Widok
Mystic Festival 2024
Opinie do imprezy: Mystic Festival 2024, 5 czerwca 2024 - 8 czerwca 2024 godz. 15:00
Jakoś nie wiem.
Kiedy Mistic Festival był na drugim końcu polski, to jechałem tam choćby nie wiem co stanęło mi na przeszkodzie. Marzyło mi się aby taka impreza była w Gdańsku. A teraz kiedy jest już w Gdańsku, to nie mogę na nią trafić. Czy ktoś umie to wytłumaczyć? Może po prostu już jestem za stary na takie imprezy?
Ale bieda
Póki co, to tu nie ma na czym ucha i oka zawiesić...jakies pierdy dla dzieciarni, albo stare dziady wyciągnięte z formaliny. Mam nadzieję, że dokoptuja jakies porządne granie, bo jak na ten moment, to bym ewentualnie mógł Satyricon posłuchać i to też pod warunkiem, że zagrają coś że starego repertuaru...
Muzyka jest niespokojna o nieregularnych rytmach, wywołuje lęk. Historia Jonasza żywo staje przed oczyma, z tym że tu próżno Jonasza szukać, ludzi których by przejmowało, że dusze są druzgotane. A tak od przyziemnej strony to proszę uszanujcie, że gdańszczanie chcą spać. Całe miasto nie musi słyszeć tych hałasów. Przy zamkniętych oknach wyraźnie wszystko słychać, a jest to przynajmniej 3 km od stoczni. Koszmar z poprzedniego roku się powtarza, kiedy władze miasta uwzględnią skargi obywateli?