Widok
NAJGORSZA UCZELNIA W TRÓJMIEŚCIE - KIERUNEK TURYSTYKA
Moja opinia dotyczy kierunku turystyka. To katastrofa! Prowadzący zajęcia odwracają się tyłem do słuchaczy, wyświetlają slajdy i czytają ich treść godzinami. Promotorzy prac dyplomowych nie dopuszczają do obrony bez końca wymagając poprawiania wielkość akapitów, wyrazy każą pisać raz wielką literą, a potem te same mała literą, tabele zmieniać. W jednym mailu wymagają żeby pisać "spa & wellness", a po miesiącu każą w całej pracy zmienić na "spa i wellness" I takich uwag nic nie znaczących studenci otrzymują mnóstwo. Żadnych uwag merytorycznych dotyczących treści, tylko korekcyjne. W ten sposób naciągają na kolejne terminy obrony i opłaty. "Uczelnia" wydała instrukcję, w której na 15 stronach opisuje czcionkę, odległości, akapity i tym podobne informacje niezbędne do napisania pracy. Promotora treść merytoryczna nie interesuje WCALE. Odradzam każdemu. Dziwiłem się kiedy studiując na innej uczelni w Gdańsku trzy kobiety w wieku ponad 40 lat na drugim roku przepisały się do niej i już do końca studiów opowiadały, że była to wspaniała decyzja. NIE POLECAM!
Moja ocena
Uniwersytet WSB Merito w Gdańsku
kategoria: Szkoły wyższe
poziom nauczania: 1
zajęcia dodatkowe: 1
wyposażenie: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
2.0
* maksymalna ocena 6