Widok

NAJLEPSI :)

nie możesz zdać prawka? Pan Janusz Sowa każdemu pomoże..
niestety chciałam być oszczędna i wykupiłam kurs prawa jazdy na gruponie..Żałuję ,że odrazu nie trafiłam do Elki ,pod skrzydła p.Janusza Sowy ( z polecenia) . Trudno mi jest się wypowiadać na temat innych instruktorów,ale dzięki Panu Januszowi zdałam prawko za drugim razem!!! Po pierwsze ,Pan Janusz zna wszystkie ''makabryczne'' gdynskie skrzyżowania , na których wasz egzaminator ,może chcieć wam pokazać ,że nie umiecie prowadzic ;) . Po drugie Pan Janusz jest profesjonalistą ,jest spokojny i bardzo klarownie potrafi wszystko wytłumaczyć !!Gdy popełnicie błąd , to Pan Janusz z cierpliwością anioła go skoryguje i postara się byście tegoem błędu więcej nie popełniali (w przeciwieństwie do niektorych instruktorow ,ktorzy zapominają ,że kursanci się przecież uczą ..)Pomoże Wam uwierzyć w siebie i przygotuje was nie tylko do egzaminu ,ale naprawde nauczy was jak jeździć dobrze samochodem!! POLECAM
Moja ocena
obsługa: 6

poziom nauczania: 6

wyposażenie: 6

czas trwania kursu: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się całkowicie z Twoją opinią co do Pana Janusza, złoty facet !!! niesamowicie cierpliwy i potrafi zmotywować człowieka. Uczę się pod JEGO okiem bardzo szybko, klarowne instrukcje i oraz PRZEOGROMNA CIERPLIWOŚĆ pomaga w nauce niesamowicie. Tym bardziej że błędy korygowane są pouczeniami zaraz po ich wykonaniu..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry