Widok

NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA

W PONIEDZIALEK ZAMOWIOPNY KURIER W SRODE MIAL YC KTOS PO PACZKE NIEPOJAWIL SIE DZIS CZWARTEK A FIRMA UMYWA RECE NAJGORSZA FIRMA JAK MOZE BYC ZERO KOMPETENCJI BABKA KTORA ZLECALA ZAMOWIENIE NA MEILE JUZ NIEODPISUJE A REKLAMACJA ROZKLADA RECE ZE TO NIE ICH WINA WSZYSCY PRACOWNICY DO ZWOLNIENIA MASAKRA JAKAS NIE POLECAM RAZ A NIE WIECEJ PIENIADZE ZWINELI PIERSI ALE O UMOWIE ZAPONIJ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Umówiliśmy się z Panią Anią, że zgłosi do moderatora o wycofanie opinii, tak się niestało, więc opisuję jak naprawdę było. Paczka zgłoszona w poniedziałek 17.12.2012r. przed 17:00 bez wyceny i zapłaty za paczkę. Wycena przesłana do Pani we wtorek, Pani dokonała wpłaty też we wtorek po południu, więc kurier zgłoszenie otrzymał do odbioru na środę. W środę kurier nie zdążył, przypominam, że to okres przed świąteczny, paczka odebrana w czwartek 9:46. Nie prawdą jest, że nic nie robiliśmy, od godziny 8:00 ustalaliśmy z oddziałem w Katowicach aby paczkę odebrać od Pani jak najszybciej, Pani Ania dała nam czas do 11:00, kurier odebrał paczkę o 9:46, podczas mojej rozmowy z Panią Anią. Na maile odpisywaliśmy, sam osobiście oddzwoniłem do Pani aby uspokoić i zapewnić, że kurier na pewno paczkę odbierze. Pieniądze za usługę zostały Pani Ani zwrócone w 100% w pełnej kwocie brutto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry