Widok
Myslovitz - 25 lat Miłości w Czasach Popkultury
[lead]25 lat MIŁOŚCI W CZASACH POPKULTURY Takich albumów kamieni milowych w historii polskiej muzyki rockowej jest może kilkadziesiąt. Każdy artysta chciałby mieć taki w swoim dorobku. Taki, który oprócz lawiny branżowych nagród i szczerego uznania krytyków, zyskuje niebywałą popularność wśród słuchaczy i zwykłych fanów muzyki niemal każdego gatunku.[/lead]Miłość w czasach popkultury jest w ...
więcej
więcej
Czepiasz człowieka, bo zrobił literówkę. Jak masz zamiar tak postępować, to bądź pewna, że sama błędów nie popełniłaś. Twoja wypowiedź powinna być podzielona na co najmniej kilka zdań, zamiast tego potworka przecinkowego, który napisałaś powyżej.
Co do samej wypowiedzi Ani z Wrzeszcza, to też uważam, że bez Rojka to już nie ten sam zespół i każdy ma prawo do własnej opinii.
Co do samej wypowiedzi Ani z Wrzeszcza, to też uważam, że bez Rojka to już nie ten sam zespół i każdy ma prawo do własnej opinii.
Interpunkcja
Tak się składa, że każdy przecinek jest na swoim miejscu. Zapewniam, jestem polonistką i raczej się nie mylę. Moja odpowiedź natomiast była ripostą nieco złośliwą może, ale to reakcja na złośliwą opinię osoby piszącej. Co do Rojka to 11 lat już go nie ma w Myslovitz , ale zapewniam, że zespół radzi sobie świetnie, po 20 latach jeżdżenia na koncerty, których było pewnie ok. 70, mam pełną wiedzę na ten temat i mogę szczerze zachęcić do słuchania zwłaszcza na żywo.
Myslovitz - 25 lat Miłości w Czasach Popkultury
[lead]25 lat MIŁOŚCI W CZASACH POPKULTURY Takich albumów kamieni milowych w historii polskiej muzyki rockowej jest może kilkadziesiąt. Każdy artysta chciałby mieć taki w swoim dorobku. Taki, który oprócz lawiny branżowych nagród i szczerego uznania krytyków, zyskuje niebywałą popularność wśród słuchaczy i zwykłych fanów muzyki niemal każdego gatunku.[/lead]Miłość w czasach popkultury jest w ...
więcej
więcej