Widok

Myslovitz

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Zespół Myslovitz powstał w 1994 roku w Mysłowicach. Od początku zdobywa prestiżowe nagrody i jest wyróżniany w pismach branżowych. W Polsce osiągnęli już chyba wszystko, ruszyli więc na podbój zachodu. Zagrali wiele koncertów w kraju i zagranicą (Niemcy, Belgia, Szwajcaria, Holandia, Irlandia i Szkocja).
Na koncie ma 12 krążków, każdy entuzjastycznie przyjęty przez fanów. W 2008 roku zespół ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myslovitz, Saluminesia

Zespół Myslovitz powstał w 1994 roku w Mysłowicach. Od początku zdobywa prestiżowe nagrody i jest wyróżniany w pismach branżowych. W Polsce osiągnęli już chyba wszystko, ruszyli więc na podbój zachodu. Zagrali wiele koncertów w kraju i zagranicą (Niemcy, Belgia, Szwajcaria, Holandia, Irlandia i Szkocja). Na koncie ma 12 krążków, każdy entuzjastycznie przyjęty przez fanów. W 2008 roku zespół ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masz coś z głową, biedny człowieku.

Oblegasz każdy imprezowy 'topic' i wszędzie wypisujesz te bzdury o Palestynie, której to nazwy nie potrafisz napisać nawet wielką literą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

i co jeszcze?

to ze u2 odbija to nie znaczy ze polskie kapele powinny isc tym sladem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

kto kliknął kciuk w dół

i nie zgodził się z FAKTEM, że za 48 zł można kupić prawie dwa bilety teatralne? :))
czasem nawet trzy.

Cena normalna

Czterdzieści parę złotych za koncert znanego polskiego zespołu do cena normalna. Za bilet na występ zagranicznej gwiazdy dużego formatu trzeba zapłacić od 100-150 zł. w górę. Proporcje są więc chyba zachowane.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ludzie o co wam chodzi ?! nie pasuje wam cena to nie idźcie ! Ja pójdę na Myslovitz bo kocham ich za to jaka muzykę robią. A cena? Cena nie gra roli. Zimno będzie? Przy nich nawet tego nie odczuje...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mysłowice

w Mysłowicach nie grają zawsze za darmo. No, chyba, ze to jakieś dni Mysłowic czy coś...
ale jedno jest pewne- takich mega koncertów jak w Mysłowicach to nigdzie nie grają!!! także polecam się wybrać!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

do palestyny

powinni pojechac pograc ofiarom
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

w Mysłowicach grają za darmo.. kazdy może przyjsc posłuchac...

a nie za prawie 5 dych.. zagrają kilka piosenek i nara...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

W Manhattanie we Wrzeszczu tez po 43zl. Moze jakis obiekt bierze sobie prowizje za rozprowadzenie biletow?:)

potwierdzam

Bylem tam na koncercie Myslovitz w zeszlym roku (bodajze). Akustyka masakryczna. Ciagle sie cos sprzegalo, jakies cykliczne dudnienia wychodzily w tle. Gdybym nie znal tekstow na pamiec to nie wiedzialbym co Rojek spiewa.
Myslalem, ze po tamtych doswiadczeniach wymarza to miejsce z przyszlych tras koncertowych...
Jesli sie nic od tego czasu nie zmienilo to NIE polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

btw mam wrażenie, że csg żyje w innej rzeczywistości. Cucumber za 7zł, -5 na sali i piwo w plastikowych kubkach + płatna szatnia. koncerty polskich zespołów za 5 dych..
ekhm.

48 zł?
to są dwa bilety teatralne..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

www.stoczniagdanska.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

...

Ja kupiłam w przedsprzedaży w C.H. Gemini w Gdyni za 43 zł :)

z tego co pamietam, to w parlamencie kilka lat temu placilem ponad 50zl.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bilety w przedsprzedaży - 46 zł. Czy ktoś kupił za 43?

Pytanie ?

Mam pytanie : "centrum stocznia gdanska" to dawny Kameleon?
Nie jestem z Gdanska i zastanawiam sie jak tam trafic :)

i do tego najwieksza oferma organizacyjna naszej dekady

imprezy SMR to dno. organizuja ja ludzie ktorzy chyba nie maja o tym pojecia. DNO gorsze niz z kabaretu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

za drogo? zagraniczna cena??

bardzo drogie??!!

43zł?? za U2 zapłaciłem ok 200, na rammsteina jadę za prawie 300, Korn 80zł, o jakich zagranicznych kapelach myślisz, które kasują tyle (ok 40zł) za koncerty??

prawie tyle kosztuje bilet do kina, na film w 3D w nowym kinie w Sopocie :)

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Myslovitz, Saluminesia

Zespół Myslovitz powstał w 1994 roku w Mysłowicach. Od początku zdobywa prestiżowe nagrody i jest wyróżniany w pismach branżowych. W Polsce osiągnęli już chyba wszystko, ruszyli więc na podbój zachodu. Zagrali wiele koncertów w kraju i zagranicą (Niemcy, Belgia, Szwajcaria, Holandia, Irlandia i Szkocja). Na koncie ma 12 krążków, każdy entuzjastycznie przyjęty przez fanów. W 2008 roku zespół ...
więcej
do góry