Widok

Myslovitz - 2 koncerty

Myslovitz - 2 koncerty Temat dostępny też na forum:
Koncert: Myslovitz
Data: 22 i 23 marca 2009r.
22.03 - godz: 19.00
23.03 - godz: 19.00
Miejsce: Parlament, Gdańsk, ul. Św. Ducha 2
Bilety: 40 zł / 50 zł w dniu koncertu
Bilety do nabycia:
*** Gdynia: ***
C.H Gemini sklep muzyczny PULS
*** Gdańsk-Wrzeszcz ***
C.H Manhattan punkt LOTTO p.-1
*** Gdańsk GŁ ***
Klub Parlament ul. Św Ducha 2
Krewetka - INTERNET CAFE
*** Ponadto ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bilety

kupie 3 bilety na poniedziałek lub niedziele :))
gg 3944028

55 zl :) tyle mogę dać za jeden

BILETY NA NIEDZIELE

KUPIE DWA BILET NA NIEDZIELNY KONCERT. OFERUJE DOBRĄ CENĘ
geodetic@wp.pl gg 8088523

pilne!!!

zamienię 2 bilety na koncert. Mam na niedzielę. Potrzebuję na poniedziałek. moje gg: 5523632

Poniedziałek

Podobno poniedziałkowy koncert może się nie odbyć, z powodu zbyt małej frekwencji.

Kupię 2 bilety na niedzielę

Z powodu nieogarnięcia zapomniałem ich kupić wcześniej. Jeśli ktoś ma na sprzedaż proszę o kontakt. matek95@wp.pl

Kupię bilety na niedzielę

kontakt: topor_zora@tlen.pl

Do qwer: jeśli chodzisz na koncerty tylko "posłuchać muzyki" to ci gratuluje... Koncert to wydarzenie, interaktywne na dodatek. Muzyka jest jednym z elementów, bardzo zależnym od nagłośnienia, miejsca i formy w jakiej aktualnie znajduje się zespół. Pamiętam początki myslovitz i niesamowitą energię jaka towarzyszyła ich koncertom, a zaznaczam że było w nich więcej punkowego szalenstwa niż samej tylko "muzyki". Teraz chłopaki grają trochę smętniej, ciągle na poziomie, ale to już nie to samo. Nic dziwnego, bo mają coraz mniej wymagających fanów, takich jak ty, którzy i tak zapłacą swoje żeby sobie postać i posłuchać.

5 zł co rok... za rok będzie 45, a za dwa 50....

GA ma rację. qwer też.
prawda leży po środku

pilneeeee kupie jeden bilet na niedzielny koncert!!!
ola_n5@wp.pl
badz gg 3784014

Dwa Bilety na niedziele KUPIE

kupie 2 bilety na niedzielny koncert myslovitz max 50 zł kontakt gg 3913714 e-mail: kristo63@wp.pl

kupie 2 bilety na niedziele!!!!

Kupie PILNIE 2 bilety na koncert w niedziele. alicja022@wp.pl lub gg 3478155

Do GA

Po pierwsze bilety do Stoczni Gdańskiej kosztowały 35 zł, wiem bo sama byłam, myślę, że 40 a 35 to nie wielka różnica.

Po drugie, nie rozumiem, czy jesteś wielka fanka zespołu czy muzyki. Bo na koncerty idzie się raczej posluchac dobrej muzyki a nie czekać aż artysta powie coś od siebie.

Artur R ma taka osobowość jaką ma i nie od dziś nie jest jakiś mega wylewny w stosunku do publiczności i sztuczne byłyby jego jakieś dziwne okrzyki czy gadki.

Bierny na pewno nie jest, bo niesamowitą energie wkłada w wykonania kawałków. I to wystarczy.

Jeżeli więc oczekujesz od koncertu, jakiegoś sztucznego kontaktu, okrzyków i monologów na miarę Dody to nie polecam Myslovitz.

Ja im akurat szczerze dziękuje za to jacy są. Bo wole posłuchać o jeden dwa kawałki więcej niż "słówka do publiczności"

Pozdrawiam.

Wiek uczestników

W przypadku obu koncertów zespołu Myslovitz nie obowiązują ograniczenia wiekowe.

CENA = ŻART

no masakra... byłam 2 lata temu na Myslovitz w Parlamencie, rok później w Hali Stocznia, ale takiej ceny za ten kocnert jeszcze nie widziałam.

Jestem wielką fanką tego zespołu, słucham ich regularnie, ale oni sami w sobie nie mają nic fajnego. Na scenie są bierni, zero kontaktu z pubkicznością, bis i nara...
żebym była raz na ich koncercie i wygłaszała takie opinie to spoko, ale byłam na nich kilka razy i wiem co mówię.

Jedyne co fajne to to, że rzeczywiście publika jest zróżnicowana wiekowo - na koncerty przychodzą w różnym przedziale wiekowym - od 10 do 60 :D to się chwali.

SPRZEDAM DWA BILETY

sprzedam dwa bilety na niedziele po 40zł

kontakt: taoteo@wp.pl

Spółdzielnia Literacka

a teraz zupełnie z innej beczki.wejdę w słowo pozostawiając coś co może zainteresować

http://spoldzielnialiteracka.pl/dziennik_filmowy/index.php

kupie bilet na niedziele PILNE
MOJ nr gg 3784014

Sprzedam bilet

Sprzedam 1 bilet na koncert w poniedziałek (23.03). 40 zł.
Pilne.
GG: 2462156
karolcia_05_91@tlen.pl

pilne!

Szukam osoby, która mogłaby zamienic ze mnę moje2 bilety na koncert poniedziałkowy na 2 niedzielne , ponieważ w poniedzialek nie bede mogla byc. Bardzo prosze o pomoc! oto moje gg: 4708993

do tego pode mną;)
racja:))

Inne tematy z forum Rozrywka

4. Baltic Opera Festival (3 odpowiedzi)

Latem Gdańsk i Sopot zamienią się w operowe serce Europy podczas Baltic Opera Festival 2026. W...

Art'em All 6 - Wielki Przegląd Prac Studenckich ASP Gdańsk (3 odpowiedzi)

wernisaż: 04.07.2026, godz. 20.00 wystawa czynna: 05.07 - 19.07.2026 miejsce: Plenum, Stocznia,...

Wyścig pływacki dookoła Molo im. Jacka Starościaka (3 odpowiedzi)

Na to wydarzenie czeka z pewnością wielu fanów pływania w wodach otwartych. Kultowy Wyścig...

do góry