Widok
NAJLEPSZA SZKOŁA NAUKI JAZDY W TRÓJMIEŚCIE
W dniu dzisiejszym zdałem egzamin na prawo jazdy kat.B,właśnie dzięki Akademii Dobrej Jazdy przy ul. Starowiejskiej w Gdyni!:)zdawałem egzamin w dniu 13.09.2012 o godz. 19:45... Dziękuję Wam wszystkim, a w szczególności najlepszym instruktorom na świecie - Grzegorzowi, Maciejowi i Mariuszowi - Panowie kolejność alfabetyczna :) Udzielali mi wielu cennych rad, a co najważniejsze świetnie uczą jazdy nie tylko pod kątem zdania egzaminu, ale też pod kątem przyszłej jazdy własnym samochodem, nikt mnie nie uczył tak jak Oni!!A miałem 3 instruktorów wcześniej... egzamin zdałem po 3 latach przygody z tym tematem, zdałem za drugim razem od kiedy zacząłem jazdy w ADJ w Gdyni:)byłem pesymistycznie nastawiony, nie wierzyłem w to,że kiedykolwiek to zdam, a jednak udało mi się to... dzięki Akademii Dobrej Jazdy!Nauczyli mnie logiki i myślenia za kierownicą, jeśli nie chcecie tracić czasu i pieniędzy-RÓBCIE KURS W ADJ!!!Po dwóch latach przerwy zdałem za 2gim razem dzięki nim!!! Nigdy Wam tego nie zapomnę Panowie:)To nasz wspólny sukces! :) DZIĘKUJĘ WAM ZA WSZYSTKO!!!JESTEŚCIE NIEOCENIENI, RÓBCIE TO DALEJ, BO JESTEŚCIE W TYM NAJLEPSI dzięki,że jesteście! Pozdrawiam!!! Piotr K.
Moja ocena
Akademia Dobrej Jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6