłownia na świeżym powietrzu :)
Jak komuś mało przestrzeni to 50 metrów obok jest lasek, a raczej zagajnik - ale nie wiadomo czy niedługo ktoś tam czegoś nie wybuduje ;)
Dla singli i par osiedle bardzo fajne, z dziećmi bym się zastanawiała.
Niech każdy rozważy czego potrzebuje i na co go stać, zawsze trzeba iść na jakiś kompromis. Dla mnie to akurat plus, że nie będzie wielkiego placu zabaw pod moim oknem ;)
Radzę się zastanowić
Mieszkanie na Myskiwskim Wzgórzu kupiliśmy w grudniu, wprowadziliśmy się już w styczniu. Od razu po wprowadzeniu dowiedzieliśmy się o wadzie gdzie okazały się przegrzane rury i zostaliśmy poinformowani o konieczności zdjęcia podłogi i kafli. Już ponad 2 miesiące czekamy na decyzję w sprawie odszkodowania. Deweloper nie wykazuje żadnej inicjatywy, pozostalismy z tym problemem sami bez możliwości dalszego wykończenia mieszkania. Radzę się dobrze zastanowić nad zakupem mieszkania od tego dewelopera gdyż dalsza współpraca po zakupie praktycznie nie istnieje.
W której klatce i na którym piętrze ten problem? I co to znaczy "przegrzane rury"? Czy są inne mieszkania, które mają ten problem czy tylko wasze?
Właśnie kończę wykańczanie mieszkania na ostatnim piętrze i zmartwił mnie ten post. Jak do tej pory nie było u mnie żadnych problemów (oprócz lekkich krzywizn ścian nie wpływających na wykończenie) - odpukać.
Właśnie kończę wykańczanie mieszkania na ostatnim piętrze i zmartwił mnie ten post. Jak do tej pory nie było u mnie żadnych problemów (oprócz lekkich krzywizn ścian nie wpływających na wykończenie) - odpukać.