Widok
NAJGORSZE MIEJSCE W SOPOCIE !!!
Nie dośc, że restauracja wiecznie zadymiona to obługa wysoce nieprofesjonalna! Kelnerka ani razu nie wymieniła popielniczki mimo ze była juz pełna. Kręciła się koło stolika i głupio sie uśmiechała jak by myślała, że tym zarobi jakiś duzy napiwek. Poza tym dostaliśmy brudne szkło ze śladem ust na szklance!!! Nie wiem czy dobrze widziałem ale po podłodze chodził jakiś robak podobny do karalucha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja ocena
Restauracja Pinokio
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: -
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
1.6
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Witam Szanownego Gościa przykro mi jeśli opisywana sytuacja miała faktycznie miejsce, ale tego typu incydenty prosiłbym zgłaszać bezpośrednio do kogokolwiek z kierownictwa Restauracji Pinokio. Obiecujemy zbadać opisaną sprawę na miejscu i wyeliminować tego typu sytuację w przyszłości. Serdecznie zapraszam ponownie do Pinokia, zapewniam że niedawna zmiana karty Menu zaspokoi gusta nawet najwybredniejszych znawców gastronomii, w ostatnim czasie na prośbę Naszych Stałych Klientów zostały przeprowadzone szkolenia personelu które znacznie poprawią jakość usług restauracji. Zapraszam do odwiedzenia bogato zaopatrzonego baru Restauracji Pinokio jest to na pewno największy bar na deptaku najpiękniejszej ulicy Polski północnej. Zapraszam.