Widok

Myslovitz

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Zespół Myslovitz powstał w 1994 roku w Mysłowicach. Od początku zdobywa prestiżowe nagrody i jest wyróżniany w pismach branżowych. W Polsce osiągnęli już chyba wszystko, ruszyli więc na podbój zachodu. Zagrali wiele koncertów w kraju i zagranicą (Niemcy, Belgia, Szwajcaria, Holandia, Irlandia i Szkocja).
Na koncie ma 12 krążków, każdy entuzjastycznie przyjęty przez fanów. W 2008 roku zespół ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myslovitz, Saluminesia

Zespół Myslovitz powstał w 1994 roku w Mysłowicach. Od początku zdobywa prestiżowe nagrody i jest wyróżniany w pismach branżowych. W Polsce osiągnęli już chyba wszystko, ruszyli więc na podbój zachodu. Zagrali wiele koncertów w kraju i zagranicą (Niemcy, Belgia, Szwajcaria, Holandia, Irlandia i Szkocja). Na koncie ma 12 krążków, każdy entuzjastycznie przyjęty przez fanów. W 2008 roku zespół ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

?

jak byli 3-4 lata temu w stoczni to bilety na pewno nie byly w takiej cenie...gdyby byly tansze to na bank wiecej osob by przyszło...a tak to tylko najwieksi fani...

"największych" fanów i tak mają tyle, że wszystkie bilety jak zwykle będą sprzedane :)
a w stoczni grali 18.11.2007 i bilety było po 36 zł.. nie duża różnica chyba...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłoBY fajnie.....ale nie w stoczni!!! Przecież tam jest zero akustyki!. Byłem kiedys na KULCIE. Pomimo ze znam doskonale piosenki to musialem sie ostro wsłuchac zeby rozpoznac kawałek. Jeden chałas. Najlepiej było słychac przy barze z piwem (przedsionku). Dałbym i 7dych jakby była jakosc, a tak daruje sobie. Szkoda, bo moja dziewczyna ich uwielbia.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uwielbiam ich !

Miejmy nadzieję, że zdążę kupić bilety na czas ;p
Rok temu rozeszły się w 5 min...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak na taką cenę to miejsce w którym jest organizowany koncert to jakaś totalna porażka! Przecież tam jest brudno i obskurnie i z klubem to to niema nic wspólnego. Organizatorzy dali ciała :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

.

Ja już mam bilet i jestem ogromnie z tego powodu szczęśliwa . : D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wygorowana cena ???

moim zdaniem wygórowaną ceną jest 70 zl na Audiofeels śpiewających nie swoje piosenki, a nie 48 zl na PRAWDZIWYCH artystów :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

paranoja

Odnośnie miejsca:
1.akustyka baznadziejna
2.zimno jak cholera(bylem w łikend tam na imprezie)
3.woda sprzedawana jako piwo 0,4 po 7 zeta!
Cena biletu:
Ludzie to jest nabijanie w balona w biały dzień,czy taki zespół szanuje fanów żadajac tyle za bilet?!Na ilu ja byłem koncertach gdzie za ta cene grało kilka dobrych kapel(bez sponsorów).
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

bardzo drogie??!!

43zł?? za U2 zapłaciłem ok 200, na rammsteina jadę za prawie 300, Korn 80zł, o jakich zagranicznych kapelach mówisz które kasują tyle (ok 40zł) za koncerty??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

za drogo? zagraniczna cena??

bardzo drogie??!!

43zł?? za U2 zapłaciłem ok 200, na rammsteina jadę za prawie 300, Korn 80zł, o jakich zagranicznych kapelach myślisz, które kasują tyle (ok 40zł) za koncerty??

prawie tyle kosztuje bilet do kina, na film w 3D w nowym kinie w Sopocie :)

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

i do tego najwieksza oferma organizacyjna naszej dekady

imprezy SMR to dno. organizuja ja ludzie ktorzy chyba nie maja o tym pojecia. DNO gorsze niz z kabaretu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pytanie ?

Mam pytanie : "centrum stocznia gdanska" to dawny Kameleon?
Nie jestem z Gdanska i zastanawiam sie jak tam trafic :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bilety w przedsprzedaży - 46 zł. Czy ktoś kupił za 43?

z tego co pamietam, to w parlamencie kilka lat temu placilem ponad 50zl.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

...

Ja kupiłam w przedsprzedaży w C.H. Gemini w Gdyni za 43 zł :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

www.stoczniagdanska.pl

48 zł?
to są dwa bilety teatralne..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

btw mam wrażenie, że csg żyje w innej rzeczywistości. Cucumber za 7zł, -5 na sali i piwo w plastikowych kubkach + płatna szatnia. koncerty polskich zespołów za 5 dych..
ekhm.

potwierdzam

Bylem tam na koncercie Myslovitz w zeszlym roku (bodajze). Akustyka masakryczna. Ciagle sie cos sprzegalo, jakies cykliczne dudnienia wychodzily w tle. Gdybym nie znal tekstow na pamiec to nie wiedzialbym co Rojek spiewa.
Myslalem, ze po tamtych doswiadczeniach wymarza to miejsce z przyszlych tras koncertowych...
Jesli sie nic od tego czasu nie zmienilo to NIE polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myslovitz, Saluminesia

Zespół Myslovitz powstał w 1994 roku w Mysłowicach. Od początku zdobywa prestiżowe nagrody i jest wyróżniany w pismach branżowych. W Polsce osiągnęli już chyba wszystko, ruszyli więc na podbój zachodu. Zagrali wiele koncertów w kraju i zagranicą (Niemcy, Belgia, Szwajcaria, Holandia, Irlandia i Szkocja). Na koncie ma 12 krążków, każdy entuzjastycznie przyjęty przez fanów. W 2008 roku zespół ...
więcej
do góry