Byłam już na kilku zabiegach w salonie alloa: kwasy, masaż leczniczy, czy też oczyszczanie twarzy. Jestem bardzo zadowolona z usług pani Beaty. Potrafi dopasować każdy zabieg to rodzaju cery... A jej delikatne dłonie potrafią ukoić każdy ból.. Przy masażu dłoni i twarzy człowiek odlatuje.. czuje się tam nawet lepiej niż w ekskluzywnym SPA !! Pani Beata jest bardzo mądra i chętnie dzieli się swoją wiedzą, można u niej zakupić produkty za niską cenę bardzo dobrych marek.. co najważniejsze pracuje na naturalnych DOBRYCH kosmetykach.. Podsumowując ta kobieta ma dar i jest stworzona do takich zabiegów... Odwiedziłam sporo salonów kosmetycznych, ale żaden nie dorównuje salonowi pani Beaty ! W alloa jest przede wszystkim CZYSTO i w tym miejscu człowiek naprawdę może się odprężyć, w przeciwieństwie do innych gabinetów, w studio alloa nie liczy się czas - "odbębnienie" i do przodu "następna" , "upychanie klientek" i pieniądze !! Ale liczy się JAKOŚĆ i KLIENT !!!! Na pewno zostanę stałą klientką, ponieważ wiem, że pani Beata to profesjonalistka i zna się na rzeczy! POLECAM WSZYSTKIM !!!