Widok

Mystic Festival 2024

Mystic Festival 2024 Temat dostępny też na forum:
Mystic Festival 2024 w Gdańsku odbędzie się od 5 do 8 czerwca! Więcej informacji już niebawem! Mystic Festival 2024 in Gdańsk will take place from June 5th to 8th! More info soon!Mystic Festival narodził się w 1999 roku. Pod tym szyldem wystąpiły już w Polsce największe gwiazdy metalu i okolic, m.in. Iron Maiden, Judas Priest, Slayer, Slipknot, Celtic Frost, Sabaton, King Diamond, Nightwish, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mystik srystik

Porządne zespoły niech zaproszą, a nie taki chłam jak w tym roku
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 18

tak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nazwa jest historyczna i nawiązuje do organizatora pierwszych edycji. Obecny to kilka firm, w tym Mystic Production.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

też tak mam

może gdyby zagrał Emperor po 25 latach warto byłoby iść?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

szczere pytanie - poproszę o szczerą odpowiedź

dlaczego ten festiwal nazywa się "mistycznym" skoro wprost promuje się na nim satanizm?
to taki zabieg PR-owy?
może trzeba zmienić jego nazwę na coś mocniejszego?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 84

Nie wiem, ile masz lat, ale ludzi po czterdziestce było w tym roku mnóstwo, po pięćdziesiątce sporo, a i wyraźnie starsi się trafiali. Może to nie starość, tylko lenistwo? ;)
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jakoś nie wiem.

Kiedy Mistic Festival był na drugim końcu polski, to jechałem tam choćby nie wiem co stanęło mi na przeszkodzie. Marzyło mi się aby taka impreza była w Gdańsku. A teraz kiedy jest już w Gdańsku, to nie mogę na nią trafić. Czy ktoś umie to wytłumaczyć? Może po prostu już jestem za stary na takie imprezy?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 20

Inne tematy z forum Rozrywka

Andrzej Poniedzielski - Jubileuszowo (4 odpowiedzi)

W roku 2024 Andrzej Poniedzielski obchodził 50-lecie pracy artystycznej i 70-lecie urodzin. Już...

Konferencja Mindfulness z prof. Markiem Williamsem (7 odpowiedzi)

Uważność - odzyskaj spokój w pędzącym świecie, czyli jak dzięki uważności możemy lepiej radzić...

X Spotkania Podróżujących Kobiet | TRAMPKI (4 odpowiedzi)

Jubileuszowa edycja jedynego w Polsce festiwalu podróżniczego dla kobiet już we wrześniu w...

do góry